reklama

Grudniowe mamusie 2008

Heyah chlopaki !!:-D
A my my dzisiaj mamy 8 rocznice wspólnego bytowania :-D, i uwaga ..... zapomniałam. wczoraj pamietałam a dzisiaj normalnie wyleciało mi z głowy , ale nie tylko ja zapomniałam :zawstydzona/y:. Dzisiaj taki zwariowany dzien miałam.
Wszystkiego naj z okazji rocznicy :tak:

Natalka mój się nawet trochę sam pobawi, ale jak mu sie znudzi to nie biorę go od razu na ręce tylko podaje inną zabawk ei zagadam, trochę się pobawi i znowu mi się znudzi :-D. Ale zawsze cos. :-D
MOjego nie da sie zagadac:sorry2:on MUSI byc na rekach czasem z 5 min mozemy sie zajac na podlodze, ale oczywiscie musze byc z nim calutenki czas i musze wymyslic cos SUUUPER EXTRA zeby wogoloe na to spojrzal:shocked2::shocked2:

Wszystkiego NAJ NAJ Najcałuśniejszego i najsliczniejszego dla naszych kochanych przepieknych 7 miesięczniaczek Magdusi i Martusi....buziaczków 1000-ce :-)

No i dla mojego zięciunia przesłodkiego,przewspaniałego, przeprzystojnego Krystianka, który kończy dzisiaj pół roczku.....:-):-):-) Miliardy buziaczków od MARICZKI i Teściowej...rośnij mamusi zdrowo słodziaku:*:*:*

No i kolejna osiemnasta stukneła :-pOlcia no co nam kobitkom mozna zyczyć...duzo kasy, duzo torebek, duzo par butów:p hahahh żartuje...przede wszystkim mase miłości i pociechy z bobaska:*:*:*

To ja sie podpinam na krzywego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Sto lat dla Was!!:-)

Witamy:tak: Ja od dzisiaj aż do soboty śłomiana wdowa niestety:-(A na odjezdne to myślałam że tego mojego trzepnę. Jak się zaczoł o pierwszej w nocy cichutko pakowac tak pobudził dziewczyny:baffled:

U nas też juz weszliśmy w okres "tylko mamusia". Ostatnio mi się od mojej mamy oberwało bo jak zwykle podrzuciliśmy do niej dziewczyny a sami pojechaliśmy na zakupy. No i Natalka wyła półtorej godziny. Ja przyjeżdżam a matka do mnie z mordą co ja dzieciakowi zrobiłam. A mała jak mnie tylko zobaczyła to uśmiech od ucha do ucha i już szczęśliwa. Nawet z tatusiem jak się bawi to musi mnie miec na oku. Ale spokojnie dziewczyny za jekieś dwa miesiące to minie:tak:

:tak:
Uff to mnie pocieszylas, ze za dwa mieisace to minie odliczam dni :-D:-D

witam w deszczowy poranek;(

zostawiam na chwile niech sobie poryczy jak jest na gorze a starsza córcia na dole bo jak są razem to mam podwójny alarm!!
Wlasnie moj tez mowi zeby tak chociaz na 3 minutki, zeby wiedzial, ze nie bedziemy na kade jego pisniecie, ale ja tak nie potrafie i od razu W TEJ SAMEJ SEKUNDZIE niore go na rece bo on na mnie tak patrzy tymi zaplakanymi oczkami jak kot ze shreka i wyciaga raczki i serce mi peka, ze jak go nie wezme to jestem wyrodna matka:-(

Moja to juz nie pamięta kiedy skarpetki nosiła. Na dworku też w samym bodziaku i kapeluszu
A my caly czas w samym pampersie, no chyba, ze gdzies idziemy to jakas koszulka i spodenki :))

Podpisuje się pod pięknymi życzonkami!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie, u nas nocka taka sobie, włożyłam Julci czopka na noc i pospała ale o 4,30 zaczął sie taki koncert i godzinę ryczała:-(:-(:-(:-(, w ruch poszedł kolejny czopek i jakos udało sie zasnęła teraz też śpi ale bardzo nie spokojnie....niech ten ząb juz wyjdzie!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj u kadiologa była taka grzeczna że mysłam że już powoli ból przestaje jej dokuczać:tak::tak::tak::tak:
Z wiesci od kardiologa jest wszystko ok, Holtera bedziemy robic dopiero w pazdzierniku, bo teraz moga by sie jej porobic odparzenia:sorry2::sorry2::sorry2:

Dzisiaj idziemy do pediatry;-);-);-)zobaczymy ile wazymy i mierzymy:-):-)

Milego dnia dziweczynki u nas dzisiaj upał, jak Julcia pozwoli to zmykamy na dworek:cool2::cool2::cool2:
Super, ze u kardiologa wszystko ok, oby tak dalej !!;-)

Ja tez tak slyszalam...;-)
Ale z reka na sercu przyznaje sie,ze nie bardzo sie do tego stosuje...Musze isc to ide..:blink:
Ja tez sie nie stosuje, nasmaruje grubego dobrym kremem z filtrem, rozkladam parasol i ide i do tej pory wszystko z nim OK ;))

A u nas upalow ciag dalszy, chyba znow spedzimy dzien w basenie, ae najpierw musze n sakupy:dry::baffled::baffled::baffled:Jak mi sie nie chceeeeeeeeee:baffled::baffled::baffled:

reklama
Upał , upał i upał , jestem nie do zycia.

Aaaaa witajcie :zawstydzona/y:

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów a zwłaszcza dla mojej slicznej synowej Magdusi :-D

Olcia sto lat z okazji urodzinek :tak:!

A ja jak zwykle podejrzewam ze ubrałabym małego w długi rękaw, taka jestem panikara, jakos boje się go puscic na krótki rękawek na dwór i jeszcze krotkie spodenki ... łooooo matko .... a jeszcze temperaturkę miał ... rano w nosku mu harczy ale nie wiem czy to katarek ... moze od suchego powietrza.

A nam dzisijaprzywieźki komandora w sobote przychodzi stolerz i będzię składał. normalnie całą chate mam zapakowana deskami, deseczkami, szynaki kołeczkami , kółeczka i tym podobnymi gównami. Wyobraźcie sobie te drzwi jak safa ma ma wymiary 4,8 m na 2,6 m :szok:.
i jeszcze się wkurzyłam bo musimy szybko malować bo na sciane wyszedł na grzyb, a przypominam ze mieliśmy remont 8 miesięcy temu.

Upał , upał i upał , jestem nie do zycia.

Aaaaa witajcie :zawstydzona/y:

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów a zwłaszcza dla mojej slicznej synowej Magdusi :-D

Olcia sto lat z okazji urodzinek :tak:!

A ja jak zwykle podejrzewam ze ubrałabym małego w długi rękaw, taka jestem panikara, jakos boje się go puscic na krótki rękawek na dwór i jeszcze krotkie spodenki ... łooooo matko .... a jeszcze temperaturkę miał ... rano w nosku mu harczy ale nie wiem czy to katarek ... moze od suchego powietrza.

A nam dzisijaprzywieźki komandora w sobote przychodzi stolerz i będzię składał. normalnie całą chate mam zapakowana deskami, deseczkami, szynaki kołeczkami , kółeczka i tym podobnymi gównami. Wyobraźcie sobie te drzwi jak safa ma ma wymiary 4,8 m na 2,6 m :szok:.
i jeszcze się wkurzyłam bo musimy szybko malować bo na sciane wyszedł na grzyb, a przypominam ze mieliśmy remont 8 miesięcy temu.
a ile was wyszedl komandor???? my chcemy jedna sciane cala zabudowac w szafe w sypielni ale narzie musimy sie otrzasnac z obecnych wydatkow:baffled::baffled::baffled:

u mnie na termometrze 48 stopni:szok::szok::szok::szok: na słońcu
wiec ja spacerek sobie daruje, nie chce żeby się moje dziecko smażyło, bo niem czym oddychać, a to dopiero 9.00 rano

u nas tez taki upaly i ja z malym n ie wychodzilam po 10 az do 17 bylismy uwiezieni w domku... pediatra zakazal wychodzic bo to zle sie moze skonczyc dziecko moze dostyac udaru od takiego goraca:shocked2:

a ile was wyszedl komandor???? my chcemy jedna sciane cala zabudowac w szafe w sypielni ale narzie musimy sie otrzasnac z obecnych wydatkow:baffled::baffled::baffled:
No wiec tak ... ta zabudowana szafa jest duza bo na całą sciane w sypialni i firma zrobiła rysuek i oszacowała komandora na uwaga ...... 7 tyś, ale my w tej firmie mamy znajomego, który te szfy zakłada, wiec wziął ten rysunek kupił towar ( ze zniżką) i w sobote bedzie nam zakładał i szafa nam wyszła około 2600 zł zapłatą za załozenie.

To jest różnica dopiero nie?

Tygrysku pooglądaj sobie szafy w komandorze(tzn. ich rozwiązania, typu, półeczki, koszyczki itp.) i szkuja firm ktore zrobia wam taka sama za mniejsze pieniądze, my też tak zrobilismy:tak::tak::tak:w Komandorze udawalismy wielce zainteresowanych, projektu nie chcieli nam wydrukowac wiec ja przesrysowalam go sobie na kartke twierdząc ze musze sobie to w domu wyobrazic i poszlismy a szafe zrobil nam kto inny;-);-);-);-);-)

reklama
No wiec tak ... ta zabudowana szafa jest duza bo na całą sciane w sypialni i firma zrobiła rysuek i oszacowała komandora na uwaga ...... 7 tyś, ale my w tej firmie mamy znajomego, który te szfy zakłada, wiec wziął ten rysunek kupił towar ( ze zniżką) i w sobote bedzie nam zakładał i szafa nam wyszła około 2600 zł zapłatą za załozenie.

To jest różnica dopiero nie?

u nas tez taki upaly i ja z malym n ie wychodzilam po 10 az do 17 bylismy uwiezieni w domku... pediatra zakazal wychodzic bo to zle sie moze skonczyc dziecko moze dostyac udaru od takiego goraca:shocked2:

Agaciu no roznica powalajaca:szok::szok::szok::szok: Madziu My chyba tez tak zrobimy bo faktycznie drogawo wychodza te komandory:-(:-(:-(:-(:-(

Tygrysku pooglądaj sobie szafy w komandorze(tzn. ich rozwiązania, typu, półeczki, koszyczki itp.) i szkuja firm ktore zrobia wam taka sama za mniejsze pieniądze, my też tak zrobilismy:tak::tak::tak:w Komandorze udawalismy wielce zainteresowanych, projektu nie chcieli nam wydrukowac wiec ja przesrysowalam go sobie na kartke twierdząc ze musze sobie to w domu wyobrazic i poszlismy a szafe zrobil nam kto inny;-);-);-);-);-)
Landryneczko gdzies ty byla gdy cie nie bylo???;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry