L
landryneczka_1982
Gość
rano ją widziałam na NK
a tu nie zajrzy
i nie powie co tam u niej ...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rano ją widziałam na NK
i nie powie co tam u niej ...mamusia jak zwylke ma racjezrob badanka bo to nie jest normalne zebys tak chorowala i sie meczyla...

oooooooorano ją widziałam na NK
no wlasniea tu nie zajrzyi nie powie co tam u niej ...

p.s wczoraj była rocznica naszego poznania się , ja zapomniałama moje kochanie przyniosło mi kwiatki
no i ja jak zawsze nie mialam dla niego prezentu
:-
-
-D
Mamuski słyszałyscie????? Michael Jackson nie zyje....szokkk...myslałam,ze jakis żart jak włączyłąm telewizje..... kurcze był jaki był,ale jako piosenkarz rewelacja....uwielbiam jego utwory....
[*]
ale dzidzia jest najwazniejsza![]()
Lilac przy każdym poście masz taki "+" i ja czytasz to go naciskasz wtedy zamienia się czerwony "-" A potem wciskasz normalnie "odpowiedz" i w okienku wyskakują Ci wszystkie zaznaczone posty. Tylko pamiętaj żeby nie kasowac " [ ]" tych nawiasów
Proponuję Konstantynów Łódzki![]()

.Mamuski słyszałyscie????? Michael Jackson nie zyje....szokkk...myslałam,ze jakis żart jak włączyłąm telewizje..... kurcze był jaki był,ale jako piosenkarz rewelacja....uwielbiam jego utwory....
[*]
i będziemy plotkować;-)
jak ja miałam niska hemoglobinę, to miałam podobnie, a nawet gorzej bo miałam ciągle czarne kropeczki przed oczyma
to ja mialam biale kropeczki i myslalam ze juz fiksuje bo biale myszki widzea mialam lekka anemie ale to juz dawno
![]()
witajcie
dzisiejsza nocka była straszna... Nuśka budziła sie co godzine zeby pociumkać sobie cycucha![]()
u nas pogoda dzis taka jak wczoraj czyli dzeszcz i burze
najlepsze zyczenia dla Hani, Oliwki, Bianeczki i Szymusia!!!
dzis o 9 mi przyniosla