beciaczek
mama Wiktorka
hmmm bo nieraz mi sie wydaje ze pisze sama do siebie i nikt mnie nie czyta to sobie dalam troche odpoczynku![]()
no rozumiem, tez to ostatnio przerabiałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmm bo nieraz mi sie wydaje ze pisze sama do siebie i nikt mnie nie czyta to sobie dalam troche odpoczynku![]()

no rozumiem, tez to ostatnio przerabiałam

hihiih
jasne teraz to sie tak zazywa...mnie tez nie raz nikt nie slucha ...do momentu az zarzuce zbereznikowaniem-wtedy to wszytskie nagle sie do mnie odzywaja...ze ja taka i owaka jestem...powaznie!!![]()

FOCHjuz nie chcem
![]()

hihiih
jasne teraz to sie tak zazywa...mnie tez nie raz nikt nie slucha ...do momentu az zarzuce zbereznikowaniem-wtedy to wszytskie nagle sie do mnie odzywaja...ze ja taka i owaka jestem...powaznie!!![]()
a kajak zawsze mi odpisze 
ledwo przyszlam,juz sie nie gniewasz na landryne?
chyba zamkne sie w sobie

nie wiem o co kaman
zberezniakiem albo kontorwejsyjny temat to sie rzuca do odpisywania a tak to jakbym duchem byla niewidzialnyma kajak zawsze mi odpisze
![]()

wszystko opisalam na tym watku zdrowie i urodaa jak jecie codziennie![]()

i to bardzoj
tesknilas?:-)

no wlasnieLandryna dla własnego dobra takich rzeczy nie wypisuj...a co to cholewka tylko Kaja tu jest czy jak?zaraz zobaczysz jak Cie wszystkie zazdrosne grudniówki pogoniąa ja pierwsza w kolejce się ustawiam....ja nie wiem co za faworyzowanie jakieś
![]()
zberezniakiem albo kontorwejsyjny temat to sie rzuca do odpisywania a tak to jakbym duchem byla niewidzialnyma kajak zawsze mi odpisze
![]()

nie wiem o co kaman
![]()

dobra ide ten nieszczęśny bigos robić,
do później, tylko sie nie rozpiszcie za bardzo