• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My już po spotkanku oczywiście :ninja2: hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy :tak::tak::tak::tak: a mamusie ulalala laseczki:-D:-D:-D:-D:-D troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

a my juz po kąpanku, Wiki smacznie śpi, a ja zaraz pod prysznic i za naleśniki sie biore:-pale obiecuje sobie, że od jutra będzie kasza gryczana:tak:Mamusia dzięki za ten pomysł, normalnie Cię ucałuję za to jak Cię kiedyś spotkam:-D:tak:
tylko muszę jeszcze od jutra skakanke i brzuszki dodać i będzie gites:tak:

ślicznie Olcia, sukieneczka super, a to futerko to juz w ogóle bomba:tak:szkoda, że my w czerwcu, za ciepło było na takie gadżety:-(

My już po spotkanku oczywiście :ninja2: hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy :tak::tak::tak::tak: a mamusie ulalala laseczki:-D:-D:-D:-D:-D troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

widziałam, widziałam, no to spotkały się chłopaki słodziaki:-D a mamusie...ulalala:-D

Cześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmar:wściekła/y: A miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...

Witajcie, ja znowu będę na Was narzekać:-D:-D:-Dnie dam rady Was przeczytac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wybaczcie...

U nas leci dzien za dniem i nie wiem czemu dni z mezulkiem lecą szybciej niz te sam na sam z Juleczką:-(:-(:-(:-(:-(:-(

U nas dzisiaj byla cudna pogoda wiec w koncu troszeczke poopalalam sie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac wiec przesylam dla Was buziaczki i zycze slodkich snow:tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

I od nas też.................;-);-);-);-);-)

maż przypełznał z pracy o 1h i 15 min wczesniej...bo nie wzial przerwy...takie byly moje oczy:szok::szok: takie wielkie:szok::szok:
Chcial sprawdzic jak sie malzonka sprawuje hihi:-D
święta racja:tak::tak:wiem, żebyśmy odkładali w nieskonczoność

:ninja2:obiecane ślubnowe i Wikusiowe:tak:

a wy gdzie? w krzaczorach?
Pieeekne, ale Ty jestes laseczka, a mezowy jaki przystojniaczek:tak::tak:

Przeslicznie a sukienka rewelacja:tak::tak:
Tajger :ninja2: super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Cześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmar:wściekła/y: A miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...
Ehh wspolczuje:baffled: Ale za to zobaczysz pozniej, jak firma sie rozkreci to beda same kokosy :tak::tak:
I od nas też.................;-);-);-);-);-)
Dziekujemy :tak::tak:

A moj kochany mezus polozyl dziecie spac, zrobil zonie drinka, a sam jak zwykle do kuchni i kroi mi salatke na sniadanko bedzie jarzynowa mmmm, Co ja bym bez niego zrobila... chyba z glodu umarla hehe:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry