reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Aaaaaaaaaaaaalle ze mnie pipaaaaaaa. Juz mam, przeslicznie i wcale nie widac brzuszka:tak::tak:

hihi:-Ddzięki, bo wiesz Natalko ja tak skutecznie wciągałam co by się nikt nie pokapował:-D:-D:-Di żeby stare baby nie plotkowały, że to nieślubne:-D:-D:-D

a tak na marginesie to jeszcze wam nie pisałam że Wikuś jest na świecie dzięki panu ginekologowi(tylko, żeby sobie żadna tam nic nie dodała:-D)
poprostu przez podróż do Polski strasznie mi się cykl przedłużył, to było juz ponad 40dni i żadnych ,,gości'' ale test zrobiłam-negatyw., a lekarz zrobił usg i swierdził, że z jakiegoś powodu pęcherzyk jeszcze nie pękł, dam jakieś leki na wywołanie, ale kiedy zapytałam czy mam uważać, powiedział, że teraz to za późno, i nie ma takiej możliwości, żeby ja w ciążę zaszła, no więc co my hulaj dusza:-D:-D:-D
a jak sie potem okazało, to te hormony tak zadziałały, że wywołały cały dalszy cykl znaczy owulacje, a ja potem czekałam i czekałam a tu nadal nic, no i sie okazało, że zaszłam w ciąże w 46dniu cyklu:szok::szok::szok:tak, ja zawsze inna jestem.
Tu w UK robili mi dodatkowe scany, bo myśleli, że cos nie tak, a poprostu ciąża była mniej zaawansowana niż sobie obliczyli, ja wiedziałam, no ale do nich przeciez nie dociera.
Troche się tylko martwiłam, że te hormony moga mieć wpływ jakiś, i byłam wściekła na tego lekarza, może i jakis miały, ale teraz Wiki zdrowy i nawet mogłabym iść do tego lekarza teraz i podziękować że dał nam pozwolenie na bara-bara:-D:-D:-Dto się rozpisałam...ulala:zawstydzona/y:

ok spadam na mega wielkie wydarzenie tego roku jedyne i niepowtarzalne spotakanie Tygrysa Xpatrysi i Lilac!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: na żywo dzis o 16 30 heheheh:-D:-D:-D jeny szajba mi chyba juz odbija:eek::eek::eek::eek::eek:

:-Dfajnie wam, udanego spotkanka

Dupeczki tylko zrobcie jakies foteczki:-D:-D:-D
:tak::tak::tak:

a tam bardziej tatusiowi bo ja w tym czasie chodziłam z Tuśką na siusiu. Ale tak to jest jak to dziecko pilnuje tatusia a nie odwrotnie:-D;-)

:-D:-D:-Dno tak to samo u mnie, zresztą wklejałam fotki, jak Tatuś tak pilnuje, że aż śpi a Wiki go jeszcze po głowie głaszce, co by lepiej spał, to on rozrabiać będzie mogł:-D

idę ponadrabiać zaległości czyt. nie tylko te na bb:-D i jak dam radę to te foty wstawie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry