reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czy wy litości nie macie??? Ile ja czasu potrzebujeżeby nadrobić to w głowie się nie mieści.

ale to nic ze ty kolo nikogo nie mieszkasz, my mozemy do ciebie przyjechac poopalac sie:tak::tak::tak::tak:
o to to. Ja chętnie bym się poopalała a w Kołobrzegu już tak dawno nie byłam....

MÓWISZ i masz:tak::tak::tak:;-)
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

Ja kupiłam i sie w du... ugryze ze złosci....bo ma moje wkłady jest za duza :-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-( a jest taka słodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kana ale jak za duża to można zmniejszyć. I mnie też się strasznie podoba ta pościel i właśnie sobie zmniejszę.

Witajcie, w koncu ja powiem Wam dzien dobry a nie dobry wieczor:-D:-D:-D:-D

U nas dzisiaj pogoda taka sobie sloneczko non syop chowa sie, wiec ja przy laptopiku opalam sobie plecki:-D:-Di podczytuje co u Was

U nas w nocy burzy na szczescie nie bylo ale na dzisiaj zapowiadaja nawałnice na lubelszczyźnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale was wzieło na wspominki...to i ja dorzucę się, jeśli macie ochotę zapraszamy na naszą ślubna stronkę Zapraszamy na nasz slub - Magda i Paweł stronka wprawdzie nieauktualizowana ale troszeczke o nas na niej jest:-D:-D:-D
Madzieńko śliczna ta wasza stronka i zdjątka piękne. Aż pożałowałam troszkę, ze ja tak nie będę miała i troszku mi się smutno zrobiło:-(:-(:-( Ale wam gratuluje, takich pięknych wspomnień.:-):-):-)

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D
Gratulujemy ząbka nr 2 i życzę powodzenia w leczeniu twoich.

no nareszcie sie odezwala:wściekła/y: juz sie martwilam

A my mamy dzis 1 zabka !!!
masakra maly placze od rana i w dodatku mamy upal ze ho ho dzis ponad 47 stopni uwiezieni w domu bo nie ma czym na dworze oddychac.
Gratulujemy pierwszego ząbka.
My czekamy na trzeciego. Juz widać biały ślad a Kubuń z bólu usnął i śpi już nie wiem ile i tylko chodze cichutko żeby go nie obudzić tak mi go szkoda...

hmmm bo nieraz mi sie wydaje ze pisze sama do siebie i nikt mnie nie czyta to sobie dalam troche odpoczynku:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no rozumiem, tez to ostatnio przerabiałam:tak::tak::tak:
i mnie się wydaje czasem, ze mnie wszyscy równo olewają i gadam do siebie, ale widać to zbiorowa fobia.;-):crazy:

a ja opadlam z sil, troche sie przespalam z moim synkiem i tak sie teraz leniwie czujeeeeeeeeeeee:-(:-(:-(

ale sie cieszę gdyz za tydzien w wekend moze moja mamusia do mnie przyjedzie jupi:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-) tez jej zrobie serniczka a co tesciowej robie to mamusi swojej tez:-D:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac ale zapomnialam ech ta skleroza..........:eek:
co ty? kuchnie nową masz i teraz tylko przy garach stoisz???:baffled:

spoko,to taki pewnie taki klub malucha....achhhh mnie sie marzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mnie tyż się marzy takie coś ale raczej nie mam realnych szans:-(:no:

a co tutaj sie przyzwyczaic, niema do czego, ja jestem z ukrainy zachodniej, wiec duzo podobienstwa w tradycjach, a pozatym mamy 2 razy wielkanoc, 2 razy boze narodzenie :-D:-D:-D:-Dnic tylko zarcie, zarcie i jeszce raz zarcie:-D:-D:-D:-D
to jak ty teraz 12 potraw z kaszy zrobisz??? no bo na wielkanoc to jeszcze jakieś gadźety typu trawka, owies, lub kulki z kaszy zamiast pisanek ale jak te 12 potraw???;-):-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry