Dzień doberek, a my się ostatnio późno witamy, bo późno wstajemy
Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julii
Rośnijcie zdrowo
i my też do tych pięknych życzeń się podłączamy
sms od kokusi:
"Niema jeszcze prądu, dopiero dzisiaj maja slupy przywieść. Normalnie czuje się jak w średniowieczu"Buziaki dla wszystkich świętujących dziś dzieciaczków"
ja ich tam zaraz pogonie to szybciej te słupy będą montować

Beciaczek ja uwielbiam też Versace Bright Crystal, Hugo Boss Femme i ich mocniejsza odmianę Hugo Boss Essence de Femme, a na lato polecam DKNY Be Delicious
dzięki kochana, ale tak szczerze?wcale mi nie pomogłyście

każda coś innego używa, tyle zapachów naraz wymieniłyście,no i co ja znów będę pół godziny stać w perfumerii, aż mnie głowa rozboli, a i tak będę niezdecydowana, hehe

ale ten DKNY mnie kusi spiasuje zaraz wszystkie zapachy i przy okazji spacerku wejdę do Bootsa
Podobno kobieta powinna ładnie wyglądać dla samej siebie, ale to chyba trochę przereklamowane stwierdzenie haha. Mnie też trudno się mobilizować, jak nigdzie nie wychodzę, dlatego staram się choćby do sklepu pojechać albo do koleżanki czy na spacer, bo wtedy mam powód, żeby doprowadzić się do stanu używalności.
Miłej zabawy na panieńskim, asiulkaa!
no to u mnie podobnie, bo ja bez makijażu i fryzurki to się z domu nie rusze
W tym tygodniu pojedziemy jeszcze kupić strój kąpielowy i tego się obawiam, bo z tym moim brzuchem to w żadnym nie będę dobrze wyglądała
ja mam jeszcze nowiutki z zeszłego roku, do szuflady, w której go trzymam mam dosłownie kilka metrów, i tak codziennie się zamierzam go przymierzyć jak przechodzę koło tej szuflady i w końcu i tak tchórzę
Trzymajcie kciuki za nasze dzisiejsze szczepienie i za to, żeby doktorek przyszedł w miarę punktualnie...
trzymamy bardzo mocno;-)
No,chwila wytchnienia...dziec sie uspokoil,ludziska co zakladali filtry przeciw komarzyskom w oknach sobie polezli..I teraz przyznam sie z reka na sercu ze to chyba ja zabralam Wam pogode,bo tu 26 stopni,zero chmureczki,wiec sie chyba wybierzemy na wiochne poopalac
ja chyba troche też bo u nas tez cieplutko, wiaterek fakt jest ale co tam wiaterek słoneczko najważniejsze
Kana na co Ty czekasz, do sąsiadów i powiedz grzecznie, żeby chociaż na czas drzemki Mariczki przerwę sobie zrobili, no jeśli o dziecko chodzi to nie powinni odmówić, powodzenia
A Wiktor smacznie śpi, pogadał dzis trochę z babcia na skype, nowe mleczko zaczęliśmy dziś jeśc i narazie wszystko ok, a po obiadku idziemy do parku zobaczyć się z Tatusiem, bo dziś ma tylko przerwę 2,5godz, do domku nie przyjdzie, bo mu się nie opłaca to my idziemy do niego...no narazie wszystko ok jest;-)nie chce zapeszać, ale wczoraj nawet całkiem miło było....że o 1 spać poszliśmy, hehe