• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiecie co?myślałam, że padnę ze swojego dziecia, siedzi tu ze mną i grzebie przy kablu od netu bo niebieski i wyrywa, to ja do niego nie wolno i po łapce go tak pacnęłam, żeby wiedział(matce się dyscypliny zachciało:-D)a on w ryk, jakbym mu niewiadomo co zrobiła sekunda i spokój i znów kabla się chyta, :-Di tak z kilka razy, no co za cwaniak mały:szok:i jak zabraniam to buczy zaraz, o matko

widzę że temat ślubów się pojawił to i ja wrzucę moje rozliczenie ;-)
pobieraliśmy się w marcu 2008, w święta wielkanocne - miejscowość Złoty Potok, daleko od domku troszkę, ale tam nam się podobało, jura krakowsko-częstochowska, jeziorka, mały drewniany kościółek jak z bajki :tak:
Hotel z pokojami dla wszystkich gości w których mogli się przygotować, a później wyspać był świetny, koszt za osobę 280zł, ale już z tymi pokojami, jedzeniem, ciastami, tortem
alkohol sami kupowaliśmy
sukienka 1000zł szyta ( Agacia, mi babeczka w niecałe 1,5 miesiąca uszyła )
buty 200zł
garnitur z dodatkami 1000zł
zespół 2000zł
fotograf 1500zł
pierdoły typu zawieszki na wódkę, zaproszenia nawet nie wiem

nie wiem co tam jeszcze było
a, no wiadomo, ksiądz dostał :-D my akurat daliśmy 700zł z tego co pamiętam

reklama
widzę że temat ślubów się pojawił to i ja wrzucę moje rozliczenie ;-)
pobieraliśmy się w marcu 2008, w święta wielkanocne - miejscowość Złoty Potok, daleko od domku troszkę, ale tam nam się podobało, jura krakowsko-częstochowska, jeziorka, mały drewniany kościółek jak z bajki :tak:
Hotel z pokojami dla wszystkich gości w których mogli się przygotować, a później wyspać był świetny, koszt za osobę 280zł, ale już z tymi pokojami, jedzeniem, ciastami, tortem
alkohol sami kupowaliśmy
sukienka 1000zł szyta ( Agacia, mi babeczka w niecałe 1,5 miesiąca uszyła )
buty 200zł
garnitur z dodatkami 1000zł
zespół 2000zł
fotograf 1500zł
pierdoły typu zawieszki na wódkę, zaproszenia nawet nie wiem

nie wiem co tam jeszcze było
a, no wiadomo, ksiądz dostał :-D my akurat daliśmy 700zł z tego co pamiętam

bardzo fajnie, to foteczki tez prosimy:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć