reklama

Grudniowe mamusie 2008

w aldim sa teraz czereśnie za 49p, i u nas w asda były truskawki 450g za 1 Ł aż była kartka powieszona ze jeden klient może kupić tylko trzy pudełka

Żania to jakas masakra z tą kartką:-D

A tak wogóle to sie zastanawiam czy ja w tej samej Anglii jestem co pozostale dziewczyny bo u nas ani asdy ani aldi nie ma:-p:baffled:
Zadupie jakies:angry:

reklama
Sorki:zawstydzona/y: no nie wyrabiam ostatnio i na bb tylko chwilunia, bo Tomek szkoły nie ma pogoda do d...y wiec sie nudzi biedak teraz poszedł do kolegi wiec na chwile kompa dopadłam
jak pisałam ten poczatek to była 17 ale Pati marudziła potem Mariusz wrocił gadałam przez tel z tesciowka potem kapiel Patki wiec teraz szybciutko wysyłąm zeby znow mnie cos nie oderwało

Pytia Jas ma powalajace teksciki bomba

Buziaczki ogromne dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek :-):-):-)

Wspołczuje wydatkow na samochod bo to skarbonka bez dna i tak plany potrafi pokrzyzowac:sorry2::no: mam nadzieje Edee ze jednak uda sie wyprawa nad morze ja tez o tym marze ale po pierwsze braki finansowe a po drugie stresik jak z mała sie wybrac gdzie spakowac te tony bagazu wozek łozeczko nasze graty:confused:

postaram sie reszte doczytac jakos ;-):tak:

50 tys.???:szok: O matko!!!

Tekst Jaśka sprzed minuty: z podejrzliwością i niepokojem w głosie: "A masz jeszcze jakieś dzieci w brzuszku?"

Ufff, no na szczęście mogłam powiedzieć prawdę, że żadnych dzieci już w brzuszku nie posiadam i niech tak zostanie :-)
A przekazałam Jasiowi, że ciocie z bb lubią, jak coś zabawnego powie:tak:A Jasio na to: "To te ciocie, co mieszkają w internecie?" :-D
Jeko Jasiek jest super:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kochane babeczki:-)

ja dopiero Was nadrobiłam
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom!!!!!!;-)

mój M obchodził Dzień Ojca w niedziele, ale jak usłyszał jakie prezenty niektórzy dostali to też by chciał:-D:-D:-D, ja to zresztą smieje się z niego że już jest jak stary polonez jest ( bez ssania nie ruszy:-D:-D:-D)
U nas dzisiaj taki upał że bez klimy się nie da:-D, mam nadzieje że w sobote też tak będzie to może nad ocean wyskoczymy:tak:

reklama
Witam kochane babeczki:-)

ja dopiero Was nadrobiłam
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom!!!!!!;-)

mój M obchodził Dzień Ojca w niedziele, ale jak usłyszał jakie prezenty niektórzy dostali to też by chciał:-D:-D:-D, ja to zresztą smieje się z niego że już jest jak stary polonez jest ( bez ssania nie ruszy:-D:-D:-D)
U nas dzisiaj taki upał że bez klimy się nie da:-D, mam nadzieje że w sobote też tak będzie to może nad ocean wyskoczymy:tak:
Jezuuuuu ocean :sorry2:. Jak ja ci zazdroszczę !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry