reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a to zgodne z prawem?
w mojej firmie są zwolnienia grupowe i niestety wtedy wolno im wszystko:szok:

Villemo kurna jak ja Ci zazdroszcze tego złobka...masakra.... rewelacyjna sprawa...i dziecko tez jest inne bardziej do ludzi....:tak::tak:

wiesz ja tez sie cieszę, ale boje sie tego pierwszego dnia, dzieci tak płacza,
pierwszy dzień Natali w żłobku wspominam jako koszmar, podeszła Pani założyłą opaskę z imieniem na rączkę i zabrała a właściwie wyrwała z rąk bo Nat. kurczowo sie trzymałą mnie za szyje i tyle ja widziałam....ale po tygodniu było już pięknie, płakała jak po nia przychodziłam bo chciała bawić sie z dziećmi i ciocia Zosia, bo w żłobku sa ciocie:-)

No,niestety....chociaz przy dzisiejszej globalizacji,to w sumie jestem w polsce o wiele szybciej niz jedzie sie 300 kaemow pociagiem,normalnym zaznaczam,po naszych torach:-D:-DTeraz kupowalismy bilety na samolot i w sumie wsiadam w jeden,po godz jestem w sztokh,za 40 minut mam drugi i po godz jestem na miejscu...:-D

to expresowo, jak na biegun

I to jest wlasnie ta lipa co mnie poki co sila nie wypedzi z bieguna,zaplecze socjalne i absolutny brak takich sytuacji...:sorry2:

a u nas ciągła walka co będzie jutro... jak mnie zwolnią to masakra, a jak męża to koniec świata,

No,niestety....chociaz przy dzisiejszej globalizacji,to w sumie jestem w polsce o wiele szybciej niz jedzie sie 300 kaemow pociagiem,normalnym zaznaczam,po naszych torach:-D:-DTeraz kupowalismy bilety na samolot i w sumie wsiadam w jeden,po godz jestem w sztokh,za 40 minut mam drugi i po godz jestem na miejscu...:-D

O boshee,jak to moj cukiereczek mowi...Jakiej krwi niemowlecej:szok:??

I to jest wlasnie ta lipa co mnie poki co sila nie wypedzi z bieguna,zaplecze socjalne i absolutny brak takich sytuacji...:sorry2:

to nie wiecie?poszukaj gdzieś na necie może znajdziesz, żeby być młodą, to mało tego, że się naciąga to jeszcze transfuzje robi, tylko nie wiem czy nie pokręciłam, może pępowinowej krwi>jakoś tak, w każdym bądź razie najprościej krwi z młodymi krwinkami to się wolniej starzeje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry