Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anoli kochana nie ządnej wiekszej imprezki..ale wiesz stwierdzilismy ,ze jak mam sobie robic "budel" w domu to wole iśc gdzies do knajpy.....no i u nas bedzie 14 osób....wiec nic wielkiego...aj szkoda śłow...
A jeszcze co gorsza ....oczywiscie "głupi zawsze ma szczęscie" wjechałam na kolec od akacji...i......uwaga.....przebiłam opone w wózku.....zwariuje dzisiaj.....kurcze gdyby nie to ,ze 13 mi wcale nie złowrogi,to bym pomyślała,ze taki przesadny się własnie trafił....
Teraz tatus z misiek walczą....z jakimiś dentakim, sklejkami itp...nawet nie bardzo wiem co i jak.....
Pytia faktycznie takak przyjżń to tylko pozazdrościc....![]()

Kana,co za czarna komedia...Jakby mi ktos powiedzial przebilam kolo w wozku,trzeba detke skleic i nie byloby to tutaj,to bym sobie pomyslala,ze ktos haluni,albo jaja sobie ze mnie robiAnoli kochana nie ządnej wiekszej imprezki..ale wiesz stwierdzilismy ,ze jak mam sobie robic "budel" w domu to wole iśc gdzies do knajpy.....no i u nas bedzie 14 osób....wiec nic wielkiego...aj szkoda śłow...
A jeszcze co gorsza ....oczywiscie "głupi zawsze ma szczęscie" wjechałam na kolec od akacji...i......uwaga.....przebiłam opone w wózku.....zwariuje dzisiaj.....kurcze gdyby nie to ,ze 13 mi wcale nie złowrogi,to bym pomyślała,ze taki przesadny się własnie trafił....
Teraz tatus z misiek walczą....z jakimiś dentakim, sklejkami itp...nawet nie bardzo wiem co i jak.....
Pytia faktycznie takak przyjżń to tylko pozazdrościc....![]()

..Ksiadz Polak oczywiscie...W tamta niedziele poszlismy do niego,a on mowi,kurcze,w sztokholmie takie zycie,a przyjechalem na polarnik i nawet sie nie mozna nigdzie piwa napic w tygodniu
No i loozik..A moj maz mi kazanie walnal zanim do niego poszlismy,kochanie,tylko co masz powiedziec do ksiedza??Ze przyszlismy PROSIC O CHRZEST,nie powiedz,ze chcemy diabla wypedzac z naszego malego poganinka...;-)
A kuchnia,ja juz wszystko obmyslilam zajmie sie moja tesciowa;-):-)hahhaha z tym kołem jak mi pokazali co i jak to myslałam,ze walne zecsmiechu...bo wstyd sie przyznac,ale ja nie mialam pojecia ,ze cos tam jeszcze w środku siedzi jakas DENTKAKana,co za czarna komedia...Jakby mi ktos powiedzial przebilam kolo w wozku,trzeba detke skleic i nie byloby to tutaj,to bym sobie pomyslala,ze ktos haluni,albo jaja sobie ze mnie robi
My tez niedlugo robimy chrzciny,tzn wlasciwie dlugo bo w sierpniu.moje dziecko juz chyba samo dopelzaloby do oltarza,jakby jej na to pozwolic..I tez w domu,zeby bylo "po polsku"...poniewaz robimy tu.Na 13 doroslych osob,do tego chyba piatka bachorkow.I ksiadz.Oczywiscie dorosly..Ksiadz Polak oczywiscie...W tamta niedziele poszlismy do niego,a on mowi,kurcze,w sztokholmie takie zycie,a przyjechalem na polarnik i nawet sie nie mozna nigdzie piwa napic w tygodniu
No i loozik..A moj maz mi kazanie walnal zanim do niego poszlismy,kochanie,tylko co masz powiedziec do ksiedza??Ze przyszlismy PROSIC O CHRZEST,nie powiedz,ze chcemy diabla wypedzac z naszego malego poganinka...;-)
A kuchnia,ja juz wszystko obmyslilam zajmie sie moja tesciowa;-):-)

..... mój tata to sikał,a Mari razem z nim chociaz pewnie nei wiedizała o co kaman.....
Napisalam takiego dlugiego posta i zamiast zatwierdz zamknelam sobie netaCo za mlotek jakis
Napisalam to mysle spox,wychodze
![]()

tak to jest jak da się aparat komuś kto pojęcia o robieniu zdjęć nie ma, masakra.Anoli ogarneli to koło...szokk nie wierze.....i póki co nic nie ucieka....ale wyobraź sobie,ze były dwie dziury....jedna zakleili wszystko wsadzili ( bez sprawdzenia oczywsice,bo to facecihahah) i sie okaząło,ze ucieka i od nowa....ale teraz "odpukać" jest ok
![]()

nie no fajnego maja szefa
;-)...a chrzciny nie zając;-)Yoka często zagląda na NK, tutaj może też nas podczytuje, ale chyba brakuje jej czasu;-);-)
A Misiówce pewnie też!!!!
...........ja tu piszu piszu a córcia padla
a to jej nowa fryzurka![]()

:-i znowuż tatuś zostawił dziecko w samochodzie, tym razem w Daniii, dziecko zmarło:-
-
-(
Dziewczyny, na niedzielę zaprosiłam na kolację moich rodziców i mamę mężowego ( pewnie będzie niezbyt ciekawa atmosfera, bo się niezbyt lubią) i mam zamiar wykorzystać na tą okazję tylko i wyłącznie propozycje z naszego wątku kulinarnego
![]()
Ja pierwszy rok myslalam ze sfiskuje jak zobaczylam minus 35 na termometrze,codziennie jak wychodzilam rano do pracy,to mowilam,ze wracam po poludniu i sie pakujemyAle ekonomia przewazyla...Nie zebym byla jakas pazerna,ale przeciez jak wrocimy to nie pojde do tesciow mieszkac;-)
Pomimo,ze to cudowni ludzie...
![]()
hahhaha z tym kołem jak mi pokazali co i jak to myslałam,ze walne zecsmiechu...bo wstyd sie przyznac,ale ja nie mialam pojecia ,ze cos tam jeszcze w środku siedzi jakas DENTKAhahaa słyszałam o takim czyms,ale na tym sie moja wiedza konczyła....i jeszcze mówie do misia....( jaki WSTYD się przyznać
hahahah...) Kamil,ale to bedzie badziewiarsko wygladała, jak ta łatka tak bedzie naklejona na kole
..... mój tata to sikał,a Mari razem z nim chociaz pewnie nei wiedizała o co kaman....

buziole i szykujcie sie na paarapetowke do tygrysaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-)