reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
sliczny avatarek:tak::tak: teraz grudnioweczki beda mialy w avatarkach caly zwierzyniec:-D:-D:-D:-D
dziękowac:tak: Teraz na grudniuweczkach będzie zwierzęco i kolorowo:tak:

bardzo sie cieszymy ze milosc i pokoj zapanowala w domu i w garderobie:-D
a co do ciazy to na 99,9 % nie,ale sprawdze to naukowo :-D na wszelki wyp po poludniu,jak juz wyrusze na rejony
a w ogole to mi sie przypomnialo,ze na 19 idziemy do ksiedza w sprawie jakis nauk przed chrztem mojegoo malego poganinka:-D
Oj Kajka Ty nasz zakrętku. Dobrze że przypomniało Ci się dzisiaj a nie jutro;-):-D

A miałam wam wcześniej powiedzieć ale nerwa miałam i zapomniałam. Wczoraj niemąż trzymał Kubunia na kolanach , był bez koszulki, i ze mną gadał. Patrzymy a mały przyssałmu się do sutka, nic nie poleciało to twardo jeszcze raz próbował:-D:-D:-D ale w końcu zrezygnował.
:-D:-Dmoja tylko wprawnie robi malinki

Kanuś sliczne, taka zalotnisia:-D
Ale czy to będzie pasowało do mojego nicku?;-)
no widzicie ją? Nie dośc że ząłatwiona szybko i bez kolejki to jeszcze wybrzydza:-D:-D Kana znajdz jej Chipa i Dejla i będzie miała wiewiórcze blizniaki:-D

nie nie tak miało byc :-:)zawstydzona/y: tylko Ty tez taka kochana....:zawstydzona/y:
Przecież ja zartuję kochana, ta mycha śliczna i chciałabym tak wygląda jak ona, ale figurka juz nie ta :-D:-D:-D

no widzicie ją? Nie dośc że ząłatwiona szybko i bez kolejki to jeszcze wybrzydza:-D:-D Kana znajdz jej Chipa i Dejla i będzie miała wiewiórcze blizniaki:-D
wcale nie wybrzydzam:wściekła/y:, a ze bez kolejki no coż, trza sie umiec wtrynic w odpowiednim momencie, luknęłam że nie ma nikogo i Kana ma wolne, to mi poszukała, a co tam
Kanusia zawsze chętna do pomocy;-)

Nasze bliźniaki Disney'owe :p

Załączniki

• CartoonChip and Dale.JPG
    CartoonChip and Dale.JPG
    11 KB · Wyświetleń: 22
  • Chip n dale.jpg
    Chip n dale.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 24
  • Chip___Dale_Hello.gif
    Chip___Dale_Hello.gif
    29,3 KB · Wyświetleń: 25