• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku pooglądaj sobie szafy w komandorze(tzn. ich rozwiązania, typu, półeczki, koszyczki itp.) i szkuja firm ktore zrobia wam taka sama za mniejsze pieniądze, my też tak zrobilismy:tak::tak::tak:w Komandorze udawalismy wielce zainteresowanych, projektu nie chcieli nam wydrukowac wiec ja przesrysowalam go sobie na kartke twierdząc ze musze sobie to w domu wyobrazic i poszlismy a szafe zrobil nam kto inny;-);-);-);-);-)
No to widzisz, podobnie jak u nas. Firmy sobie baaaaardzo cenią takie komandory, aż za głowę mozna sie złapać.

reklama
Landryneczko gdzies ty byla gdy cie nie bylo???;-);-)

tygrysku wszytkiego najlepszego z okazji urodzin :-D:-D:-D
a ja bylam to tu to tam moj mial wolne to troche wyruszylismy za miasto a i musze sie pochwalic ze za 2 tygodnie jedziemy do rzymu po paszport dla malego:-D:-D w wyjatkowych okolicznosciach wydaja w ciagu jednego dnia:-D

reklama
Dziewczyny dzieki za wsparcie koleżanki, jskbyscie mogly to głosujecie jeszcze kilka dni chyba do 5 lipca to jest:confused:

Wyskoczyłam z pracy po ciensze ciuszki dla Młodej i teraz leży sobie w samym rampersie i pampersie, ale upal się zrobił straszny, w biurze mam chlodno, ale na dworze masakra. A wogóle to jakaś zachrypnieta jest i nie wiem od czego, chrypie jak stary pijaczyna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry