• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja lece obejrzec jakies filmidlo bo mnie juz kregoslup boli od siedzenia przy kapie wyszlo sie z wprawy :-D

DOBRANOC KOLOROWYCH SNOW :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam wszystkich z rana.....:)

Napisze tylko (żeby nie przechwalić),ze moj dzieć znowu przespał od 9 do 6 rano i obudziła mnie swoim śpiewem w łożeczku.....niestety taki sen u Mari to jeszcze nie codzienność ,ale i tak taka mała rzecz a jak cieszy.....:tak::tak::tak:7 godzin snu pod rząd dla mamy :-)

U nas od rana słoneczko...i zapowiada się piekna pogoda...i dobrze czasik najwyższy.....:-)

Wsumie do nadrobienia nic nie mam....poszukac cosik dla Yoki musze;)

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki i Zosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*

Dzień dobry niedzielnie

dziewczyny mam pytanie sorki ze tutaj ale ile w polsce placiliscie za krzeselka do karmienia:confused:
Ja kupiłam używane za dwie stuwy ale jest super wypasione no i nowe kosztuje dwa razy tyle a to co ja mam nie ma praktycznie żadnych śladów użytkowania.
Landryneczko ale skoro to ma byc tylko takie na chwilę krzesełko to może pomyśl o takich nadstawianych na normalne krzesło
THERMOBABY KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABYTOP OD SS (678120139) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA RAINFOREST @@ (682466800) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER KRZESEŁKO TURYSTYCZNE KARMIENIA SAFETY 1st (684245713) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie taką antylopę z Ikei
KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z ZABEZPIECZENIEM IKEA (661941334) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*
no i oczywiście żeby tradycji stało się zadośc to podpinam się pod życzonka Kanusi:tak:

A my wczoraj z Mamusią spędziłyśmy suuper popołudnie:tak: I nawet mi włoski umalowała a no i oczy też:-p;-):tak:

Witam z ranka :-)

Spóźnione życzonka dla świętujących wczoraj-tygryska i Ollcii :-)

Mamuski wszystkim , których brzdace maja juz jakies ząbale ogromnie GRATULUJE..... no to chyba juz tylko my bezzebne zostałysmy.....z Mari.....

Nie tylko Wy, u nas też brak zębolków...

juz myslalam ze mi wyskoczysz ze oszalalam po co mi 2 krzeselka ale jade do polski na 2 miesiace i 5 dni i jakos musze karmic malego przecierz nie bedzie go babcia na kolanach trzymala a ja karmila:-D:-D
wlasnie chce jakiekolwiek krzeselko co by sie tylko nie rozsypalo:-D:-D a jak kupie nowe to moze jeszcze posluzy jakiemus innemu dziecku...zawsze mozna komus oddac:zawstydzona/y:

landryneczko, ja zawsze karmię Małego jak do kogoś idziemy w foteliku samochodowym :-) A tak przy okazji-jak będziesz w Polsce, to odezwij się do mnie (numer masz w liście kontaktów-wiesz gdzie...), bo ja będę w sierpniu w Kielcach i mogłybyśmy się spotkać :-)

A co do spotkanka z tygryskiem, nikado i mam nadzieje z lilac :-) to może umówimy się na jiś spacerek 18 lub 19. Tylko jeśli 18, to po południu :-)

100 latek dla Inanki, Zosi i Jasia. Buziaczki Maluszki.

witam niedzielnie
Alus wlasnie dostal 2 ogromne paczki z kaszkami,owocami w sloiczkach pampersami akurat mi sie przydadza takie saszetki na dzisiejszy wyjazd jakby wiedzieli ze wyjezdzam :-D:-Dno i pelno reklam bedzie mial co targac w pociagu:-D
nie spodziewalam sie dostac cokolwiek od firm z ktorych kupuje dla malego rzeczy a tu taka niespodzianka tylko kupon wypelnilam i po 2 tyodniach wyslali wszytkiego probki:-D:-D a Alusiowi najbardziej sie podobalo opakowanie takie kolorowe:-D:-D
a ja oczywiscie kawka i bb nadrabiam nic mi sie nie chce dzis nie wiem jak...
czy wasze dzieci tez tak przerazliwie placza jak im sie zabierze cos... np kartke ktora drze:confused: ja malemu hccialam teraz tylko otworzyc pudelko i rykkk taki ze szok :szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry