Agacia82
Mami :)
Ty się dobrze zastanówDziewczyny zapraszam hahaha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty się dobrze zastanówDziewczyny zapraszam hahaha

heheh tam to jeszcze chyba nas nie byłoDziewczyny zapraszam hahaha

Dobre,dobre,dos rodkowej polski ciezko sie bylo skrzyknac a za ocean polyca..no to dziewczyny zbierać się i wpadać do mnie na weekend![]()

kaja bo w srodkowej polsce nic ciekawego nie ma ale taki oceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan to kuuuuuuuuuuuuuuuuusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDobre,dobre,dos rodkowej polski ciezko sie bylo skrzyknac a za ocean polyca..![]()

jeszcze ten opierunek echhhhhhhhhhhh żyć nie umierać

miłej nocki papappa

Zgadzam się, ja gdyby Natalia sama nie powiedziala o Ukrainie w zyciu nie domyslilabym sie że musiała uczyć się polskiego![]()
Ja tez nigdy nie!!!przeciez ona z miodkiem w szranki moze stanac i ogolnopolskie dyktando wygrac!!!!!!!!!!!!!
ej dziewczyny przestańcie mnie tak chwalićDokładnie tak, z Mamusi to niezła zdolniacha jest.

taka zdolniacha ze ostatniego egzaminu nie potrafiła zaliczyć

nie , no ten twój syn to jest super z tymi tekstamiUfff, no na szczęście mogłam powiedzieć prawdę, że żadnych dzieci już w brzuszku nie posiadam i niech tak zostanie :-)
A przekazałam Jasiowi, że ciocie z bb lubią, jak coś zabawnego powieA Jasio na to: "To te ciocie, co mieszkają w internecie?"
![]()

i ja chce do ReniJezuuuuu ocean. Jak ja ci zazdroszczę !

Czekamy i zapraszamy, daj znać to się spotkamy;-)Bo mój mężowy jest często w Chicago i teraz też będzie jakoś leciał i mnie ciągnie ze sobą. To byśmy odwiedzili też moją rodzinę w NY.
I przy okazji kawusia![]()