reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie, w koncu ja powiem Wam dzien dobry a nie dobry wieczor:-D:-D:-D:-D

U nas dzisiaj pogoda taka sobie sloneczko non syop chowa sie, wiec ja przy laptopiku opalam sobie plecki:-D:-Di podczytuje co u Was

U nas w nocy burzy na szczescie nie bylo ale na dzisiaj zapowiadaja nawałnice na lubelszczyźnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzięki, no to jak juz wspominasz to pełną parą i dawaj fotki:tak::tak::tak:

Ale was wzieło na wspominki...to i ja dorzucę się, jeśli macie ochotę zapraszamy na naszą ślubna stronkę Zapraszamy na nasz slub - Magda i Paweł stronka wprawdzie nieauktualizowana ale troszeczke o nas na niej jest:-D:-D:-D

Agatkas zdjęcia cudna i te wasze i Zuzienki.....

A ja zapalam :0 albo inaczej odsłaniam roletki i zasłonki :-)

Moje dziecię dzisiaj zastrajkowało i obudziło sie o 6 ...nie pomogła nawet butla...wstałka i juz.....teraz siedzi na łozu i walczy z misiem....biedaczek :sorry:

Wczoraj babcia była z mała na spacerku uwaga: 3 godzinki ponad....myslłam,ze zwariuje od namiaru wolnego czasu....ale nie....hahaha :-D I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Idzimy dziisaj kupi malutkiej pościel, jest taka fajniutka w orssmani z kubusiem i Tygryskiem malutkimi :tak::tak::tak:
A jeszcze tak ode mnie to jestem mega przeziebiona....gardło mi tak nabrzmiało, boli jak cholercia....nie kce buuuuu :-(

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)

Karolinko obiecuję że to juz ostatni raz:-D:-D:-Dpodpisuje sie pod pieknymi życzonkami

100 lat maluszki!!!!!!!!!

I wracaj do zdrówka, a na gardełko polecam Muscoangin czy jakos tak....pomaga bardzo szybko!!!!i ma środek znieczulający!!!:tak::tak::tak:

MÓWISZ i masz:tak::tak::tak:;-)
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

Ja kupiłam i sie w du... ugryze ze złosci....bo ma moje wkłady jest za duza :-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-( a jest taka słodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Widzialam dzisiaj w gazetce slodziutka ta posciel...i ważne że nie zamała...moze ja przerobic albo poczeka aż Mariczka bedzie spała pod wieksza:-D:-D:-D:-D

Chyba tyle mialam napisac...buziaczki dla Was i maluszków!!!!

MADZIU, świetna ta Wasza stronka, a zdjęcia prześliczne.
Powiem szczerze (tylko prosze sie nie śmiac), siedzę w pracy oglądam i łzy mi pociekły, tak ślicznie wyglądacie i wogóle szczęście aż z Was promieniuje i jeszcze bardziej mi żal, ze ja nie mam takich fajnych wspomnień z wesela

MADZIU, świetna ta Wasza stronka, a zdjęcia prześliczne.
Powiem szczerze (tylko prosze sie nie śmiac), siedzę w pracy oglądam i łzy mi pociekły, tak ślicznie wyglądacie i wogóle szczęście aż z Was promieniuje i jeszcze bardziej mi żal, ze ja nie mam takich fajnych wspomnień z wesela
ja tez:-(:-(:-( i dlatego postanowilam ze koscielny bierzemy i wyprawiamy weselicho z biała kiecka a co se bedę załować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczynki maci już te drugie foteliki? te do 18kg???
Moja już się w tym małym nie mieści i sie zastanawiam jaki kupić....
A jak to u Was wygląda?

Agatkas, my jakoś 1,5 miesiąca temu kupiliśmy nowy fotelik, ale taki 0-25kg, pokazywałam już na wątku zakupowym, ale jeszcze raz wkleję linka Espiro Optima , Bartek narazie jeździ w nim jeszcze tyłem do kierunku jazdy, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni :tak:
i widzę że potaniał teraz

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D

ja tez:-(:-(:-( i dlatego postanowilam ze koscielny bierzemy i wyprawiamy weselicho z biała kiecka a co se bedę załować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Gdybym mogła cofną czas, to postawiałbym na swoim i wesele by było, a tak to młoda, głupia, wystarchałam sie, ze mój nie przyjdzie:wściekła/y:, teraz myślę ze inaczej bym to rozegrała

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D
GRATULUJĘ
Kiedy do nas wracasz szwędaczko pospolita?

reklama

Tygrysku, ja ani razu nie żałowałam że wzięliśmy kościelny, fakt że sporo kasy poszło ( u nas tez sporo rodzice sypnęli ), ale tych wspomnień nikt nam nie zabierze! :tak: jeszcze u mnie wszystko było tak jak to sobie wymarzyłam :tak::tak: i tylko żałuję że nie ma takiej opcji REPLAY żeby to przeżyć raz jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry