Agacia82
Mami :)
Ty się dobrze zastanówDziewczyny zapraszam hahaha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty się dobrze zastanówDziewczyny zapraszam hahaha

heheh tam to jeszcze chyba nas nie byłoDziewczyny zapraszam hahaha

Dobre,dobre,dos rodkowej polski ciezko sie bylo skrzyknac a za ocean polyca..no to dziewczyny zbierać się i wpadać do mnie na weekend![]()

kaja bo w srodkowej polsce nic ciekawego nie ma ale taki oceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan to kuuuuuuuuuuuuuuuuusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDobre,dobre,dos rodkowej polski ciezko sie bylo skrzyknac a za ocean polyca..![]()

jeszcze ten opierunek echhhhhhhhhhhh żyć nie umierać

miłej nocki papappa

Zgadzam się, ja gdyby Natalia sama nie powiedziala o Ukrainie w zyciu nie domyslilabym sie że musiała uczyć się polskiego![]()
Ja tez nigdy nie!!!przeciez ona z miodkiem w szranki moze stanac i ogolnopolskie dyktando wygrac!!!!!!!!!!!!!
ej dziewczyny przestańcie mnie tak chwalićDokładnie tak, z Mamusi to niezła zdolniacha jest.

taka zdolniacha ze ostatniego egzaminu nie potrafiła zaliczyć

nie , no ten twój syn to jest super z tymi tekstamiUfff, no na szczęście mogłam powiedzieć prawdę, że żadnych dzieci już w brzuszku nie posiadam i niech tak zostanie :-)
A przekazałam Jasiowi, że ciocie z bb lubią, jak coś zabawnego powieA Jasio na to: "To te ciocie, co mieszkają w internecie?"
![]()

i ja chce do ReniJezuuuuu ocean. Jak ja ci zazdroszczę !

Czekamy i zapraszamy, daj znać to się spotkamy;-)Bo mój mężowy jest często w Chicago i teraz też będzie jakoś leciał i mnie ciągnie ze sobą. To byśmy odwiedzili też moją rodzinę w NY.
I przy okazji kawusia![]()