reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja zapalam :0 albo inaczej odsłaniam roletki i zasłonki :-)

Moje dziecię dzisiaj zastrajkowało i obudziło sie o 6 ...nie pomogła nawet butla...wstałka i juz.....teraz siedzi na łozu i walczy z misiem....biedaczek :sorry:

Wczoraj babcia była z mała na spacerku uwaga: 3 godzinki ponad....myslłam,ze zwariuje od namiaru wolnego czasu....ale nie....hahaha :-D I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Idzimy dziisaj kupi malutkiej pościel, jest taka fajniutka w orssmani z kubusiem i Tygryskiem malutkimi :tak::tak::tak:
A jeszcze tak ode mnie to jestem mega przeziebiona....gardło mi tak nabrzmiało, boli jak cholercia....nie kce buuuuu :-(

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)

A i jeszcze wczoraj Was nadrobilam...jestreście bez serca:p haaha :-D sukienki kochane przepiękne.....ja też póki co moge tylko pomarzyc...tym bardziej, że ostatnio cosik nieteges sie dogadujemy....szkoda pisania :-(:zawstydzona/y:

No wkońcu wszystko wróciło do normy i jest m druga:tak:

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
Oczywiście się podpinamy:tak::tak::tak::tak:

Ale u nas była w nocy burza:szok:aż się normalnie bałam co mi się nie zdarza:sorry:
Lecę trochę nadrobic. Miłego dnia mamcie

Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

My już po spotkanku oczywiście :ninja2: hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy :tak::tak::tak::tak: a mamusie ulalala laseczki:-D:-D:-D:-D:-D troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Tajger :ninja2: super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.
Patrysia super,ze spotkanko się udało..zdjąteczka faktycznie rewelacja....Oj to ja bym sie na szwędowanie z Tygryskiem nadawała...:tak::-D A co do podgryzania no to wiesz....hahahha nasze bobasy sa na etapie gryzienia, smakowania nie wazne czy to grzechotka czy kolega:p haaha dobrze,ze to nie zostaje do konca zycia:p hahhah:-D:-D:-D Czesc jestem Karolina i kszzzz....hahha

reklama
hej jestem u nas tez burza przez pol nocy:eek::eek:

dzis sie bardzo szybko obudzilam:baffled: o 4 Filip marudzil wiec zabralam go do nas do lozka i usnellllllllllllllam nawet nie slyszalam jak maz wyszedl do pracy a zawsze sie budzilam i obkladalam druga strone lozka poduszkami zeby Fifi nie zlecial a dzis spalam twardo nagle sie przebudzilam patrze meza juz nie ma a Fifi spi na samiutkiej krawedzi lozka:szok: normalnie natychmiast mi sie spac odechcialo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz dziec dosypia a ja mam czas na kawusie:tak::tak: jutro tescie przyjezdzaja wiec trzeba mieszkanie troche bardziej i ogarnac:-D:-D:-D:-D pranie juz sie robi:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry