reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A my siedzimy w domu. Upał i na dodatek znowu pełno tych muszek, jak tylko wyjdzie się na dwór to zaraz obsiadają człowieka, zwariować mozna. Otworzyłam okno i mi nawlatywało teraz pełno na nas siada. :wściekła/y:

Dziewczyny jeśli mozecie to głosujcie na moją koleżankę, startuje w jakiś wyborach miss, nazywa sie Magdalena Grabarczyk
Internetowa Miss Miedwia 2009

Zaglosowane,jaka sliczna dziewczyna!!!
Zagłosowane. a ta kobietka co wygrywa to chyba ma duuuuuuzo znajomych, bo .... no dobra nie będę pisała :-D. A Twoja koleżanka o wiele ładniejsza :dry:.
Popieram,bez kitu,albo duzo znajomych albo trzeba w polsce zrobic ogolnokrajowa akcje propagujaca...moze tansze szkla kontaktowe,albo pierwsza para okularow gratis:confused:
:-D:-D

No wiec tak ... ta zabudowana szafa jest duza bo na całą sciane w sypialni i firma zrobiła rysuek i oszacowała komandora na uwaga ...... 7 tyś, ale my w tej firmie mamy znajomego, który te szfy zakłada, wiec wziął ten rysunek kupił towar ( ze zniżką) i w sobote bedzie nam zakładał i szafa nam wyszła około 2600 zł zapłatą za załozenie.

To jest różnica dopiero nie?
I to jaka...ktos ma widac glowe na karku;-)
Tygrysku pooglądaj sobie szafy w komandorze(tzn. ich rozwiązania, typu, półeczki, koszyczki itp.) i szkuja firm ktore zrobia wam taka sama za mniejsze pieniądze, my też tak zrobilismy:tak::tak::tak:w Komandorze udawalismy wielce zainteresowanych, projektu nie chcieli nam wydrukowac wiec ja przesrysowalam go sobie na kartke twierdząc ze musze sobie to w domu wyobrazic i poszlismy a szafe zrobil nam kto inny;-);-);-);-);-)
To spryciara z tej naszej Madzienki:-D:-DA napewno ja w komandorze bardzo polubili,a tu bach,siekiera w plecy:-D:-D:-D
bosheeeeeeeee ale wtopaaaaaa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: cale zycie myslalam ze to ty :szok::szok::szok:
Cuksie,halunisz od tego upalu;-):-D

Cześć lasencje :-p:-D:-D

A ja czytam i czytam, ale weny do pisania brak :sorry2:

Jak mnie nawiedzi wena twórcza to cosik skrobne :-p:-D:-D

A teraz :
STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW :-):-):-):-) tych mniejszych i tych większych :tak:;-);-)

Jak by cuś to jestem w krzaczorach :-p;-):-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry