reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamuska no to tak jak napisała Bliźniaczki....odzywiona jestes na maksa:p haah

Madziu
w żadnym wypadku nie mam nic przeciwko:)))))no gratualcje dla Julki.....zdolny maluszek:)

Zapominajka...u nas było jeszcze wczoraj ślicznie łśonczko i czyste niebo tylko wiało strasznie,ale dzisiaj to jakas masakra....w nocy ulewa, a teraz pochmurno i brzydko.....tak więc wakacje masakra....:-(

Ollcia to dobrze,ze się znalazł.....a co do pobudek to Mariczka tez sie tak budzła jeszcze w zeszłym tyg, na szczęscie do piątku jest ok.....niezapeszając....

Beciaczku gowka do gory...po burzy jak mówia zawsze wychodzi słońce..tak więc musi być w koncu lepiej:):tak::tak::tak:

A Wiktorek bardzo dziękuje cioteczkom za życzonka, rany, nie wierzę, mój niuniek 6 miesiączków dziś kończy:tak:ale go rano wycałowałam, ja mu życzonka składałam, cmokałam, a on się śmiał i miał niezłą z tego zabawę:tak::-D
No to miał Mały radochę, chyba nie wiedział o co cghodzi, jak mamcia się rzuciła na niego z buziakami:-)

A u nas jakaś masakra z usypianiem po południowym. od wczoraj jest po prostu tragedia. Dzisiaj go usypiałam 40 min. A najlepsze jest to ze w lezaczku juz zasypiał, wzięłam go zeby dac mu mleko i potem polutac a on taki ryk przy tym lulaniu ze szok. I niby zmęczony a zasnąc nie chciał.
Moja jak jest zmęczona, a nie może usnąc lub cos ją rozbudzi to też się tak zachowuje i wrzeszczy na cale gardło

ufff, znalazłam ten aparat, szukałam 2 godziny a ledwo co Wam napisałam że go nie ma, to od razu się znalazł :blink: jakbym wiedziała, to 2 godz temu bym to napisała :tak:
No widzisz jak dobrze, mamuśki wysłaly Ci pozytywne fluidy i sam się aparacik znalazł

Czy u was też jest takie okropne lato?
Ja jestem załamana. Nic tylko ciągle zimno, deszcze i wiatr:-(
U nas podobnie, dzisiaj akurat nie pada, ale strasznie wieje.
A temperaturę na dworze pokazało mi - 65,8 stopni C:confused:, chyba termometr w pracy nam sie zrypał

jakos tak ostatnio nie mam czasu:zawstydzona/y: praca, dom, Nusia... a wy jak szalone piszenie i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić... mam nadzieje ze nie gniewacie sie na mnie i że nie wykreslicie mnie z grona gródniowych mam...
Ależ skąd, jakbyśmy mogly zawsze będziesz naszą grudniową mamuśką, mimo że jesteś listopadową:-D

Witam i ja:)))

Wczoraj Was podczytywałam,ale jakos nie mialam weny do pisania....jestescie zakręcone mmauśki jak nic tylko tyle Wam wariatki kochane napisze:) hahah

U nas nocka oki:)

OGROMNE buziaczki i najserdeczniejsze życzonka dla Dagulli z okazji "18-stych urodzinek" :-p:-p:-p dużo miłości i usmiechu i czego tylko sobie zapragniesz:)

No i najserdeczniejsze dla dzissiejszych solenizantów: 7 miesiecznych "duzich"Ksawerka i Lenusi oraz "prawie duziego" 6 miesięczniaka Wiktorka :) rosniejcie zdrowo pociechy nasze:*

Buziaczki do Cioteczki i Mariczki:*

Lekam Was nadrobic:)

I Ja się skromnie podpiszę pod tymi życzonkami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzień doberek:tak::tak:u nas tak sobie:nerd: z pogodą chmury chmury chmury:baffled: kradzieje słoneczka oddawać natychmiast słońce!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: całe szczęście jeszcze nie pada gdyż dziś muszę z Fifem wybrać się na miasto:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

wielkie buziaki dla lenki, ksawerego i wiktorka no i oczywiscie dla dagulli z okazji 18 tych urodzinek:-)

A my wstalysmy dzis o 10 z przerwa o 4.30 na papu. Mam sliczna pogode, wiec zabieramy kocyk, suchy chleb i lecimy nad rzeke szkoda ze same, bo tetus w pracy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry