reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale sie wystraszyłam, wziełam Mała do biura, bo rodzice pojechali do banku, daje jej pic a ona cały język ma w jakis kropkach, myślałam ze jej sie odbiło, czyszcze ten jezyk, a tu nic nie pomaga:szok:
co to za ***** moze byc, dzwoniłam zeby zarejestrowac do lekarza, ale juz za późno i dopiero jutro na 13:30 mamy:wściekła/y:
o cholipka....ja nie wiem co to moze byc:confused:

jedno oko -2,0 drugie -2,5, a Ty?

ja tez sie tak wycwaniłam i juz od dawna zamawiam

biale, moze to plaśniawki ale takie duże?
rano tego nie miała

Jam mam -2.25 i -2.75 ostatnio kupiłam jakieś soczewki w rossmanie o połowe tańsze niż u optyka, i nawet fajne były, też zmieniam co miesiąc ;-) a ile Wy płacicie za te z neta, jak to wychodzi cenowo ??

Ło to ja przy was mega slepiec jestem:-(:-(:-( -4 na jedno i drugie:-(:-(

a to linka do stronki
Soflens 38™ na sztuki od BAUSCH & LOMB

ja kupuje te tylko one sa niby kwartalne ale ja je nosze miesiac czasu, i to jest cena oczywiscie za sztuk:tak:

Ale sie wystraszyłam, wziełam Mała do biura, bo rodzice pojechali do banku, daje jej pic a ona cały język ma w jakis kropkach, myślałam ze jej sie odbiło, czyszcze ten jezyk, a tu nic nie pomaga:szok:
co to za ***** moze byc, dzwoniłam zeby zarejestrowac do lekarza, ale juz za późno i dopiero jutro na 13:30 mamy:wściekła/y:

zalezy jakie kropki.
potrzyj (dość mocno) czystym gazikiem - jak zejda bez sladu/nie zjeda to po jedzeniu jak zetrzesz i pokaze sie krew to plesniawki. Wtedy do apteki po aphtin bez recepty.
Pleśniawki nieleczone są trudne do wytępienia.

reklama
zalezy jakie kropki.
potrzyj (dość mocno) czystym gazikiem - jak zejda bez sladu/nie zjeda to po jedzeniu jak zetrzesz i pokaze sie krew to plesniawki. Wtedy do apteki po aphtin bez recepty.
Pleśniawki nieleczone są trudne do wytępienia.
no ja też bym obstawiała pleśniawki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry