reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WALCZE TO ZNACZY MAM ZAMIAR.... zrobiłam sobie wczoraj syropek z cebuli i czosnku...troszku mi wali z puchy,ale to nic:p haahah wazne,zeby zadziałało....

Mari własnie wstałka....zaraz idziemy po pościel i CHOLINEX dla mamusi :tak:

A ja zapalam :0 albo inaczej odsłaniam roletki i zasłonki :-)

Moje dziecię dzisiaj zastrajkowało i obudziło sie o 6 ...nie pomogła nawet butla...wstałka i juz.....teraz siedzi na łozu i walczy z misiem....biedaczek :sorry:

Wczoraj babcia była z mała na spacerku uwaga: 3 godzinki ponad....myslłam,ze zwariuje od namiaru wolnego czasu....ale nie....hahaha :-D I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Idzimy dziisaj kupi malutkiej pościel, jest taka fajniutka w orssmani z kubusiem i Tygryskiem malutkimi :tak::tak::tak:
A jeszcze tak ode mnie to jestem mega przeziebiona....gardło mi tak nabrzmiało, boli jak cholercia....nie kce buuuuu :-(

Kanusia, masz jakiegos linka na ta posciel?????????? A jak nie to powiedz mi ile kosztuje i co tam jest tylko podusia i kolderka?? i jakie kolorki plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. Ja szukam na necie katalogu rossmana i nie moge znalezc:baffled::baffled::baffled:
Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.
Hehehe to jak sie podgryzali, to znaczy, ze sie lubia:tak::-D

A jaką firmę zakładasz? bo chyba mnie coś ominęło:)

Beciaczek, Ollcia ślicznie wyglądałyście!!!

Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl
Sliczn foteczki:tak:

Nooo i najwazniejsze
Wszystkiego najlepszego dla naszych slicznych dzidziusiowych solwnizantow:Lenki, Ksawerka i Wiktorka, buziaczki maludzki =*******

Moja nocka wysmienita, juz kurcze trzecia z rzerdu nawet spoko. Maly wstal podobno tylko raz o4, ale ja nawet nie wiem bo spalam:zawstydzona/y:, a moezowy dal mu mleczko i ululal. Teraz dziec znow spi, a mamuska czyta co tam u Was:tak::tak:

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
100 lat dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka :-)

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

i ja podpinam sie pod te zyczonka:tak::tak::tak::tak::tak:
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

i przyłączamy się do życzeń, bo sama nic dziś nie wymyślę

Podłączam sie pod Kanusię, Wszystkiego naj, naj nasi kochani solenizanci

Buziole dla Solenizantów :-):-):-)​

Oczywiście się podpinamy:tak::tak::tak:

ojej, to już dziś,:szok:ja myślałam, że dopiero jutro, moje dziecie ma 7miesiączków nie do wiary
dziękujemy ślicznie za życzonka wszystkim kochanym cioteczkom:tak::tak::tak:

i dołączamy się do życzonek dla starszaków:tak::-D

Beciaczek, Ollcia ślicznie wyglądałyście!!!
Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl

dziękuję kochana, Ty też prześlicznie wyglądałaś, cudne zdjęcia

no i w końcu dzień dobry, idę robić śniadanko, bo jeszcze nie jadłam

Dziendobryy:-)

Ja dziś w baaardzo dobrym humorku, bo Pati dała mi się wyspać:-) Wstałyśmy o 9,30:szok: Po wczorajszej pobudce o 5.10- należao się jak nic:-D

A burze to chyba w całej Polsce szalały... Słyszałyście, że matka jechała z dwójką dzieci, sama była w ciąży, i przygniotło ich drzewo:-( Tylko dzieciaczki się uratowały...

reklama
Dziendobryy:-)

Ja dziś w baaardzo dobrym humorku, bo Pati dała mi się wyspać:-) Wstałyśmy o 9,30:szok: Po wczorajszej pobudce o 5.10- należao się jak nic:-D

A burze to chyba w całej Polsce szalały... Słyszałyście, że matka jechała z dwójką dzieci, sama była w ciąży, i przygniotło ich drzewo:-( Tylko dzieciaczki się uratowały...
O Boze... To straszne...:-(:-(
[*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry