Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniec zabawy Jula obudziła sie
A u nas wyszło słoneczko wiec zjemy kaszkę i idziemy na spacerek![]()

Noo to dzisiaj na agacie padlo!!!Wszystkiego najlepszego dzieciaczki nasze kochane!!!Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julii
Rośnijcie zdrowo![]()
A ja znow.chance,chanel,niesmiertelne dla mnieBeciaczek ja uwielbiam też Versace Bright Crystal, Hugo Boss Femme i ich mocniejsza odmianę Hugo Boss Essence de Femme, a na lato polecam DKNY Be Delicious
Podpisuje się - znowu
Witajcie, u nas nocka boska, Jula zasnęla o 21.30 i obudzila sie o 7.30
Teraz drzemie sobie, a ja siadłam do kopa ale produkcja jakaś marna:--
-
-(
U nas dzisiaj pochmurno...ale moze na spacerek uda nam sie wyskoczyć
My niestety dzisiaj i jutro same, bo Pawel pojechal na szkolenieale jakos damy radę
Buziaczki i milego dnia;-)
boss czerowny stoi na zime,a na codzien ostatnio kupilam,taki lekki letni zapaszek,dynamic life by esprit
Beciaczek ja uwielbiam też Versace Bright Crystal, Hugo Boss Femme i ich mocniejsza odmianę Hugo Boss Essence de Femme, a na lato polecam DKNY Be Delicious
Podpisuje się - znowu
Witajcie, u nas nocka boska, Jula zasnęla o 21.30 i obudzila sie o 7.30
Teraz drzemie sobie, a ja siadłam do kopa ale produkcja jakaś marna:--
-
-(
U nas dzisiaj pochmurno...ale moze na spacerek uda nam sie wyskoczyć
My niestety dzisiaj i jutro same, bo Pawel pojechal na szkolenieale jakos damy radę
Buziaczki i milego dnia;-)
zostawilam ci wiadomosc na skypa![]()

ja sie podlaczam pod sliczne zyczonka slicznej mamusi, mam nadzieje, ze sie nie obrazi:-)Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julii
Rośnijcie zdrowo![]()
Biedny Alus:-( duzo zdrowka dla naszego babinoooooono a ja dzis o 7.30 pobudka jak nigdy dotad nie dosc ze walnol takiegoooo kupola to jeszcze zmierzylam mu temp i ma stan podgoraczkowy i kaszle (tylko z rana) wczoraj bylismy u doktorki i powiedziala ze ma zaczerwienione gardelko.Dalam mu czopek no i padl wlasnie spac z wielkim placzem bo sie uderzyl zabawka w glowe ale byl ryk... wogole taki maruda ze nie mam nawet czasu wejsc na bb

A ja lubie Lacoste-Touch of pink, Hugo tez i euphorie calvinaBeciaczek ja uwielbiam też Versace Bright Crystal, Hugo Boss Femme i ich mocniejsza odmianę Hugo Boss Essence de Femme, a na lato polecam DKNY Be Delicicious

nie mam czym oddychać....
a starsza córcię to mam ochotę dzisiaj wystawić na allegro
no taka nieznośna że brak słów
nadaje od samego rana, trajkocze jak baba na jarmarku, mama to , mama tamto
u nas tez tak gorąco ze szok, termometr pokazuje 30 stopniDzisiaj z kolei mam klima jak w lasach deszczowych. Gorąco i parnie... Wymiękam w tym roku.
Trzymajcie kciuki za nasze dzisiejsze szczepienie i za to, żeby doktorek przyszedł w miarę punktualnie...

, kurcze wczoraj zimno, dziś gorąco, jak wytrzymać te zmiany pogody, normalnie tak się spociłam nie obrażam sięja sie podlaczam pod sliczne zyczonka slicznej mamusi, mam nadzieje, ze sie nie obrazi:-)
nie obrażam się
![]()