reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dagulla - najlepszego :-)

no i oczywiście STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :-)

U mnie po całkiem niezłej jak na ostatnie czasy nocce ( pobudka około północy i ok 2, a później już tylko spanko ), dzień całkowicie do d... :baffled:
Nie dość że dzieć mi się turlał, turlał i tak się wyturlał że uderzył się o regał, to w dodatku mam problem. Wczoraj wzięłam dziadkowi aparat słuchowy do czyszczenia, zawsze kładę w jednym miejscu, chciałam go dziś wziąć a go nie ma :baffled: no jak to? cały dom przeszukałam i echo :confused::baffled: jak go nie znajdę to będzie trzeba odkupić i kolejny tysiąc w dupę :no::baffled:

reklama
Dzień dobry,
witamy się cieplutko, Mopku to chyba ja Ci to słoneczko ukradłam:tak:ładny dzień się zapowiada, ciężko będzie nadrobić, ale u nas ,,burza przeszła'', zbierało się zbierało i wczoraj sie tak pożarliśmy, masakra i w ogóle weny też nie mam do pisania, emocje jeszcze siedza w środku, ale może was odwiedzę później jak Wiki będzie spał.A szczegóły:elvis:później
idziemy jeść z Wikusiem, acha...

Sto lat Dla Lenki i Ksawerka!!!!
A Wiktorek bardzo dziękuje cioteczkom za życzonka, rany, nie wierzę, mój niuniek 6 miesiączków dziś kończy:tak:ale go rano wycałowałam, ja mu życzonka składałam, cmokałam, a on się śmiał i miał niezłą z tego zabawę:tak::-D

Witajcie

Dagulla wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!

I duuuzo buziaków dla Ksawerego, Lenusi i Wiktorka .

A u nas jakaś masakra z usypianiem po południowym. od wczoraj jest po prostu tragedia. Dzisiaj go usypiałam 40 min. A najlepsze jest to ze w lezaczku juz zasypiał, wzięłam go zeby dac mu mleko i potem polutac a on taki ryk przy tym lulaniu ze szok. I niby zmęczony a zasnąc nie chciał.

A u nas jakaś masakra z usypianiem po południowym. od wczoraj jest po prostu tragedia. Dzisiaj go usypiałam 40 min. A najlepsze jest to ze w lezaczku juz zasypiał, wzięłam go zeby dac mu mleko i potem polutac a on taki ryk przy tym lulaniu ze szok. I niby zmęczony a zasnąc nie chciał.

Bartek jak jest zmęczony a ja go rozbudzę to też później ciężko zasypia.
Ale ja sobie obiecałam że nie przyzwyczaję go do lulania.
Z tym że u nas jest dziwnie bo Bartek sam zasypiał już ładnie, a ostatnio czasami nie chce zasnąć beze mnie. Muszę położyć się obok niego to zaraz zasypia :sorry2:

witajcie
Lenka dziekuję wszystkim cioteczkom za zyczenia :tak:
my tez przyłączamy sie do zyczeń dla Kaswerka i Wikusia - wszystkiego naj!!!
i oczywiście najlepsze życzenia dla Dagulli !!!
pozdrawiam

ufff, znalazłam ten aparat, szukałam 2 godziny a ledwo co Wam napisałam że go nie ma, to od razu się znalazł :blink: jakbym wiedziała, to 2 godz temu bym to napisała :tak:
No to super :tak:
Ollcia fajnie, że znalazłaś.

Czy u was też jest takie okropne lato?
Ja jestem załamana. Nic tylko ciągle zimno, deszcze i wiatr:-(
Tak tak u mnie to samo. Jakby lata w ogole nie było, a tutaj się juz czerwiec konczy :-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry