reklama

Grudniowe mamusie 2008

ehhh, Mamusia a jak sobie przypomnę ten nasz apartament dla nowożeńców :zawstydzona/y:wielkie łóżko, wielkie lustra na ścianie i suficie, bicze wodne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i się dziwić że 9 miesięcy później na świecie pojawił się Bartollini :-D:-D

reklama
Ale was wzieło na wspominki...to i ja dorzucę się, jeśli macie ochotę zapraszamy na naszą ślubna stronkę Zapraszamy na nasz slub - Magda i Paweł stronka wprawdzie nieauktualizowana ale troszeczke o nas na niej jest:-D:-D:-D

100 lat maluszki!!!!!!!!!

Madzieńko, super pomysł z tą stronką, rzeczywiście łezka sie kręci, cudnie wyglądaliście
i Wiki dziękuje za życzonka:tak:

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D

gratulujemy ząbalka i szybko wracaj:tak:

A my mamy dzis 1 zabka !!!.

łooo...super, gratulacje!!!

ehhh, Mamusia a jak sobie przypomnę ten nasz apartament dla nowożeńców :zawstydzona/y:wielkie łóżko, wielkie lustra na ścianie i suficie, bicze wodne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i się dziwić że 9 miesięcy później na świecie pojawił się Bartollini :-D:-D

:tak::tak::tak:a my mieliśmy łoże płatkami róż posypane, kwiaty, świece w całym pokoju, szampan, i....zabawka z durexa, taka wibrująca:-D:-D:-Dz tego to sie uśmialiśmy, że taki pomysł mieli, hihi

a my niedawno wróciliśmy ze spacerku, Wiki zjadł mamusina zupkę, brokułowa z żółteczkiem dziś w menu:-D:-D:-Di gada teraz w łóżeczku i spać nie chce:szok:

a ja?wszamałam te kaszę:tak::tak::tak:z ogórkiem i pomidorek, łoooo matko, sie objadłam....ale tak codziennie to nie wiem czy dam radę, szczerze wyznaje:tak::-D

a do tego sernik na zimno z lodówki mnie woła....mamusia pomocy!!!!jak Ty to robisz, że Cie nie kusi????

a zaraz idę bigos robić, ale na szczęście za tym aż tak nie szaleję, więc będzie dla mężusia:-D:tak:

a ja?wszamałam te kaszę:tak::tak::tak:z ogórkiem i pomidorek, łoooo matko, sie objadłam....ale tak codziennie to nie wiem czy dam radę, szczerze wyznaje:tak::-D

a do tego sernik na zimno z lodówki mnie woła....mamusia pomocy!!!!jak Ty to robisz, że Cie nie kusi????

a zaraz idę bigos robić, ale na szczęście za tym aż tak nie szaleję, więc będzie dla mężusia:-D:tak:
nie wiem jak ja to robie, ale mnie jakos nic nie kusi, bo codzienni gotuje mezowemu obiadki, smaze, pieke itp

Blizniaczeczku,kochana,we wtorek:tak::tak:
A w ogole to wszystko stanelo na glowie,nie dojechalismy jeszcze do wrocka,siedzimy w legni u mojej szwagierki,bo tesciowie tez tu przyjechali...
I nie wiem czy w ogole dojedziemy,bo chodze tu do dentysty,juz trzeci dzien dzisiaj...:szok:
Ale mysle o Was namietnie,jak Was poliki pieka to ja...:-D:-D
I tesknie za Wami tez;-):tak::tak:
Co u Cuksa ???Wie kto??
Jak was nie doczytam teraz to nadrobie wieczorem bo juz moj ponagla...i lecimy na jakies zakupki,ja tu oczioplasu dostaje:-D:-D

czekam ciepliwie az wrocisz z Polski :-D:-D:-D polarnico ty moja
u mnie wszystko ok maly zabkuje, remont za sciana huk,ze szok spac sie nie da z nieba zar sie leje niemilosierny:crazy: ja odkad ciebie nie ma zadko zagladam na bb :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry