reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
sluchaj Natalkaa, aty dawalas swoje fotki z slubu, czy moze ja przeoczylam:szok::szok::szok:
Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjec:baffled::baffled: Ale zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure:sorry::sorry:A Ty wrzucalas tu do galerii jakies?? Bo na nk jest chyba tylko jedno? Wlasnie podgladam Cie na nk, Twoje fotyu z przed ciazy, bo teraz to ciezko Cie zobaczyc na jakiejs fotce:baffled: Masz naprawde niezwykla urode, nawet bez makijazu zdjecie w maseczce wygladasz super:tak::tak:

Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjec:baffled::baffled: Ale zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure:sorry::sorry:A Ty wrzucalas tu do galerii jakies?? Bo na nk jest chyba tylko jedno? Wlasnie podgladam Cie na nk, Twoje fotyu z przed ciazy, bo teraz to ciezko Cie zobaczyc na jakiejs fotce:baffled: Masz naprawde niezwykla urode, nawet bez makijazu zdjecie w maseczce wygladasz super:tak::tak:

to prawda...ja nawet bez maski tak nie wygladam:szok::eek:

to prawda...ja nawet bez maski tak nie wygladam:szok::eek:
no juz zaczynaja slodzic

Pyciol Ty nie kokietuj:-):-):-) wiesz, ze jestes super dupeczka tylko chcesz, zeby Ci komplementy prawic hihi:-D:-D
wlasnie dupeczka jak nie wiem co, ja marze tak wygladac jak ona wyglada na tym sexi zdjeciu na nk, aona jeszce narzeka
a bez makijazu brzydko wygladam wiec prosze mi tutaj byc cicho
kiedys jakis dawalam, ale zaraz poszukam jeszce jakies

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry