reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

oj powiem ci ze mnie tez ten spacerek dal w kosc:-D:-D:-D a spalam jak zabita potem:-D:-D:-D

co do podgryzania to musze dzis przeprowadzic powazna rozmowe z Filipem:no::no::eek::eek::eek::sorry:

Cześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmar:wściekła/y: A miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...
A jaką firmę zakładasz? bo chyba mnie coś ominęło:)

Beciaczek, Ollcia ślicznie wyglądałyście!!!

Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
i ja podpinam sie pod te zyczonka:tak::tak::tak::tak::tak:
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

a ty kanus kuruj sie bidulko
Ale u nas była w nocy burza:szok:aż się normalnie bałam co mi się nie zdarza:sorry:
Lecę trochę nadrobic. Miłego dnia mamcie
i u nas:szok:
ale w koncu jest czym oddychac

Aj Mamusiu dziekuje..... czuje się jakbym miała umrzec....masakra.... najgorzej gardziołko...a ja kurcze tak uwazam z piciem zimnego,bo juz tyle razy latem miałam angine,ze teraz uważam jak nic....i co ZONK....

Agatkas
zdjąteczka rewelacja....

A moje dziecie dzisaj normalnie bez większych przeszkód poszło spac 8:20...po soczku tak jak kiedys.....oj czyzby powracała dawna Mari i jej zwyczaje...:sorry:

no to dotarłam i ja ale na szybciótko, bo u nas nerwowe klimaty z powodu zębolów górnych. Kurza stopa już powinny być ile to dziecię ma się męczyć:-(:no:

Tajger :ninja2: super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D
oj powiem ci ze mnie tez ten spacerek dal w kosc:-D:-D:-D a spalam jak zabita potem:-D:-D:-D

co do podgryzania to musze dzis przeprowadzic powazna rozmowe z Filipem:no::no::eek::eek::eek::sorry:
myślę, że sama bym lepiej tego nie ujęła. Poprostu jeden z drugim sprawdził fachowo czy kolega dobry i już;-)
miałam już wczoraj coś skrobnąć ale nie mogłam Kubunia uśpić tak się męczył biedaczek mój mały:no:

8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
i przyłączamy się do życzeń, bo sama nic dziś nie wymyślę

a my zaraz wychodzimy do ksiedza i do babci na placki ziemniaczane wiec znów zajrze dopiero wieczorem a i najważniejsze: cioteczko Pati podbiłaś serce mojego synka tym prezencikiem, kąpiel teraz może trwać bez końca:-D:-D tylko czasem musze ciepłej wody dolać. Dziękujemy baaaaardzo, cmok, cmok. i tylko wstyd nam, że myśmy nic nie mieli dla Olusia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam piątkowo
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
Podłączam sie pod Kanusię, Wszystkiego naj, naj nasi kochani solenizanci

Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl
Agatkas, zdjęcia prześliczne, super pamiątka

Kanuś, kuruj gardziołko, mi też ostatnio szwankowało, ale zapodałam sobie antybiotyk i przeszło. I udanych zakupów oczywiscie, pochwal sie potem ta poscielą.

Lilac, Tygrysek, Patrysia, super Wam z tym spotkankiem:-) czemu ja koło nikogo nie mieszkam:crazy:
U nas wczoraj strazsna burza, ale to tak jak chyba u większości z Was:angry:, co za pogoda dziwna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry