reklama

Grudniowe mamusie 2008

zauwrzylam po dodaniu postu witamyyyyyyyyyyyyyyy :-D:-D:-D a te przecinki to niezle nie slyszalam o takich robalach:szok:

a ja mojego maleggo polazylam na ziemi na koldrze i kocu co by mu cieplo bylo no i ten sie czolga jak komandos i zlazi z koca woli na plytkach siedziec:szok: no to juz wzielam tego mojego komandosa na kolana:tak: i wali w klawiature

reklama
u nas tez parno jakos nie wyrabiam z niczym totalnie głupi obiad i zakupy tak mnie wykonczyły ze masakra
dzis mamy to spotkanie przedchrzcielne
Tomek nie jedzie na kolonie, odwołali bo za mało dzieci, a to miała byc kolonia z nauczycielka z jego szkoły i dzieci tez ze szkoły znajome, zapowiedział ze na zadna inna, gdzie nikogo nie zna nie pojedzie:-(

reklama
Tak dzis duszno ze nie wyrabiamy, hania w koncu padla. Spalysmy dzis znowu do 10 i myslalam ze w dzien juz nie zasnie, ale chyba ta pogoda ja zmorzyla:sorry2:

A ja klikam z siostra bo dzis miala wyniki naborów do szkół srednich i dostala sie do dwóch szkół. Jedna to ekonomik do ktorego ja chodziłam i tak jakos mi sie teskno zrobiło:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry