Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Oczywiście się podpinamyWszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)

aż się normalnie bałam co mi się nie zdarza

My już po spotkanku oczywiściehehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy
a mamusie ulalala laseczki
troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto
![]()

Tajgersuper ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Patrysia super,ze spotkanko się udało..zdjąteczka faktycznie rewelacja....Oj to ja bym sie na szwędowanie z Tygryskiem nadawała...Dzień dobry :-)
W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta
No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej
Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali
100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

A co do podgryzania no to wiesz....hahahha nasze bobasy sa na etapie gryzienia, smakowania nie wazne czy to grzechotka czy kolega

Czesc jestem Karolina i kszzzz....hahha

o 4 Filip marudzil wiec zabralam go do nas do lozka i usnellllllllllllllam nawet nie slyszalam jak maz wyszedl do pracy a zawsze sie budzilam i obkladalam druga strone lozka poduszkami zeby Fifi nie zlecial a dzis spalam twardo nagle sie przebudzilam patrze meza juz nie ma a Fifi spi na samiutkiej krawedzi lozka
normalnie natychmiast mi sie spac odechcialo

jutro tescie przyjezdzaja wiec trzeba mieszkanie troche bardziej i ogarnac

pranie juz sie robi:-):-):-)