reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
zalezy jakie kropki.
potrzyj (dość mocno) czystym gazikiem - jak zejda bez sladu/nie zjeda to po jedzeniu jak zetrzesz i pokaze sie krew to plesniawki. Wtedy do apteki po aphtin bez recepty.
Pleśniawki nieleczone są trudne do wytępienia.
Zaraz lecę do domku to sparwdze, ale próbowałam jej czyscic jezyk bo myslałam że to po jedzeniu i nie schodziło

kurcze blizniaczku nie wiem co to moze byc kurde a nie da sie jakos wepchnac dzis do lekarza????
niestety nie da rady, bo już poszła do domu, a jutro przyjmuje dopiero na drugą zmianę:wściekła/y:

Ale sie wystraszyłam, wziełam Mała do biura, bo rodzice pojechali do banku, daje jej pic a ona cały język ma w jakis kropkach, myślałam ze jej sie odbiło, czyszcze ten jezyk, a tu nic nie pomaga:szok:
co to za ***** moze byc, dzwoniłam zeby zarejestrowac do lekarza, ale juz za późno i dopiero jutro na 13:30 mamy:wściekła/y:
A u nas nie grzmi,ale za chwile moze,bo Amo prosil o obiad na 13,bo ma taaak duzo spraw ze tylko o 13 znajdzie chwilke....i do tej poryy go nie ma:nerd:

reklama
bliźniaki na bank pleśniawki mój mały miał je tez wszystko brał do buzi i dostał:( ale juz nie ma ja tu smarowałam dactarin maścią i zeszło o 2 dniach ale zapobiegawczo lekarka kazała mi jeszcze 2 dni po ustąpieniu smarować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry