reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia dziekuje w imieniu siostry, taka dumna jestem ze szok. A jak dzwonilam po wyniki (bo mnie prosila) to tak sie denerwowalam ze nie moglam sniedania przelknac. Normalnie jakbym w swojej sprawie dzwonila tak mi serducho latało:zawstydzona/y:

Madzienka zazdroszcze spotkania, uwielbiam takie spotkania i ploty po latach, zawsze dnia brakuje:-p

Kana a ty chyba po wlasciwej szkole jestes:confused:wiec nie swiruj tylko obmyslaj jak tu taka instytucje stworzyc:tak:

reklama
jak wróci to niech idzie na poziomki, a ty na BB
Powiedział że ppoczeka do niedzieli na Ciebie:-D;-)

dzis mamy to spotkanie przedchrzcielne
Tomek nie jedzie na kolonie, odwołali bo za mało dzieci, a to miała byc kolonia z nauczycielka z jego szkoły i dzieci tez ze szkoły znajome, zapowiedział ze na zadna inna, gdzie nikogo nie zna nie pojedzie:-(
Mopku biedny Tomek:-(Teraz będzie się nudził:-(
No i ciekawego spotkania przedchrzcielnego. Dobrze że u nas nie było takich rzeczy:tak:

A ja klikam z siostra bo dzis miala wyniki naborów do szkół srednich i dostala sie do dwóch szkół. Jedna to ekonomik do ktorego ja chodziłam i tak jakos mi sie teskno zrobiło:-p
Gratulacje dla siostry. ja też po ekonomiku:tak:

A my juz po spacerku... w koncu przestało u nas padac.....ale tez sie parno i duszno zrobiło.... mała mnie zadziwia na maksa tak sie rozkreciła z tym siedzeniem swoim ,ze w wózku tez siedzi i jaka na radoche.... raczkami sie oprze o porecz i jedzie..... smieszek mój....:-D
Kanusia moja tak samo. Przedtem wychodziłyśmy na dworek i mała kimała nawet trzy godziny w wózku a teraz tylko siedzi i się rozgląda a spac musimy w domku

I w planach miałam spacerek, ale taaaaaaaka burza nad Lublinem przeszła, że starch pomysleć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiec wózeczek czeka przypiety do kaloryfera na dole na klatce aż go mój tata wniesie na górę:-p:-p:-p:-p:-p
Madzienko ostatnio też najpierw u Ciebie była burza a potem przysżło do mnie. No i dzisiaj znowu się chmurzy. Mam nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki. Ja nie chcę tracic prądu:-(

no nie moge, kto ma młotek??? bo trzeba te herezje z głowy wybic !!!!...:-D
Ja, ja mam. Jaki ma byc? Plastwikowy czy gumowy?:-D

A ja już posprzątałam, usmarzyłam kotlety i ugotowałam kompocik i czekam na mężyka który za pięc minut wychodzi z pracki:tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:A co dzisiaj tak pusto????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wszystkim wyłączyli prąd/internet????

Tylko nie piszcie że spacerujecie:no::no::no:, bo u mnie burzy i opadów ciąg dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale jutro podobno ma być lepiej:oo::oo::oo::oo::oo::oo:

Chce w końcu uwierzyc w te prognozy!!!!!:eek::eek::eek::eek:

No dobra idę sobie, sama nie będę gadac:-(:-(:-(:-(

A ja klikam z siostra bo dzis miala wyniki naborów do szkół srednich i dostala sie do dwóch szkół. Jedna to ekonomik do ktorego ja chodziłam i tak jakos mi sie teskno zrobiło:-p

Młodsza córka mojego męża też dziś miała wyniki i na szczęście dostała sie do tej szkoły której chciała :-) To 14 liceum w warszawie :-) ze 100 ocenianych. A starsza skończyła 4 na liście :-) I teraz czekamy na wyniki matur i na to czy się dostanie na medycynę :tak:

Mój M. dziś się wybiera na męski wypad :-) Kokusia, Mamusia - ja się z Wami też muszę na jakieś winko umówić - Wy najbliżej mnie :-D

A i jeszcze :ninja2:

Młodsza córka mojego męża też dziś miała wyniki i na szczęście dostała sie do tej szkoły której chciała :-) To 14 liceum w warszawie :-) ze 100 ocenianych. A starsza skończyła 4 na liście :-) I teraz czekamy na wyniki matur i na to czy się dostanie na medycynę :tak:

Mój M. dziś się wybiera na męski wypad :-) Kokusia, Mamusia - ja się z Wami też muszę na jakieś winko umówić - Wy najbliżej mnie :-D

Myszqa w takim razie gratulacje dla córki meza i trzymam kciuki za drugą córe, bo ja niestety na medycyne sie nie dostalam:zawstydzona/y:

Ogladajcie fakty ta Rokita jest jakas nienormalna:dry:

gratulki
niema sprawy, mozemy sie spotkac:tak::tak::tak:

Mało powiedziane!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a co mowila:szok::szok::szok:

reklama
U nas też się okropnie parni zrobiło i muszki powyłaziły. Opędzić się nie można:no:. Spacerek i tak zaliczyliśmy, a do tego tatusiński otwarł sezon piwno - ogródkowy:-D , bo wcześniej jakoś mu się nie składało.

O co chodzi z tymi krzakami i poziomkami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry