mamusia2008
mamusia Karolinki
niema nikogo to to i ja zmykam
dobranoc lasencje

dobranoc lasencje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Natalka mój się nawet trochę sam pobawi, ale jak mu sie znudzi to nie biorę go od razu na ręce tylko podaje inną zabawk ei zagadam, trochę się pobawi i znowu mi się znudziA ja myslalam, ze tylko ja tak tak mam, ale widze, ze wszystkie dzieciaczki:-) Moj M mowi, ze jak on tak caaaaly, ale doslownie caly czas kiedy nie jest na rekach u kogos placze, to zeby mu dawac tak czasem ze 3 min polezec i poplakac, ale ja nie jestem przekonana. A Wy co robice?? Lecicie od razu do bobasow czy zostawiacie na chwilke?
. Ale zawsze cos. 
, myślałam że więcej będe nadrabiać

. Jesteśmy na etapie zmiany fotelików w samochodach, pewnie jutro M będzie montował:-(, aż się boje bo poprzednio troche czasu mu to zajeło
. 

czyli o trzy godziny za wcześnie.....jestem kochanaMamusia, odezwij się, czy Cie tam w tej stolicy nie zalało.

i ja się podpinam pod te życzonkaNajlepsze życzonka dla naszych 7-mio miesięcznych Martusi i Magdusi i 6-cio miesięcznego Krystianka-rosnijcie zdrowo dzieciaczki :-)
I oczywiście ogrooooomny buziak urodzinowy dla Ollcii :-)