tygrysek82
Fanka BB :)
u nas narazie tez prawie aniolek ale boje sie ze pozniej moze byc gorzejno moje na razie grzeczne, wiec nie narzekam;-);-);-)

jejuu ja chce nad wode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas narazie tez prawie aniolek ale boje sie ze pozniej moze byc gorzejno moje na razie grzeczne, wiec nie narzekam;-);-);-)

jejuu ja chce nad wode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Zaczynam zbierac info juz od dzis!!!specjalnie sie na tym nie znam,ale zabieram sie do robotyDzięki dziewczyny za miłe słowa pod adresem koleżanki, napewno się ucieszy.
Kaja to jak z tą akcja na soczewki? organizujesz?![]()

ale mleka do ust nie wezmie hhihih 
to ja poprosze pierwsza bo ja slepa na 2 oczy jestemZaczynam zbierac info juz od dzis!!!specjalnie sie na tym nie znam,ale zabieram sie do roboty
A z innej beczki,znow jakis airbus sie rozbil..tylko nie czaje kiedy,czy dzisiaj,czy wczoraj??

a soczewki musze zmieniac co miesiac wiec teraz na poczatku lipca poprosze

, on chce cos konkretnego, jakies miecho czy cosJa tez ślepa, własnie czekam na nowe mocniejsze soczewki, dzisiaj zamowiłamto ja poprosze pierwsza bo ja slepa na 2 oczy jestema soczewki musze zmieniac co miesiac wiec teraz na poczatku lipca poprosze
![]()
Tygrysku, a co Ty chciałaś, duży chlop a ma mleko pic?, on chce cos konkretnego, jakies miecho czy cos

a jaka ty slepa jestes??? ile masz promili w oczach??????Ja tez ślepa, własnie czekam na nowe mocniejsze soczewki, dzisiaj zamowiłam