beciaczek
mama Wiktorka
no bo tak to jedziesz po cuksie jak sie da...tylko wpadlam i juz najlepsze fumfelki![]()

jak ja post pisałam, to jeszcze Cię nie było,funfelka weź no jej powyperswadowuwuj

bo ja do bigosa biegnęObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bo tak to jedziesz po cuksie jak sie da...tylko wpadlam i juz najlepsze fumfelki![]()

jak ja post pisałam, to jeszcze Cię nie było,

bo ja do bigosa biegnę
a juz mialam pakowac malego do wozka

jak ja post pisałam, to jeszcze Cię nie było,
funfelka weź no jej powyperswadowuwujbo ja do bigosa biegnę

no jasne ze tak, od rana zagladam czy jestes, ale mysle ciebie niema, bo make-up robiszhihihi taaa.....ja tam wiem swoje....
tylko mamusia teskni za mna tak prawdziwie![]()

:-

no jasne ze tak, od rana zagladam czy jestes, ale mysle ciebie niema, bo make-up robisz![]()

Kajaczku gratulujemy kolejnego żebolkamy tez już w końcu zębulkowe :-):-):-)
Landryneczko nasza buziaczek dla przystojniaka za zębulka..... i foch na Ciebie za to,ze tylko Kajaczek i Kajaeczek...a my to co???? ładnie ładnie...:-
dry:
Kurcze miś mi przerwał i nie wiem co chciałam jeszcze npiasac....
A Madziu piękne zdjątka....naprawdę cudowne
Pyciolek nie drażni lwa......ja Ci prawie zawze odp...jak akurat jestem....oczywiscie...

zjedza mnie normalnieAj Pyciolku poszłam do cukierni i kupiłam ciasta po prostu....po kilka kawałków z paru i było :0 miś nie był zmły...przyznałam się mu,ze zapomiałam![]()

kajakkkkkkkk ratunkuuuuuuuzjedza mnie normalnie

no wlasniet
haaaa...ty normalnie bez tej Kajki zyc nie mozesz
![]()

jakies zboczenie czy co