edee24
Mama Alanka :-)
Taki mam, tylko, że z inną tapicerką ;-)jakie kojce macie?
ja myślę nad zakupem łóżeczka turystycznego na sierpniowy wyjazd...

KOJEC kojce AFRYKA FIRMY BERBER +materac +zabawka (669891984) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki mam, tylko, że z inną tapicerką ;-)jakie kojce macie?

jakie kojce macie?

Ja jestem przerażona tym co dzisiaj było :-(. Tylko nie wiem dlaczego tak płakał....Agaciu, z moją tez dzisiaj cos złego się dzieje, spała, aleco chwilę zrywała się z płaczem, ciekawe co będzie w nocy![]()

Kajaczku i bardzo dobrze....bo ja nie mam az tyle do nadrobienia dzisiajmocno pustawo tu dzisiaj,prawda??

Nasza tez jak mnie nie ma w zasiegu to jest płacz,ale tylko taki chwilowy jak zapomni to juz ok:0 ale trzeba ja czyms zainteresowac...najlepiej jakim kolwiek zwierzakiemU mnie dokładnie to samo, Alan musi mnie widzieć i non stop muszę się z nim bawić, albo rączki, a jak się "zgubię " na chwilkę to wrzask w niebo głosy
, nie jesteś sama w tych trudnych chwilach
![]()

byłysmy z malutka za bloczkiem na ławeczce...jej kolega Konradek wycałował mała,az miała doscU nas jest tak, że po kąpieli mój G usypia małego czasem nawet godzinę, a jest tak, że ja go biorę na ręce i do 10 minut mi śpi jak zabity, wtedy on mówi że mam "magiczne ręce"A ja własnie przeszłam gehenne. Zawsze po kapieli i karmieniu mały jest odkładany do łózeczka i sam zasypia, a dzisiaj był taki wrzask ze jeszcze nigdy mojego dziecka takiego nie widziałam. Nie chciałam go lulac zeby się nie przyzwyczaił, wiec głaskałam spiewałam i nic tylko yrk. Krzysztof wziął go na ręce spiewał i zasnął , odłozony do łózeczka wrzask, więc wzięłam i mówie trudno polulam ... zasnął odłozyłam - wrzask. I tak w kółko - teraz śpi ale ciekawe czy sie nie obudzi. nie wiem co sie stało, nigdy nie mogłąm narzekac, bo zawsze na noc sam zasypiał, nawet sobie pospiewał, pogadał, pokręcił sie i za chwile była cisza, a dzisiaj ... mam nadzieję, że to tylko jednorazowe :-(.

Agaciu, z moją tez dzisiaj cos złego się dzieje, spała, aleco chwilę zrywała się z płaczem, ciekawe co będzie w nocy![]()
a pozniej nad morze i na lody... cala nasza trojeczka spedzielismy cale popoludnie az do 20.30 pozniej kapanie malego cycus i padl maly
zasnol bez zadnego Ale jak to on ma w zwyczaju... widac wiaterek morski dziala na niego uspokajajaco