reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dagulla, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam....

Lenko, Ksawerku, Wiktorku z okazji waszego swięta samych radosnych chwil, dużo kolorowych zabawek i posłusznych rodziców
Dzieńdoberek
podłączam sie z całym serduchem pod tymi życzonkami

Kto ma nasze słonko ??????
Ciągle pada a jak nawet jest chwila pzrerwy to tyle zeby sie ubrac i znow
a ja lece po zapasy czyli Pampki dla Patusi oraz fryzjerke musze dorwac zeby nie straszyc na chrzcinach wczoraj poszła w ruch farba " gorzka czekolada" i mimo ze kiedys robiłam i byłam zadowolona to teraz jakos tak ponuro w tym kolorku wygladam:zawstydzona/y::-(
Wczoraj jak farbowalam musiałam zatrudnic "opiekunke do dziecka"- Tomek zgodził sie z nia bawic przez godzine (zeby nie wdychała farby na włosy nalozonej ) bierze 5 zł na godzine ale jeszcze 7 min " nadgodzin" miał wiec wynegocjował 6 zeta, a teraz plan jest taki ze młoda do wozia i bedzie jezdził przede zakładem jak u fryzjerki bede (wredna jestem dziecko do pracy:szok: wyzysk w biały dzien co:-p:-p)

Dzieńdoberek

a ja lece po zapasy czyli Pampki dla Patusi oraz fryzjerke musze dorwac zeby nie straszyc na chrzcinach wczoraj poszła w ruch farba " gorzka czekolada" i mimo ze kiedys robiłam i byłam zadowolona to teraz jakos tak ponuro w tym kolorku wygladam:zawstydzona/y::-(
Wczoraj jak farbowalam musiałam zatrudnic "opiekunke do dziecka"- Tomek zgodził sie z nia bawic przez godzine (zeby nie wdychała farby na włosy nalozonej ) bierze 5 zł na godzine ale jeszcze 7 min " nadgodzin" miał wiec wynegocjował 6 zeta, a teraz plan jest taki ze młoda do wozia i bedzie jezdził przede zakładem jak u fryzjerki bede (wredna jestem dziecko do pracy:szok: wyzysk w biały dzien co:-p:-p)
no słuchaj, musi jakoś zarobić na wakacjach:-)
pamiętaj żeby nam sie pochwalić nowa fryzurka i kolorem :tak:

Pochwale sie jak bedzie czym, bo na razie to sama farba piekny kolor ale nie na mnie :zawstydzona/y: moze jakbym sie opaliła byłoby lepiej, tyle ze solarek nie trawie tabletki anty , pekajace naczynka boje sie isc nawet a przydałoby sie, sama nie wiem :confused:

Witajcie;
Dagulla wszystkiego dobrego:tak:.

Ja mam ostatnio jakąś masakrę w nocy. Igorek budzi się nawet co godzinę i ma problem, żeby potem zasnąć:-(. Jestem przekręcona okrutnie.

Pochwale sie jak bedzie czym, bo na razie to sama farba piekny kolor ale nie na mnie :zawstydzona/y: moze jakbym sie opaliła byłoby lepiej, tyle ze solarek nie trawie tabletki anty , pekajace naczynka boje sie isc nawet a przydałoby sie, sama nie wiem :confused:
Boże jaka zakręcona jestem, poleciałam szybko pod prysznic póki mała ma dzremke, i zamiast umyć włosy szamponem umyłam odzywka, i jak myłam to prawie pól butli wylałam na głowę, bo się wkurzałam czemu się nie pieni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a żeby było tego mało to jeszcze i siebie ta odzywka umyłam, bo mała zaczęła marudzić, wiec ja myślę a szybko szamponem się umyje bo po żel pod prysznic musiałabym trochę sięgnąć dalej, wiec umyłam i włosy i ciało odzywka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:teraz jak wysuszyłam włosy to mam siano na głowie:-)

Witajcie!!!!
Kto ma słońce, proszę o pare promyków!!!!!

U nas nocka super....narzeałam Wam że Jula nie przekręca sie a od kilku dni cos kombinuje i raz jej wyjdzie raz nie, ale dzisiaj rano jak obudzila sie bylam w wielkim szoku:szok::szok::szok::szok:nie dość że leżała odwrotnie niz zasypiała(czyli do gory nogami) to jeszcze na brzuchu:-D:-D:-D:-Dnie wiem co ona kombinowala ale mine miala bardzo zdziwnioną:-p:-p:-p

Ufff, no na szczęście mogłam powiedzieć prawdę, że żadnych dzieci już w brzuszku nie posiadam i niech tak zostanie :-)
A przekazałam Jasiowi, że ciocie z bb lubią, jak coś zabawnego powie:tak:A Jasio na to: "To te ciocie, co mieszkają w internecie?" :-D

Chcę wiecej:tak::tak::tak:, Pytia dziel się z nami Jaskowymi tekstami:-D:-D:-D:-Daż się zrymowało

Renia Ty lepiej nie proponuj bo zaraz polowa bb Ci się zwali na głowę:-D:-D:-D:-D

Czyli co pakujemy się???Tylko ta cholerna wiza, chyba w konsulacie wszystkie nas odesłaliby:baffled::baffled::baffled::baffled:laski na wychowawczym jadą na wycieczkę hahahahahaha

ej dziewczyny przestańcie mnie tak chwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taka zdolniacha ze ostatniego egzaminu nie potrafiła zaliczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie , no ten twój syn to jest super z tymi tekstami:tak::tak::tak::tak:

i ja chce do Reni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

Jesteś zdolna, tylko komisja była beznadziejna:tak::tak::tak::tak:

OGROMNE buziaczki i najserdeczniejsze życzonka dla Dagulli z okazji "18-stych urodzinek" :-p:-p:-p dużo miłości i usmiechu i czego tylko sobie zapragniesz:)

No i najserdeczniejsze dla dzissiejszych solenizantów: 7 miesiecznych "duzich"Ksawerka i Lenusi oraz "prawie duziego" 6 miesięczniaka Wiktorka :) rosniejcie zdrowo pociechy nasze:*

To ja dzisiaj znowu podczepie sie pod zyczenia Karolinki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze mi wybaczy:-D:-D:-D:-D

kana , mamusia, bliźniaki , zapominajko, mopku, madzienka dziekuje bardzo za zyczonka:-)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow;-)

mopku udanej wizyty u fryzjera:tak:

zapominajko Kacper ostatnio tez dosc czesto budzi sie od 2 w nocy co godzine na cyca:sorry2:

mamusia niezla jestes:-D

madzienka no widzisz jaka masz zdolna core:tak:

u nas tez brzydka pogoda:wściekła/y: a wczoraj bylo tak pieknie:rofl:

reklama
Dzieńdoberek

U nas niby slonko świeci, ale za to wije tak ze mało łba nie urwie.
To Ty i tak jest dobra szefowa, bo moi za darmo muszą pilnowa:zawstydzona/y: i jeszcze zmywarkę muszą opróżniac:zawstydzona/y: i też gratis

Boże jaka zakręcona jestem, poleciałam szybko pod prysznic póki mała ma dzremke, i zamiast umyć włosy szamponem umyłam odzywka, i jak myłam to prawie pól butli wylałam na głowę, bo się wkurzałam czemu się nie pieni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a żeby było tego mało to jeszcze i siebie ta odzywka umyłam, bo mała zaczęła marudzić, wiec ja myślę a szybko szamponem się umyje bo po żel pod prysznic musiałabym trochę sięgnąć dalej, wiec umyłam i włosy i ciało odzywka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:teraz jak wysuszyłam włosy to mam siano na głowie:-)
Ale jesteś odzywiona teraz:-D:-D:-D:-D

Madzienko, gratuluję przekrętów, z dnia na dzień będzie tych wyczynow coraz więcej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry