reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kajaczku gratulujemy kolejnego żebolka :) my tez już w końcu zębulkowe :-):-):-)
Landryneczko nasza buziaczek dla przystojniaka za zębulka..... i foch na Ciebie za to,ze tylko Kajaczek i Kajaeczek...a my to co???? ładnie ładnie... :zawstydzona/y::-(:dry:

Kurcze miś mi przerwał i nie wiem co chciałam jeszcze npiasac....

A Madziu piękne zdjątka....naprawdę cudowne :tak::tak::tak:

Pyciolek nie drażni lwa......ja Ci prawie zawze odp...jak akurat jestem....oczywiscie...

no jasne ze tak, od rana zagladam czy jestes, ale mysle ciebie niema, bo make-up robisz:tak::tak::tak:

dzisiaj na make-up jeszcze czasu nie mialam:zawstydzona/y:

Kajaczku gratulujemy kolejnego żebolka :) my tez już w końcu zębulkowe :-):-):-)
Landryneczko nasza buziaczek dla przystojniaka za zębulka..... i foch na Ciebie za to,ze tylko Kajaczek i Kajaeczek...a my to co???? ładnie ładnie... :zawstydzona/y::-(:dry:

Kurcze miś mi przerwał i nie wiem co chciałam jeszcze npiasac....

A Madziu piękne zdjątka....naprawdę cudowne :tak::tak::tak:

Pyciolek nie drażni lwa......ja Ci prawie zawze odp...jak akurat jestem....oczywiscie...

dobrze to slyszec....bo tylko KAJACZEK I KAJACZEK:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a nie napisalas osttanio....i jak sprawa z tortem wygladala...zdrarzylas gdzies kupic?

Aj Pyciolku poszłam do cukierni i kupiłam ciasta po prostu....po kilka kawałków z paru i było :0 miś nie był zmły...przyznałam się mu,ze zapomiałam:sorry::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry