reklama

Grudniowe mamusie 2008

Widzisz,jaka ja lajza jestem!!!!!poprawie sie...no co za wrrrr
Kaneweczko nasza,my to mamy sciagniete na kompa do wydrukowania,bo bedzie wklejone do albumu,ktory dla niej sukcesywnie pisze i robie,a bedzie go miala kiedys tam jako radoche,mam nadzieje:-)
No bardzo się cieszymy :-) to miało wygldac troszku inaczej,ale nie chciało sie zrobic:( poprawiałam jak gupsia....i w koncu wyszło jak wyszło :p

reklama

Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*

No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków;))))) Ogromne buziaczki:*

i ja podpinam się pod takie śliczne życzonka:zawstydzona/y:

100 lat....100lat...100lat...niech zyja, zyja nam:tak::tak::tak:

moja niunia obudziła się o 6.00 no i tak jak to mężowego dziś zmiana, bo weekend, to ja nie wstawałam,ale mężowy nie słyszał ze ona popłakuje sobie i nie dal jej butli, wiec ona obudziła się i zaczęła gadać na maxa, ale teraz próbują dwoje zasnąć, ja już nie mogę
mala nadal ma katarek i cos ten euphorbium nie skutkuje:no::no::no:
pogoda bee:-(:-(:-(:-(:-(
milego dzionka kochane:tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*

No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków;))))) Ogromne buziaczki:*

Ja też się dołączam:tak::tak:

ps. Kanusia mam nadzieję że nie masz mi tego za złe;-)

i ja podpinam się pod takie śliczne życzonka:zawstydzona/y:

100 lat....100lat...100lat...niech zyja, zyja nam:tak::tak::tak:

moja niunia obudziła się o 6.00 no i tak jak to mężowego dziś zmiana, bo weekend, to ja nie wstawałam,ale mężowy nie słyszał ze ona popłakuje sobie i nie dal jej butli, wiec ona obudziła się i zaczęła gadać na maxa, ale teraz próbują dwoje zasnąć, ja już nie mogę
milego dzionka kochane:tak::tak::tak::tak::tak:

Mamuska nie martw sie u nas tez pogodA buuuu na maksa... moze spróbujcie na ten nosek Otrivin Baby...naszej małej zawsze po max 3 dniach przechodzi....do tego woda morska wiadomo i raz dwa nie ma sladu po katarku...:tak::tak::tak:

A tak wogóle to dzień dobry.
Idziemy nadrabiac:tak:

Acha chciałam powiedziec że mój mąż jest genialny. Rozebrał pół telewizora.Coś tam odlutowywał potem wlutowywał a okazało się że telewizor jest dobry tylko antenę szlak trafił. Mój kochany zdolny elekrtyk elektronik oczywiście wcześniej tego nie sprawdził:-D

Mamuska nie martw sie u nas tez pogodA buuuu na maksa... moze spróbujcie na ten nosek Otrivin Baby...naszej małej zawsze po max 3 dniach przechodzi....do tego woda morska wiadomo i raz dwa nie ma sladu po katarku...:tak::tak::tak:
no chyba kupie dziś i spróbuje :tak::tak::tak:
A tak wogóle to dzień dobry.
Idziemy nadrabiac:tak:

Acha chciałam powiedziec że mój mąż jest genialny. Rozebrał pół telewizora.Coś tam odlutowywał potem wlutowywał a okazało się że telewizor jest dobry tylko antenę szlak trafił. Mój kochany zdolny elekrtyk elektronik oczywiście wcześniej tego nie sprawdził:-D
zdolniacha :tak::tak::tak::tak:

A co do chrzcin to my mielsimy załatwiac teraz dzisiaj dokłądnie...no ,ale przełożylismy bo nie widaomo jak z ta praca.....ale podobno ih szef o nich wlaczył jak lew i ich zmiana zostaje.....tak wiec ulżyło mi....ale tak czy siak chrzciny beda pewnie w sierpniu....bo tteraz to juz raczej nie zdarzy,y załatwic...i ile w ogóle łaskawy ksiądz wyrazi zgode....:sorry2:
Kanusia super że Twój Misiek nie będzie musiał siedziec na bezpłatnym urlopie. Taki szef to skarb. A z tymi chrzcienami to co się odwlecze...znam takich co chrzcili dopiero sześcioletnie dzieci i też tylko dlatego że szły do szkoły i bez chrztu tak jakoś nie pasowało

pochwalę się, żę w środę moja siostra urodziła synka, wszyscy zdziwieni bo od samego początku miała być córka.....ot mała pomyłka lekarza i mały będzie przynajmniej do 3ms, chodził w różach i kwiatkach:-)

byłam na spotkaniu organizacyjnym w żłobku, pozwiedzałam sobie sale, sypialnie, łazienki i jest ok,
wyposażenie jest na topie, leżaczki, maty edukacyjne, kojce itp
maja nawet wózki do lulania dzieci..takie śmieszne z lat 80-tych
piją tam Bebiko...ale moje dziecię niechce pić mleczka a napewno już nie z butelki i Pani opiekunka powiedział, że jak chce uczyć pić to z łyżeczki , one tak będa karmiły Martusię:szok::szok:
wszystko daje żłobek, my musimy tylko przynieść pampersy, husteczki i kremik
i najlepsze to, że będę płaciła ok.260zł:-):-)
Gratulacje dla siostry. Ale im maluszek niespodziankę zrobił:tak:
No i super że udało Ci się z tym żłobkiem:tak:

hej laseczki ;-);-)ja tylko na chwilke pochwalic sie ze wreszcie dzis podpisalismy akt notarialny i sobie z mezowym opijamy winkiem nasze szczescie heheghe:-D:-D:-D:-Dbuziole i szykujcie sie na paarapetowke do tygrysaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-)
Gratulacje:tak::tak::tak::tak:

och mamuśki troszkę Was podczytałam, dzisiaj Jula jakaś marudna wieczorkiem była i moj Pawel wrocil zakatarzony ze szkolenia(podobno przez klime:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)wiec ne zblizal sie do Julci a ona kwękała i kwękała:baffled::baffled::baffled::baffled:

Padła jak mucha nawet połowy kaszy nie zjadła:sorry2::sorry2::sorry2:mam nadzieje ze trcohę pośpi, bo mimo że weekendowa zmiana mojego męzulka do ewentualnego wstawania to i tak ja muszę bo on chory:blink::blink::blink::blink:
Idę nafaszerować mojego meżulka jakimiś lekami:-p:-p:-p
Madzienko zdrówka dla mężusia no i nie dajcie się z Julą zarazkom.

A popołudniu wyciągnęłam go na zakupy i dostała mi się nowa bluzka i zakupiliśmy w końcu strój kąpielowy dla mnie! Oczywiście jednoczęściowy, o dwuczęściowym to nawet nie pomyślałam - nie będę ludzi straszyć tym moim brzuchem :-(:sorry2:
No to popołudnie widzę udane:tak: Teraz juz tylko z utęsknieniem urlopu wypatrywac:-)

Kurcze wiecie jaka ja jestem sina...moje dziecię obudzilo sie tylko o 3 na ćumciu herbatki i potem o 6...a ja zapomiałam,ze nie dostała wczesniej butli i zabrałam ja do nas do wyrka na cycusia....a ona przyzwyczajona,ze po cycusiu wstaje się obudziła..... kurcze głupia ja, tak bysmy sobie jeszcze pospali,bo by dostała butle i lulku...:sorry2:
A to Ci Mariczka psikuska zrobiła;-):-D

Biedna Karolinka:-( Mam nadzieję że szybko ją puści.

Kanusia super że Twój Misiek nie będzie musiał siedziec na bezpłatnym urlopie. Taki szef to skarb. A z tymi chrzcienami to co się odwlecze...znam takich co chrzcili dopiero sześcioletnie dzieci i też tylko dlatego że szły do szkoły i bez chrztu tak jakoś nie pasowało

Gratulacje dla siostry. Ale im maluszek niespodziankę zrobił:tak:
No i super że udało Ci się z tym żłobkiem:tak:

Gratulacje:tak::tak::tak::tak:

Madzienko zdrówka dla mężusia no i nie dajcie się z Julą zarazkom.

No to popołudnie widzę udane:tak: Teraz juz tylko z utęsknieniem urlopu wypatrywac:-)

A to Ci Mariczka psikuska zrobiła;-):-D

Biedna Karolinka:-( Mam nadzieję że szybko ją puści.
kokusia, a czemu mój tekst u ciebie w cytacie wyświetla się na czerwono:confused::confused::confused:, jeśli oryginał jest na czarno:tak::tak::tak:

Kana,takie przepiekne te zyczenia:-)

Ja cos sobie ubzduralam ze bede pierwsza....
Naiwna:-D:-D:-D
Czesc wspolniczki;-)!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry