reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A my my dzisiaj mamy 8 rocznice wspólnego bytowania :-D, i uwaga ..... zapomniałam. wczoraj pamietałam a dzisiaj normalnie wyleciało mi z głowy , ale nie tylko ja zapomniałam :zawstydzona/y:. Dzisiaj taki zwariowany dzien miałam.

A ja myslalam, ze tylko ja tak tak mam, ale widze, ze wszystkie dzieciaczki:-) Moj M mowi, ze jak on tak caaaaly, ale doslownie caly czas kiedy nie jest na rekach u kogos placze, to zeby mu dawac tak czasem ze 3 min polezec i poplakac, ale ja nie jestem przekonana. A Wy co robice?? Lecicie od razu do bobasow czy zostawiacie na chwilke?
Natalka mój się nawet trochę sam pobawi, ale jak mu sie znudzi to nie biorę go od razu na ręce tylko podaje inną zabawk ei zagadam, trochę się pobawi i znowu mi się znudzi :-D. Ale zawsze cos. :-D

Witam kochane babeczki;-)

Mało naskrobałyście ostatnio:szok:, myślałam że więcej będe nadrabiać:-D:-D
U nas wszystko dobrze, córci pomalutku wybija się ząbek na dole - lewa jedyneczka, robi przy tym takie miny że mamy z niej ubaw, chyba jej troche ten ząbek przeszkadza:-D:-D. Jesteśmy na etapie zmiany fotelików w samochodach, pewnie jutro M będzie montował:-(, aż się boje bo poprzednio troche czasu mu to zajeło:baffled:.
ach wszystkim solenizantom wszystkiego naaaaajlepszego!!!!!!!!!!
miłej nocki - gasze światło papatki

A ja juz jestem i swiatło zapalam:-)
100 lat dla Solenizantów:tak::tak::tak:
dalej zapowiada sie upał masakra do Pati nie znosi
wczoraj nie chciała usnac pierwszy raz od 4 miechów chyba musiałam ja wieczoren na rekach lulac a i tak długo ze snem walczyła na szczescie w nocy juz spokojnie spała
miłego dzionka

O matko!!!! Jestem druga!!!!

A tak w ogóle to dzień dobry.

Dziś obudził nas tatuś o 6:30 :szok: czyli o trzy godziny za wcześnie.....
A wczoraj w nocy była u nas taaaaka burza, że co chwilę budziła mi Młodego.

Najlepsze życzonka dla naszych 7-mio miesięcznych Martusi i Magdusi i 6-cio miesięcznego Krystianka-rosnijcie zdrowo dzieciaczki :-)
I oczywiście ogrooooomny buziak urodzinowy dla Ollcii :-)

Mam wrażenie, że uprawiam jakiś monolog.....

WSTAWAĆ!!!! Bo ja zaraz idę do lekarza,a Wy tu naprodukujecie.

landryneczko-kurcze Wy to macie pecha w tych Włoszech. Słyszałaś o tym wybuchu gazu na dworcu?

reklama
Mamusia, odezwij się, czy Cie tam w tej stolicy nie zalało.
jestem kochana
u nas jak na razie upal
jak obudziłam się o 4 nad ranem to na termometrze było 21 stopni:szok::szok:
Najlepsze życzonka dla naszych 7-mio miesięcznych Martusi i Magdusi i 6-cio miesięcznego Krystianka-rosnijcie zdrowo dzieciaczki :-)
I oczywiście ogrooooomny buziak urodzinowy dla Ollcii :-)
i ja się podpinam pod te życzonka
dużo zdrówka dla naszych kochanych dzieciaczków

i oczywiście synowa życzy tesciówce dużo zdrówka i 100 lat:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry