Dagulla - najlepszego :-)
no i oczywiście STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :-)
U mnie po całkiem niezłej jak na ostatnie czasy nocce ( pobudka około północy i ok 2, a później już tylko spanko ), dzień całkowicie do d...
Nie dość że dzieć mi się turlał, turlał i tak się wyturlał że uderzył się o regał, to w dodatku mam problem. Wczoraj wzięłam dziadkowi aparat słuchowy do czyszczenia, zawsze kładę w jednym miejscu, chciałam go dziś wziąć a go nie ma
no jak to? cały dom przeszukałam i echo 
jak go nie znajdę to będzie trzeba odkupić i kolejny tysiąc w dupę 

no i oczywiście STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :-)
U mnie po całkiem niezłej jak na ostatnie czasy nocce ( pobudka około północy i ok 2, a później już tylko spanko ), dzień całkowicie do d...

Nie dość że dzieć mi się turlał, turlał i tak się wyturlał że uderzył się o regał, to w dodatku mam problem. Wczoraj wzięłam dziadkowi aparat słuchowy do czyszczenia, zawsze kładę w jednym miejscu, chciałam go dziś wziąć a go nie ma
no jak to? cały dom przeszukałam i echo 
jak go nie znajdę to będzie trzeba odkupić i kolejny tysiąc w dupę 

ładny dzień się zapowiada, ciężko będzie nadrobić, ale u nas ,,burza przeszła'', zbierało się zbierało i wczoraj sie tak pożarliśmy, masakra i w ogóle weny też nie mam do pisania, emocje jeszcze siedza w środku, ale może was odwiedzę później jak Wiki będzie spał.A szczegóły
później
jakbym wiedziała, to 2 godz temu bym to napisała