Agacia82
Mami :)
:-d:-d:-dło matko co za dzień. Ledwo oczy otwarte trzymam,a młody jak nakręcony. Wymiękam.
Orientujecie się może gdzie maluchy mają guzik power?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-dło matko co za dzień. Ledwo oczy otwarte trzymam,a młody jak nakręcony. Wymiękam.
Orientujecie się może gdzie maluchy mają guzik power?
Jezuuuuu ocean. Jak ja ci zazdroszczę !
Witajcie!!!!
Kto ma słońce, proszę o pare promyków!!!!!
U nas nocka super....narzeałam Wam że Jula nie przekręca sie a od kilku dni cos kombinuje i raz jej wyjdzie raz nie, ale dzisiaj rano jak obudzila sie bylam w wielkim szokunie dość że leżała odwrotnie niz zasypiała(czyli do gory nogami) to jeszcze na brzuchu
nie wiem co ona kombinowala ale mine miala bardzo zdziwnioną
![]()
Chcę wiecej, Pytia dziel się z nami Jaskowymi tekstami
aż się zrymowało
Czy u was też jest takie okropne lato?
Ja jestem załamana. Nic tylko ciągle zimno, deszcze i wiatr:-(
Pojechaliśmy do Bielska do Figlo-Parku, potem pizza, lody, zakupy i dopiero do domku. Hania wrzeszczała w aucie całą drogę i teraz padła wreszcie. Ja też...
A Jaś niezmordowany jeździ właśnie w ogrodzie na gokardzie 

Mamusia jak bedziesz pisała do Kokusi to pozdrówkaj ja od nasSms od kokusi:
"Hej.Od wczoraj nie mam prądu, bo u nas slupy powyrywało. Przekaz ode mnie życzenia wszystkim świętującym dziś dzieciaczkom"
wiec przekazuje![]()
już przekazałam pozdrowienia od mamusiekMamusia jak bedziesz pisała do Kokusi to pozdrówkaj ja od nasbiedna..odcieli ją od nas
![]()

O kurcze - jak mogli ją od nas odciąćSms od kokusi:
"Hej.Od wczoraj nie mam prądu, bo u nas slupy powyrywało. Przekaz ode mnie życzenia wszystkim świętującym dziś dzieciaczkom"
wiec przekazuje![]()
. Ale tak powaznie dobrze ze tylko słupy powyrywał a nie stało się nic powaznego.Kurcze tez bym chciała zeby on tak z dobrego serca sie mała zajął ale me dziecie szczwane jest i "za darmo" to tylko smieci wyrzuca i to po moich licznych ponagleniach i monitachTo Ty i tak jest dobra szefowa, bo moi za darmo muszą pilnowai jeszcze zmywarkę muszą opróżniac
i też gratis

Mamusia jak bedziesz pisała do Kokusi to pozdrówkaj ja od nasbiedna..odcieli ją od nas
![]()

Ja tez czasem mowie mojemu ze jak na jego wolnym gdzies nie wyjdziemy to poprostu zdziczeje. Staram sie jak najmniej siedziec w domu. Dzis np. byla piekna pogoda wiec o 11 wyszlysmy nad rzeke pokarmic łabędzie potem ciuchowe zakupki, kawka u kolezanki, jescze jeden spacer po parku i wlasnie wrociłysmy
Mój pracuje po 12godz. i ja ciagle sama.......przepraszam mam ciotki w internecie
I nic nie robie na siłe w domu. Jak mi sie nie chce to nie gotuje. Lubie miec czysto wdomku ale jak mam doła to wychodze z domu zeby byc jak najdalej pelnego kosza z praniem itd
Poprostu znajdz sobie jakies zajecie zamiast myslec o monotoni zycia. Przeciez wiecznie tak nie bedzie.
:-)