Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Heyah chlopaki !!

on MUSI byc na rekach czasem z 5 min mozemy sie zajac na podlodze, ale oczywiscie musze byc z nim calutenki czas i musze wymyslic cos SUUUPER EXTRA zeby wogoloe na to spojrzal

Sto lat dla Was!!:-)

)
)
A u nas upalow ciag dalszy, chyba znow spedzimy dzien w basenie, ae najpierw musze n sakupy

Jak mi sie nie chceeeeeeeeee

Wszystkiego naj z okazji rocznicyA my my dzisiaj mamy 8 rocznice wspólnego bytowania, i uwaga ..... zapomniałam. wczoraj pamietałam a dzisiaj normalnie wyleciało mi z głowy , ale nie tylko ja zapomniałam
. Dzisiaj taki zwariowany dzien miałam.

MOjego nie da sie zagadacNatalka mój się nawet trochę sam pobawi, ale jak mu sie znudzi to nie biorę go od razu na ręce tylko podaje inną zabawk ei zagadam, trochę się pobawi i znowu mi się znudzi. Ale zawsze cos.
![]()
on MUSI byc na rekach czasem z 5 min mozemy sie zajac na podlodze, ale oczywiscie musze byc z nim calutenki czas i musze wymyslic cos SUUUPER EXTRA zeby wogoloe na to spojrzal

To ja sie podpinam na krzywego
Wszystkiego NAJ NAJ Najcałuśniejszego i najsliczniejszego dla naszych kochanych przepieknych 7 miesięczniaczek Magdusi i Martusi....buziaczków 1000-ce :-)
No i dla mojego zięciunia przesłodkiego,przewspaniałego, przeprzystojnego Krystianka, który kończy dzisiaj pół roczku.....:-):-):-) Miliardy buziaczków od MARICZKI i Teściowej...rośnij mamusi zdrowo słodziaku:*:*:*
No i kolejna osiemnasta stuknełaOlcia no co nam kobitkom mozna zyczyć...duzo kasy, duzo torebek, duzo par butów
hahahh żartuje...przede wszystkim mase miłości i pociechy z bobaska:*:*:*

Sto lat dla Was!!:-)Uff to mnie pocieszylas, ze za dwa mieisace to minie odliczam dniWitamyJa od dzisiaj aż do soboty śłomiana wdowa niestety:-(A na odjezdne to myślałam że tego mojego trzepnę. Jak się zaczoł o pierwszej w nocy cichutko pakowac tak pobudził dziewczyny
U nas też juz weszliśmy w okres "tylko mamusia". Ostatnio mi się od mojej mamy oberwało bo jak zwykle podrzuciliśmy do niej dziewczyny a sami pojechaliśmy na zakupy. No i Natalka wyła półtorej godziny. Ja przyjeżdżam a matka do mnie z mordą co ja dzieciakowi zrobiłam. A mała jak mnie tylko zobaczyła to uśmiech od ucha do ucha i już szczęśliwa. Nawet z tatusiem jak się bawi to musi mnie miec na oku. Ale spokojnie dziewczyny za jekieś dwa miesiące to minie
![]()

Wlasnie moj tez mowi zeby tak chociaz na 3 minutki, zeby wiedzial, ze nie bedziemy na kade jego pisniecie, ale ja tak nie potrafie i od razu W TEJ SAMEJ SEKUNDZIE niore go na rece bo on na mnie tak patrzy tymi zaplakanymi oczkami jak kot ze shreka i wyciaga raczki i serce mi peka, ze jak go nie wezme to jestem wyrodna matka:-(witam w deszczowy poranek;(
zostawiam na chwile niech sobie poryczy jak jest na gorze a starsza córcia na dole bo jak są razem to mam podwójny alarm!!
A my caly czas w samym pampersie, no chyba, ze gdzies idziemy to jakas koszulka i spodenkiMoja to juz nie pamięta kiedy skarpetki nosiła. Na dworku też w samym bodziaku i kapeluszu
Super, ze u kardiologa wszystko ok, oby tak dalej !!;-)Podpisuje się pod pięknymi życzonkami!!!!!
Witajcie, u nas nocka taka sobie, włożyłam Julci czopka na noc i pospała ale o 4,30 zaczął sie taki koncert i godzinę ryczała:--
-
-(, w ruch poszedł kolejny czopek i jakos udało sie zasnęła teraz też śpi ale bardzo nie spokojnie....niech ten ząb juz wyjdzie!!!!!!!
Wczoraj u kadiologa była taka grzeczna że mysłam że już powoli ból przestaje jej dokuczać
Z wiesci od kardiologa jest wszystko ok, Holtera bedziemy robic dopiero w pazdzierniku, bo teraz moga by sie jej porobic odparzenia
Dzisiaj idziemy do pediatry;-);-);-)zobaczymy ile wazymy i mierzymy:-):-)
Milego dnia dziweczynki u nas dzisiaj upał, jak Julcia pozwoli to zmykamy na dworek![]()
Ja tez sie nie stosuje, nasmaruje grubego dobrym kremem z filtrem, rozkladam parasol i ide i do tej pory wszystko z nim OKJa tez tak slyszalam...;-)
Ale z reka na sercu przyznaje sie,ze nie bardzo sie do tego stosuje...Musze isc to ide..![]()
A u nas upalow ciag dalszy, chyba znow spedzimy dzien w basenie, ae najpierw musze n sakupy

Jak mi sie nie chceeeeeeeeee

.