kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam z rana :-)
Z na początku przepraszam,za wczorajsza nieobecność (o ile ktoś zauważył
) ale tak sie u nas wczoraj wypogodziło i cały dzień na dwórku byłyśmy....a do tego rano wpadła kumpela z córeczką,a poźniej spacerek z moją bardzo dobra koleżanka..... aj dzionek był rewelacyjny....i tak upalnie...uwielbiam
:-)
Nocka w miare ok.....wczoraj malutka oszła troszke szybciej spac o 21...i tez szybciej wstałka....ale dajemy rade
No i oczywiście......
Z na początku przepraszam,za wczorajsza nieobecność (o ile ktoś zauważył
) ale tak sie u nas wczoraj wypogodziło i cały dzień na dwórku byłyśmy....a do tego rano wpadła kumpela z córeczką,a poźniej spacerek z moją bardzo dobra koleżanka..... aj dzionek był rewelacyjny....i tak upalnie...uwielbiam
:-)Nocka w miare ok.....wczoraj malutka oszła troszke szybciej spac o 21...i tez szybciej wstałka....ale dajemy rade
No i oczywiście......
Wszystkiego NAJ NAJ Najcałuśniejszego i najsliczniejszego dla naszych kochanych przepieknych 7 miesięczniaczek Magdusi i Martusi....buziaczków 1000-ce :-)
No i dla mojego zięciunia przesłodkiego,przewspaniałego, przeprzystojnego Krystianka, który kończy dzisiaj pół roczku.....:-):-):-) Miliardy buziaczków od MARICZKI i Teściowej...rośnij mamusi zdrowo słodziaku:*:*:*
No i kolejna osiemnasta stukneła
Olcia no co nam kobitkom mozna zyczyć...duzo kasy, duzo torebek, duzo par butów
hahahh żartuje...przede wszystkim mase miłości i pociechy z bobaska:*:*:*
No i dla mojego zięciunia przesłodkiego,przewspaniałego, przeprzystojnego Krystianka, który kończy dzisiaj pół roczku.....:-):-):-) Miliardy buziaczków od MARICZKI i Teściowej...rośnij mamusi zdrowo słodziaku:*:*:*
No i kolejna osiemnasta stukneła
Olcia no co nam kobitkom mozna zyczyć...duzo kasy, duzo torebek, duzo par butów

Pojechalismy do niej, siedzimy gadamy a ona jakąś gościnę szykuje. I dopiero jak powiedziała że zawsze nie będzie miała tyle lat co dzisiaj to zajarzyłam. Kwas normalnie że nawet kwiatka dla niej nie mieliśmy