reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z rana :-)

Z na początku przepraszam,za wczorajsza nieobecność (o ile ktoś zauważył :-p) ale tak sie u nas wczoraj wypogodziło i cały dzień na dwórku byłyśmy....a do tego rano wpadła kumpela z córeczką,a poźniej spacerek z moją bardzo dobra koleżanka..... aj dzionek był rewelacyjny....i tak upalnie...uwielbiam :tak::-)

Nocka w miare ok.....wczoraj malutka oszła troszke szybciej spac o 21...i tez szybciej wstałka....ale dajemy rade:)

No i oczywiście......

Wszystkiego NAJ NAJ Najcałuśniejszego i najsliczniejszego dla naszych kochanych przepieknych 7 miesięczniaczek Magdusi i Martusi....buziaczków 1000-ce :-)

No i dla mojego zięciunia przesłodkiego,przewspaniałego, przeprzystojnego Krystianka, który kończy dzisiaj pół roczku.....:-):-):-) Miliardy buziaczków od MARICZKI i Teściowej...rośnij mamusi zdrowo słodziaku:*:*:*

No i kolejna osiemnasta stukneła :-pOlcia no co nam kobitkom mozna zyczyć...duzo kasy, duzo torebek, duzo par butów:p hahahh żartuje...przede wszystkim mase miłości i pociechy z bobaska:*:*:*

reklama
Witamy:tak: Ja od dzisiaj aż do soboty śłomiana wdowa niestety:-(A na odjezdne to myślałam że tego mojego trzepnę. Jak się zaczoł o pierwszej w nocy cichutko pakowac tak pobudził dziewczyny:baffled:

u mnie to samo zaczyna się dziać :baffled::baffled: mama i mama :baffled:

identycznie i u nas...nawet ostatnio odpadlo usypianie z tatusiem,ktore jak dotad funkalo...:shocked2:
U nas też juz weszliśmy w okres "tylko mamusia". Ostatnio mi się od mojej mamy oberwało bo jak zwykle podrzuciliśmy do niej dziewczyny a sami pojechaliśmy na zakupy. No i Natalka wyła półtorej godziny. Ja przyjeżdżam a matka do mnie z mordą co ja dzieciakowi zrobiłam. A mała jak mnie tylko zobaczyła to uśmiech od ucha do ucha i już szczęśliwa. Nawet z tatusiem jak się bawi to musi mnie miec na oku. Ale spokojnie dziewczyny za jekieś dwa miesiące to minie:tak:

Najlepsze życzonka dla naszych 7-mio miesięcznych Martusi i Magdusi i 6-cio miesięcznego Krystianka-rosnijcie zdrowo dzieciaczki :-)
I oczywiście ogrooooomny buziak urodzinowy dla Ollcii :-)

No to dzisiaj będę leniwa i podepnę się pod życzenia Patrysi:tak:Sto lat kochani:tak:

Słuchajcie u mnie na słońcu jest już 35 stopni:szok:

A ja wczoraj zapomniałam o urodzinach mamy:zawstydzona/y:Pojechalismy do niej, siedzimy gadamy a ona jakąś gościnę szykuje. I dopiero jak powiedziała że zawsze nie będzie miała tyle lat co dzisiaj to zajarzyłam. Kwas normalnie że nawet kwiatka dla niej nie mieliśmy:zawstydzona/y:

A ja wczoraj zapomniałam o urodzinach mamy:zawstydzona/y:Pojechalismy do niej, siedzimy gadamy a ona jakąś gościnę szykuje. I dopiero jak powiedziała że zawsze nie będzie miała tyle lat co dzisiaj to zajarzyłam. Kwas normalnie że nawet kwiatka dla niej nie mieliśmy:zawstydzona/y:
u nas również upal
Karolina cala mokra, a siedzi tylko w bodziaku

u nas również upal
Karolina cala mokra, a siedzi tylko w bodziaku

Mamuski u nas wczoraj tak było....nie wiedziałam w co mała na spacerek ubrac....a jak na złośc żadnych krótkich spodenek nie miała:(((

A dzisiaj na razie u nas mgła...zobaczymy co bedzie poźniej....

Kokusia nie martw sie,ja wiem,ze to przykro,ze sie zapomina,ale czasem ma sie tyle na głowie,ze najważniejsze daty uciekaja:*:*:*

O matko!!!! Jestem druga!!!!

A tak w ogóle to dzień dobry.

Dziś obudził nas tatuś o 6:30 :szok: czyli o trzy godziny za wcześnie.....
A wczoraj w nocy była u nas taaaaka burza, że co chwilę budziła mi Młodego.

jeju ja wczoraj to sie balam ze Fifi przez te pioruny mi sie obudzi tak walilo a on smacznie sobie spal i mial gdzies burze:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam z rana :-)

No i oczywiście......

Wszystkiego NAJ NAJ Najcałuśniejszego i najsliczniejszego dla naszych kochanych przepieknych 7 miesięczniaczek Magdusi i Martusi....buziaczków 1000-ce :-)

No i dla mojego zięciunia przesłodkiego,przewspaniałego, przeprzystojnego Krystianka, który kończy dzisiaj pół roczku.....:-):-):-) Miliardy buziaczków od MARICZKI i Teściowej...rośnij mamusi zdrowo słodziaku:*:*:*

No i kolejna osiemnasta stukneła :-pOlcia no co nam kobitkom mozna zyczyć...duzo kasy, duzo torebek, duzo par butów:p hahahh żartuje...przede wszystkim mase miłości i pociechy z bobaska:*:*:*

ja sie skromnie podlacze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a tak to dzien dobry kochane u nas juz upadopiero 8 godzina:szok::szok::szok:a do lekarza chce po recepte isc z Fifem:-(:-( musze wogule znalezc jakas dobra przychodnie na Olechowie i przepisac malego:-( kurcze juz sie boje ze trafie na jakiegos niefajnego lekarza:baffled::baffled::baffled:

ok ide kawusie sobie zrobic gdyz ja bez kawy rano nie potraie funkcjonowac :cool2::cool2:

Mamuski u nas wczoraj tak było....nie wiedziałam w co mała na spacerek ubrac....a jak na złośc żadnych krótkich spodenek nie miała:(((

A dzisiaj na razie u nas mgła...zobaczymy co bedzie poźniej....

Kokusia nie martw sie,ja wiem,ze to przykro,ze sie zapomina,ale czasem ma sie tyle na głowie,ze najważniejsze daty uciekaja:*:*:*
my dzis to bez skarpetk i same krotie gacie i jakis koszulek :baffled::baffled: a i tak bedzie pewnie goraco:-(:-(:-(

witam w deszczowy poranek;(
Suoer, ze dzieciaczki zdrowe i kciukasy za Jule

A ja myslalam, ze tylko ja tak tak mam, ale widze, ze wszystkie dzieciaczki:-) Moj M mowi, ze jak on tak caaaaly, ale doslownie caly czas kiedy nie jest na rekach u kogos placze, to zeby mu dawac tak czasem ze 3 min polezec i poplakac, ale ja nie jestem przekonana. A Wy co robice?? Lecicie od razu do bobasow czy zostawiacie na chwilke?
zostawiam na chwile niech sobie poryczy jak jest na gorze a starsza córcia na dole bo jak są razem to mam podwójny alarm!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry