beciaczek
mama Wiktorka
to zalezy od kraju, Polska i Ukraina nie maja takiej umowy podpisanej
a to ja nie wiedziałam,że to tak, dzięki za odp, to ja juz nie pytam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to zalezy od kraju, Polska i Ukraina nie maja takiej umowy podpisanej
a to ja nie wiedziałam,że to tak, dzięki za odp, to ja juz nie pytam
dobra laski ja uciekam, bo małż wrócił i juz mnie zdążył wkurzyć![]()
szybki jestech ci mezczyzni;-);-)dobra laski ja uciekam, bo małż wrócił i juz mnie zdążył wkurzyć![]()
Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjecsluchaj Natalkaa, aty dawalas swoje fotki z slubu, czy moze ja przeoczylam![]()

Ale zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure
A Ty wrzucalas tu do galerii jakies?? Bo na nk jest chyba tylko jedno? Wlasnie podgladam Cie na nk, Twoje fotyu z przed ciazy, bo teraz to ciezko Cie zobaczyc na jakiejs fotce
Masz naprawde niezwykla urode, nawet bez makijazu zdjecie w maseczce wygladasz super

Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjecAle zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure
A Ty wrzucalas tu do galerii jakies?? Bo na nk jest chyba tylko jedno? Wlasnie podgladam Cie na nk, Twoje fotyu z przed ciazy, bo teraz to ciezko Cie zobaczyc na jakiejs fotce
Masz naprawde niezwykla urode, nawet bez makijazu zdjecie w maseczce wygladasz super
![]()

Pyciol Ty nie kokietuj:-):-):-) wiesz, ze jestes super dupeczka tylko chcesz, zeby Ci komplementy prawic hihito prawda...ja nawet bez maski tak nie wygladam![]()

Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjecAle zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure
![]()
no juz zaczynaja slodzicto prawda...ja nawet bez maski tak nie wygladam![]()
wlasnie dupeczka jak nie wiem co, ja marze tak wygladac jak ona wyglada na tym sexi zdjeciu na nk, aona jeszce narzekaPyciol Ty nie kokietuj:-):-):-) wiesz, ze jestes super dupeczka tylko chcesz, zeby Ci komplementy prawic hihi![]()
Pyciol Ty nie kokietuj:-):-):-) wiesz, ze jestes super dupeczka tylko chcesz, zeby Ci komplementy prawic hihi![]()

no juz zaczynaja slodzic
wlasnie dupeczka jak nie wiem co, ja marze tak wygladac jak ona wyglada na tym sexi zdjeciu na nk, aona jeszce narzeka
a bez makijazu brzydko wygladam wiec prosze mi tutaj byc cicho
kiedys jakis dawalam, ale zaraz poszukam jeszce jakies