mamusia2008
mamusia Karolinki
Najserdeczniejsze życzenia dla Dagulli z okazji 18-ki 

dużo miłości i 100 lat

dużo miłości i 100 lat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

DzieńdoberekDagulla, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam....
Lenko, Ksawerku, Wiktorku z okazji waszego swięta samych radosnych chwil, dużo kolorowych zabawek i posłusznych rodziców
:-(
wyzysk w biały dzien co
)no słuchaj, musi jakoś zarobić na wakacjach:-)Dzieńdoberek
podłączam sie z całym serduchem pod tymi życzonkami
Kto ma nasze słonko ??????
Ciągle pada a jak nawet jest chwila pzrerwy to tyle zeby sie ubrac i znow
a ja lece po zapasy czyli Pampki dla Patusi oraz fryzjerke musze dorwac zeby nie straszyc na chrzcinach wczoraj poszła w ruch farba " gorzka czekolada" i mimo ze kiedys robiłam i byłam zadowolona to teraz jakos tak ponuro w tym kolorku wygladam:-(
Wczoraj jak farbowalam musiałam zatrudnic "opiekunke do dziecka"- Tomek zgodził sie z nia bawic przez godzine (zeby nie wdychała farby na włosy nalozonej ) bierze 5 zł na godzine ale jeszcze 7 min " nadgodzin" miał wiec wynegocjował 6 zeta, a teraz plan jest taki ze młoda do wozia i bedzie jezdził przede zakładem jak u fryzjerki bede (wredna jestem dziecko do pracywyzysk w biały dzien co
)

.Boże jaka zakręcona jestem, poleciałam szybko pod prysznic póki mała ma dzremke, i zamiast umyć włosy szamponem umyłam odzywka, i jak myłam to prawie pól butli wylałam na głowę, bo się wkurzałam czemu się nie pieniPochwale sie jak bedzie czym, bo na razie to sama farba piekny kolor ale nie na mniemoze jakbym sie opaliła byłoby lepiej, tyle ze solarek nie trawie tabletki anty , pekajace naczynka boje sie isc nawet a przydałoby sie, sama nie wiem
![]()

a żeby było tego mało to jeszcze i siebie ta odzywka umyłam, bo mała zaczęła marudzić, wiec ja myślę a szybko szamponem się umyje bo po żel pod prysznic musiałabym trochę sięgnąć dalej, wiec umyłam i włosy i ciało odzywka 

teraz jak wysuszyłam włosy to mam siano na głowie:-)

nie dość że leżała odwrotnie niz zasypiała(czyli do gory nogami) to jeszcze na brzuchu

nie wiem co ona kombinowala ale mine miala bardzo zdziwnioną

Ufff, no na szczęście mogłam powiedzieć prawdę, że żadnych dzieci już w brzuszku nie posiadam i niech tak zostanie :-)
A przekazałam Jasiowi, że ciocie z bb lubią, jak coś zabawnego powieA Jasio na to: "To te ciocie, co mieszkają w internecie?"
![]()

, Pytia dziel się z nami Jaskowymi tekstami

aż się zrymowałoRenia Ty lepiej nie proponuj bo zaraz polowa bb Ci się zwali na głowę![]()

laski na wychowawczym jadą na wycieczkę hahahahahahaej dziewczyny przestańcie mnie tak chwalićtaka zdolniacha ze ostatniego egzaminu nie potrafiła zaliczyć
nie , no ten twój syn to jest super z tymi tekstami
i ja chce do Reni![]()

OGROMNE buziaczki i najserdeczniejsze życzonka dla Dagulli z okazji "18-stych urodzinek"dużo miłości i usmiechu i czego tylko sobie zapragniesz
No i najserdeczniejsze dla dzissiejszych solenizantów: 7 miesiecznych "duzich"Ksawerka i Lenusi oraz "prawie duziego" 6 miesięczniaka Wiktorkarosniejcie zdrowo pociechy nasze:*

a wczoraj bylo tak pieknie
U nas niby slonko świeci, ale za to wije tak ze mało łba nie urwie.Dzieńdoberek
podłączam sie z całym serduchem pod tymi życzonkami
Kto ma nasze słonko ??????
Ciągle pada a jak nawet jest chwila pzrerwy to tyle zeby sie ubrac i znow
a ja lece po zapasy czyli Pampki dla Patusi oraz fryzjerke musze dorwac zeby nie straszyc na chrzcinach wczoraj poszła w ruch farba " gorzka czekolada" i mimo ze kiedys robiłam i byłam zadowolona to teraz jakos tak ponuro w tym kolorku wygladam:-(
Wczoraj jak farbowalam musiałam zatrudnic "opiekunke do dziecka"- Tomek zgodził sie z nia bawic przez godzine (zeby nie wdychała farby na włosy nalozonej ) bierze 5 zł na godzine ale jeszcze 7 min " nadgodzin" miał wiec wynegocjował 6 zeta, a teraz plan jest taki ze młoda do wozia i bedzie jezdził przede zakładem jak u fryzjerki bede (wredna jestem dziecko do pracywyzysk w biały dzien co
)
i jeszcze zmywarkę muszą opróżniac
i też gratisAle jesteś odzywiona terazBoże jaka zakręcona jestem, poleciałam szybko pod prysznic póki mała ma dzremke, i zamiast umyć włosy szamponem umyłam odzywka, i jak myłam to prawie pól butli wylałam na głowę, bo się wkurzałam czemu się nie pienia żeby było tego mało to jeszcze i siebie ta odzywka umyłam, bo mała zaczęła marudzić, wiec ja myślę a szybko szamponem się umyje bo po żel pod prysznic musiałabym trochę sięgnąć dalej, wiec umyłam i włosy i ciało odzywka
teraz jak wysuszyłam włosy to mam siano na głowie:-)