k.a.j.a
mammmmamam
u mnie na termometrze 48 stopnina słońcu
wiec ja spacerek sobie daruje, nie chce żeby się moje dziecko smażyło, bo niem czym oddychać, a to dopiero 9.00 rano

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie na termometrze 48 stopnina słońcu
wiec ja spacerek sobie daruje, nie chce żeby się moje dziecko smażyło, bo niem czym oddychać, a to dopiero 9.00 rano

nio u naspodobnie wiec dzis siedzimy w domku i lekarza sobie darujemy a na spacerek wieczorem wyjdziemy dopiero:-u mnie na termometrze 48 stopnina słońcu
nio u naspodobnie wiec dzis siedzimy w domku i lekarza sobie darujemy a na spacerek wieczorem wyjdziemy dopiero:--
-(

u nas skwar, ale do tej cholernej apteki musze pójść

nie wiem co ci powiedzieć, ale ostatnio czytałam ze jak jest upal to lepiej nie wychodzić z maluszkiem na spacer, no i latem, jak jest upal dzieci powinny spacerować do 10.00 lub po 17.00, takie coś kiedyś wyczytałamMoże ja też powinnam darowac sobie spacereku nas skwar, ale do tej cholernej apteki musze pójść
![]()
nie wiem co ci powiedzieć, ale ostatnio czytałam ze jak jest upal to lepiej nie wychodzić z maluszkiem na spacer, no i latem, jak jest upal dzieci powinny spacerować do 10.00 lub po 17.00, takie coś kiedyś wyczytałam

nam pediatra jeszcze wczesna wiosna mowila ze latem nie wychodzic na spacerki w tych godzinach co innnego jak sie ma swoj ogrodek to wystawic dziecko do cienia , a na spacerku wiadomo jak sie jedzie wozkiem to raz w sloncu raz w cieniu :-(niby parasol rozlozony al ile trzeba nim namanewrrowac aby byl cien na calym cialkunie wiem co ci powiedzieć, ale ostatnio czytałam ze jak jest upal to lepiej nie wychodzić z maluszkiem na spacer, no i latem, jak jest upal dzieci powinny spacerować do 10.00 lub po 17.00, takie coś kiedyś wyczytałam
Madzienko super że wizyta u kardiologa udana i Julcia zdrowa. No i trzymam kciuki żeby szybko się ząbek pojawił i już nie męczył małej księżniczkiWitajcie, u nas nocka taka sobie, włożyłam Julci czopka na noc i pospała ale o 4,30 zaczął sie taki koncert i godzinę ryczała:--
-
-(, w ruch poszedł kolejny czopek i jakos udało sie zasnęła teraz też śpi ale bardzo nie spokojnie....niech ten ząb juz wyjdzie!!!!!!!
Wczoraj u kadiologa była taka grzeczna że mysłam że już powoli ból przestaje jej dokuczać
Z wiesci od kardiologa jest wszystko ok, Holtera bedziemy robic dopiero w pazdzierniku, bo teraz moga by sie jej porobic odparzenia![]()

No my właśnie wróciłysmy z dworku. Byłysmy tylko w sadzie w pełnym cieniu a Natalka i tak się zgrzała jak bura mysz a miała tylko koszulkę na ramiączkach. Teraz się woda w baseniku nagrzewa i po południu dziewczyny się będą pluskacu mnie na termometrze 48 stopnina słońcu

, ide na przerwę śniadaniową to ja porozbieram.
o rocznicy