bosheeeeeeeee ale wtopaaaaaacale zycie myslalam ze to ty
![]()
Landryneczko, to ja jestem Olga O.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bosheeeeeeeee ale wtopaaaaaacale zycie myslalam ze to ty
![]()

Landryneczko, to ja jestem Olga O.![]()

ja nie wiem jak was moglam pomylic 
to wina tych upałów !!!!no to wszytkiego najlepszegoja nie wiem jak was moglam pomylic
![]()

paaaDziewczyny jeśli mozecie to głosujcie na moją koleżankę, startuje w jakiś wyborach miss, nazywa sie Magdalena Grabarczyk
Internetowa Miss Miedwia 2009
Popieram,bez kitu,albo duzo znajomych albo trzeba w polsce zrobic ogolnokrajowa akcje propagujaca...moze tansze szkla kontaktowe,albo pierwsza para okularow gratisZagłosowane. a ta kobietka co wygrywa to chyba ma duuuuuuzo znajomych, bo .... no dobra nie będę pisała. A Twoja koleżanka o wiele ładniejsza
.

I to jaka...ktos ma widac glowe na karku;-)No wiec tak ... ta zabudowana szafa jest duza bo na całą sciane w sypialni i firma zrobiła rysuek i oszacowała komandora na uwaga ...... 7 tyś, ale my w tej firmie mamy znajomego, który te szfy zakłada, wiec wziął ten rysunek kupił towar ( ze zniżką) i w sobote bedzie nam zakładał i szafa nam wyszła około 2600 zł zapłatą za załozenie.
To jest różnica dopiero nie?
To spryciara z tej naszej MadzienkiTygrysku pooglądaj sobie szafy w komandorze(tzn. ich rozwiązania, typu, półeczki, koszyczki itp.) i szkuja firm ktore zrobia wam taka sama za mniejsze pieniądze, my też tak zrobilismyw Komandorze udawalismy wielce zainteresowanych, projektu nie chcieli nam wydrukowac wiec ja przesrysowalam go sobie na kartke twierdząc ze musze sobie to w domu wyobrazic i poszlismy a szafe zrobil nam kto inny;-);-);-);-);-)

A napewno ja w komandorze bardzo polubili,a tu bach,siekiera w plecy

Cuksie,halunisz od tego upalu;-)bosheeeeeeeee ale wtopaaaaaacale zycie myslalam ze to ty
![]()