mamusia2008
mamusia Karolinki
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej samaOk 2 godz.zalezy do kogo jedziemy najpierw
SZCZESCIARAmoja zwraca moje obiadki, jedynie deserki zjada
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej samaOk 2 godz.zalezy do kogo jedziemy najpierw
![]()
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej sama

Ok 2 godz.zalezy do kogo jedziemy najpierw
![]()
Moj do tej pory nie jadl prawie wcale sloiczkow, musialam sie niezle nakombinowac, zeby chociaz polowe dziennie zjadl, a teraz nie zmiksowalam, tylko zgniotlam wszystko widelcem, a kurczaczka drobno posiekalam i lepiej mu smakuje niz taka papkai moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej sama

A moja zależy co jej zasmakuje ale najczęściej wcina gotowane przeze mnie a już największą ma frajdę jak się dorwie do talerza Tuśki i może podjadacSZCZESCIARAmoja zwraca moje obiadki, jedynie deserki zjada
![]()
no bo widzisz On już jest duży chłop i nie będzie jadł papek jakdla niemowlaków;-)Moj do tej pory nie jadl prawie wcale sloiczkow, musialam sie niezle nakombinowac, zeby chociaz polowe dziennie zjadl, a teraz nie zmiksowalam, tylko zgniotlam wszystko widelcem, a kurczaczka drobno posiekalam i lepiej mu smakuje niz taka papka![]()

noo widzisz co ja fisiujepo co ci spacerek, masz bb![]()

...
no i od razu widac że pogoda wszędzie marnanoo widzisz co ja fisiuje...
kurcze,tylko tel odebralam a ey juz tyle naskrobalyscie![]()