pyciolek87
Mama Alexa:*
Kokusiu punktuj punktuj....obiad musial byc w takim razie..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aaaaaaaaaaaaalle ze mnie pipaaaaaaa. Juz mam, przeslicznie i wcale nie widac brzuszka![]()
dzięki, bo wiesz Natalko ja tak skutecznie wciągałam co by się nikt nie pokapował

i żeby stare baby nie plotkowały, że to nieślubne

)

tak, ja zawsze inna jestem.

to się rozpisałam...ulala
ok spadam na mega wielkie wydarzenie tego roku jedyne i niepowtarzalne spotakanie Tygrysa Xpatrysi i Lilac!!!!!!!!!!!!!!!!!!na żywo dzis o 16 30 heheheh
jeny szajba mi chyba juz odbija
![]()
fajnie wam, udanego spotkankaDupeczki tylko zrobcie jakies foteczki![]()

a tam bardziej tatusiowi bo ja w tym czasie chodziłam z Tuśką na siusiu. Ale tak to jest jak to dziecko pilnuje tatusia a nie odwrotnie;-)

no tak to samo u mnie, zresztą wklejałam fotki, jak Tatuś tak pilnuje, że aż śpi a Wiki go jeszcze po głowie głaszce, co by lepiej spał, to on rozrabiać będzie mogł
i jak dam radę to te foty wstawiea tak na marginesie to jeszcze wam nie pisałam że Wikuś jest na świecie dzięki panu ginekologowi
To podziwiam Twojego M, ze przygarnol jak swoje

hehe a tak powaznie to dobrze, ze tak Was wprowadzil w blad bo sami to pewnie nie wiadomo kiedy byscie sie zdecydowali. A takto macie juz swojego slicznego Wikusia

takie wielkie

To podziwiam Twojego M, ze przygarnol jak swoje
hehe a tak powaznie to dobrze, ze tak Was wprowadzil w blad bo sami to pewnie nie wiadomo kiedy byscie sie zdecydowali. A takto macie juz swojego slicznego Wikusia
![]()

wiem, żebyśmy odkładali w nieskonczoność
obiecane ślubnowe i Wikusiowe

Beciak ogladalam slubne-mistrzostwo swiata;-):-)

nie no ale nie przesadzaj tak z tym mistrzostwem