reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Może ja też powinnam darowac sobie spacerek:szok::szok::szok::szok::szok::szok:u nas skwar, ale do tej cholernej apteki musze pójść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem co ci powiedzieć, ale ostatnio czytałam ze jak jest upal to lepiej nie wychodzić z maluszkiem na spacer, no i latem, jak jest upal dzieci powinny spacerować do 10.00 lub po 17.00, takie coś kiedyś wyczytałam

Ostatnia edycja:
nie wiem co ci powiedzieć, ale ostatnio czytałam ze jak jest upal to lepiej nie wychodzić z maluszkiem na spacer, no i latem, jak jest upal dzieci powinny spacerować do 10.00 lub po 17.00, takie coś kiedyś wyczytałam
nam pediatra jeszcze wczesna wiosna mowila ze latem nie wychodzic na spacerki w tych godzinach co innnego jak sie ma swoj ogrodek to wystawic dziecko do cienia , a na spacerku wiadomo jak sie jedzie wozkiem to raz w sloncu raz w cieniu :-(niby parasol rozlozony al ile trzeba nim namanewrrowac aby byl cien na calym cialku

Witajcie, u nas nocka taka sobie, włożyłam Julci czopka na noc i pospała ale o 4,30 zaczął sie taki koncert i godzinę ryczała:-(:-(:-(:-(, w ruch poszedł kolejny czopek i jakos udało sie zasnęła teraz też śpi ale bardzo nie spokojnie....niech ten ząb juz wyjdzie!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj u kadiologa była taka grzeczna że mysłam że już powoli ból przestaje jej dokuczać:tak::tak::tak::tak:
Z wiesci od kardiologa jest wszystko ok, Holtera bedziemy robic dopiero w pazdzierniku, bo teraz moga by sie jej porobic odparzenia:sorry2::sorry2::sorry2:
Madzienko super że wizyta u kardiologa udana i Julcia zdrowa. No i trzymam kciuki żeby szybko się ząbek pojawił i już nie męczył małej księżniczki:tak:

u mnie na termometrze 48 stopni:szok::szok::szok::szok: na słońcu
wiec ja spacerek sobie daruje, nie chce żeby się moje dziecko smażyło, bo niem czym oddychać, a to dopiero 9.00 rano
No my właśnie wróciłysmy z dworku. Byłysmy tylko w sadzie w pełnym cieniu a Natalka i tak się zgrzała jak bura mysz a miała tylko koszulkę na ramiączkach. Teraz się woda w baseniku nagrzewa i po południu dziewczyny się będą pluskac:tak:

Hej mamuski

Serdecznie dziekuje za życzonka w imieniu Magdusi.

Martusiu, Krystianku, wszystkiego najlepszego dla Was, buziaki rocznicowe ode mnie i Magdusi.
Olcia, wsystkiego co najlepsze z okazji urodzinek

U nas dzisiaj też cieplutko, ale nie aż tak jak u niektórych z Was, na szczęście.
Moja jak zwykle za ciepło ubrana, body z krótkim rękawkiem, bluzeczka z długim rekawkiem, sukienka i rajtuzki:zawstydzona/y::no:, ide na przerwę śniadaniową to ja porozbieram.

Agaciu, jak to tak zapomniec:-D o rocznicy
Madzienko super że u kardiologa ok.
Kaja, Ty nasz szwędaczko, korzystaj z pogody dopóki jest, bo teraz narzekamy ze gorąco, a jak zacznie padac, to jeszcze giorzej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry