Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy 

a mamusie ulalala laseczki

troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto

ale obiecuje sobie, że od jutra będzie kasza gryczana
Mamusia dzięki za ten pomysł, normalnie Cię ucałuję za to jak Cię kiedyś spotkam

mówisz i masz![]()
szkoda, że my w czerwcu, za ciepło było na takie gadżety:-(My już po spotkanku oczywiściehehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy
troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto
![]()
a mamusie...ulalala

nie dam rady Was przeczytac

wybaczcie...

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)
Ollcia, beciaczek - Fajowe te ślubne foteczki! Kurcze, aż mnie na wspominki wzięło![]()

Chcial sprawdzic jak sie malzonka sprawuje hihimaż przypełznał z pracy o 1h i 15 min wczesniej...bo nie wzial przerwy...takie byly moje oczytakie wielkie
![]()

Pieeekne, ale Ty jestes laseczka, a mezowy jaki przystojniaczekświęta racjawiem, żebyśmy odkładali w nieskonczoność
obiecane ślubnowe i Wikusiowe
a wy gdzie? w krzaczorach?

Przeslicznie a sukienka rewelacjamówisz i masz![]()

TajgerMy już po spotkanku oczywiściehehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy
![]()
super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??Ehh wspolczujeCześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmarA miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...
Ale za to zobaczysz pozniej, jak firma sie rozkreci to beda same kokosy 

DziekujemyI od nas też.................;-);-);-);-);-)