reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ej dziewczyny przestańcie mnie tak chwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taka zdolniacha ze ostatniego egzaminu nie potrafiła zaliczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No jak zdolniacha to trzeba chwalic :tak:, a egzaminem sie nie przejmuj, kazdemu się moze zdazyć i tak jesteś dzielna, że przy małym dziecku potrafiłas się uczyc i zaliczac egzaminy.
Ja nie wiem, czy wymieniłabym ocean za góry;-)
Ja też nieeee :no:

A tek sie martwilam ze nie mam zadnych planow na weekend i bedzie nudno. Świetny pomysł z ta kawusia nad oceanem...uciekam sie pakowc;-):-D
a tak serio spadam spac i zycze Wam milej nocki:tak:

reklama
Witam i ja:)))

Wczoraj Was podczytywałam,ale jakos nie mialam weny do pisania....jestescie zakręcone mmauśki jak nic tylko tyle Wam wariatki kochane napisze:) hahah

U nas nocka oki:)

OGROMNE buziaczki i najserdeczniejsze życzonka dla Dagulli z okazji "18-stych urodzinek" :-p:-p:-p dużo miłości i usmiechu i czego tylko sobie zapragniesz:)

No i najserdeczniejsze dla dzissiejszych solenizantów: 7 miesiecznych "duzich"Ksawerka i Lenusi oraz "prawie duziego" 6 miesięczniaka Wiktorka :) rosniejcie zdrowo pociechy nasze:*

Buziaczki do Cioteczki i Mariczki:*

Lekam Was nadrobic:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry