• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Widzisz,jaka ja lajza jestem!!!!!poprawie sie...no co za wrrrr
Kaneweczko nasza,my to mamy sciagniete na kompa do wydrukowania,bo bedzie wklejone do albumu,ktory dla niej sukcesywnie pisze i robie,a bedzie go miala kiedys tam jako radoche,mam nadzieje:-)
No bardzo się cieszymy :-) to miało wygldac troszku inaczej,ale nie chciało sie zrobic:( poprawiałam jak gupsia....i w koncu wyszło jak wyszło :p

reklama

Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*

No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków;))))) Ogromne buziaczki:*

i ja podpinam się pod takie śliczne życzonka:zawstydzona/y:

100 lat....100lat...100lat...niech zyja, zyja nam:tak::tak::tak:

moja niunia obudziła się o 6.00 no i tak jak to mężowego dziś zmiana, bo weekend, to ja nie wstawałam,ale mężowy nie słyszał ze ona popłakuje sobie i nie dal jej butli, wiec ona obudziła się i zaczęła gadać na maxa, ale teraz próbują dwoje zasnąć, ja już nie mogę
mala nadal ma katarek i cos ten euphorbium nie skutkuje:no::no::no:
pogoda bee:-(:-(:-(:-(:-(
milego dzionka kochane:tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*

No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków;))))) Ogromne buziaczki:*

Ja też się dołączam:tak::tak:

ps. Kanusia mam nadzieję że nie masz mi tego za złe;-)

i ja podpinam się pod takie śliczne życzonka:zawstydzona/y:

100 lat....100lat...100lat...niech zyja, zyja nam:tak::tak::tak:

moja niunia obudziła się o 6.00 no i tak jak to mężowego dziś zmiana, bo weekend, to ja nie wstawałam,ale mężowy nie słyszał ze ona popłakuje sobie i nie dal jej butli, wiec ona obudziła się i zaczęła gadać na maxa, ale teraz próbują dwoje zasnąć, ja już nie mogę
milego dzionka kochane:tak::tak::tak::tak::tak:

Mamuska nie martw sie u nas tez pogodA buuuu na maksa... moze spróbujcie na ten nosek Otrivin Baby...naszej małej zawsze po max 3 dniach przechodzi....do tego woda morska wiadomo i raz dwa nie ma sladu po katarku...:tak::tak::tak:

A tak wogóle to dzień dobry.
Idziemy nadrabiac:tak:

Acha chciałam powiedziec że mój mąż jest genialny. Rozebrał pół telewizora.Coś tam odlutowywał potem wlutowywał a okazało się że telewizor jest dobry tylko antenę szlak trafił. Mój kochany zdolny elekrtyk elektronik oczywiście wcześniej tego nie sprawdził:-D

Mamuska nie martw sie u nas tez pogodA buuuu na maksa... moze spróbujcie na ten nosek Otrivin Baby...naszej małej zawsze po max 3 dniach przechodzi....do tego woda morska wiadomo i raz dwa nie ma sladu po katarku...:tak::tak::tak:
no chyba kupie dziś i spróbuje :tak::tak::tak:
A tak wogóle to dzień dobry.
Idziemy nadrabiac:tak:

Acha chciałam powiedziec że mój mąż jest genialny. Rozebrał pół telewizora.Coś tam odlutowywał potem wlutowywał a okazało się że telewizor jest dobry tylko antenę szlak trafił. Mój kochany zdolny elekrtyk elektronik oczywiście wcześniej tego nie sprawdził:-D
zdolniacha :tak::tak::tak::tak:

A co do chrzcin to my mielsimy załatwiac teraz dzisiaj dokłądnie...no ,ale przełożylismy bo nie widaomo jak z ta praca.....ale podobno ih szef o nich wlaczył jak lew i ich zmiana zostaje.....tak wiec ulżyło mi....ale tak czy siak chrzciny beda pewnie w sierpniu....bo tteraz to juz raczej nie zdarzy,y załatwic...i ile w ogóle łaskawy ksiądz wyrazi zgode....:sorry2:
Kanusia super że Twój Misiek nie będzie musiał siedziec na bezpłatnym urlopie. Taki szef to skarb. A z tymi chrzcienami to co się odwlecze...znam takich co chrzcili dopiero sześcioletnie dzieci i też tylko dlatego że szły do szkoły i bez chrztu tak jakoś nie pasowało

pochwalę się, żę w środę moja siostra urodziła synka, wszyscy zdziwieni bo od samego początku miała być córka.....ot mała pomyłka lekarza i mały będzie przynajmniej do 3ms, chodził w różach i kwiatkach:-)

byłam na spotkaniu organizacyjnym w żłobku, pozwiedzałam sobie sale, sypialnie, łazienki i jest ok,
wyposażenie jest na topie, leżaczki, maty edukacyjne, kojce itp
maja nawet wózki do lulania dzieci..takie śmieszne z lat 80-tych
piją tam Bebiko...ale moje dziecię niechce pić mleczka a napewno już nie z butelki i Pani opiekunka powiedział, że jak chce uczyć pić to z łyżeczki , one tak będa karmiły Martusię:szok::szok:
wszystko daje żłobek, my musimy tylko przynieść pampersy, husteczki i kremik
i najlepsze to, że będę płaciła ok.260zł:-):-)
Gratulacje dla siostry. Ale im maluszek niespodziankę zrobił:tak:
No i super że udało Ci się z tym żłobkiem:tak:

hej laseczki ;-);-)ja tylko na chwilke pochwalic sie ze wreszcie dzis podpisalismy akt notarialny i sobie z mezowym opijamy winkiem nasze szczescie heheghe:-D:-D:-D:-Dbuziole i szykujcie sie na paarapetowke do tygrysaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-)
Gratulacje:tak::tak::tak::tak:

och mamuśki troszkę Was podczytałam, dzisiaj Jula jakaś marudna wieczorkiem była i moj Pawel wrocil zakatarzony ze szkolenia(podobno przez klime:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)wiec ne zblizal sie do Julci a ona kwękała i kwękała:baffled::baffled::baffled::baffled:

Padła jak mucha nawet połowy kaszy nie zjadła:sorry2::sorry2::sorry2:mam nadzieje ze trcohę pośpi, bo mimo że weekendowa zmiana mojego męzulka do ewentualnego wstawania to i tak ja muszę bo on chory:blink::blink::blink::blink:
Idę nafaszerować mojego meżulka jakimiś lekami:-p:-p:-p
Madzienko zdrówka dla mężusia no i nie dajcie się z Julą zarazkom.

A popołudniu wyciągnęłam go na zakupy i dostała mi się nowa bluzka i zakupiliśmy w końcu strój kąpielowy dla mnie! Oczywiście jednoczęściowy, o dwuczęściowym to nawet nie pomyślałam - nie będę ludzi straszyć tym moim brzuchem :-(:sorry2:
No to popołudnie widzę udane:tak: Teraz juz tylko z utęsknieniem urlopu wypatrywac:-)

Kurcze wiecie jaka ja jestem sina...moje dziecię obudzilo sie tylko o 3 na ćumciu herbatki i potem o 6...a ja zapomiałam,ze nie dostała wczesniej butli i zabrałam ja do nas do wyrka na cycusia....a ona przyzwyczajona,ze po cycusiu wstaje się obudziła..... kurcze głupia ja, tak bysmy sobie jeszcze pospali,bo by dostała butle i lulku...:sorry2:
A to Ci Mariczka psikuska zrobiła;-):-D

Biedna Karolinka:-( Mam nadzieję że szybko ją puści.

Kanusia super że Twój Misiek nie będzie musiał siedziec na bezpłatnym urlopie. Taki szef to skarb. A z tymi chrzcienami to co się odwlecze...znam takich co chrzcili dopiero sześcioletnie dzieci i też tylko dlatego że szły do szkoły i bez chrztu tak jakoś nie pasowało

Gratulacje dla siostry. Ale im maluszek niespodziankę zrobił:tak:
No i super że udało Ci się z tym żłobkiem:tak:

Gratulacje:tak::tak::tak::tak:

Madzienko zdrówka dla mężusia no i nie dajcie się z Julą zarazkom.

No to popołudnie widzę udane:tak: Teraz juz tylko z utęsknieniem urlopu wypatrywac:-)

A to Ci Mariczka psikuska zrobiła;-):-D

Biedna Karolinka:-( Mam nadzieję że szybko ją puści.
kokusia, a czemu mój tekst u ciebie w cytacie wyświetla się na czerwono:confused::confused::confused:, jeśli oryginał jest na czarno:tak::tak::tak:

Kana,takie przepiekne te zyczenia:-)

Ja cos sobie ubzduralam ze bede pierwsza....
Naiwna:-D:-D:-D
Czesc wspolniczki;-)!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry