reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale romantycznie:tak::tak: A po jakim czasie sie z nim spotkalas i pozniej kiedy Cie poprosil o reke?? A Twoja rodzina nie byla przeciwna, ze wychodzisz za Polaka ?
zeby bylo smiesznie, to ja zawsze mowilam ze wyjde za maz tylko za swojego zadnych obcokrajowcow, ale tak to jest jak sie zarzekasz;-);-);-);-)
poznalismy sie w czerwcu, a on przyjechal na ukraine w sierpniu, bo juz nie mogl wytrzymac do wrzesnia, bo ja we wrzesniu planowalam powrot do lublina po wakacjach, a gadalismy na skypie codziennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oswiadczyl sie batrdzo szybko w pazdzierniku 2005 bodajze
oficjalne zareczyny u mnie w domu w lipcu 2006 a slub w pazdzierniku 2006
rodzice nic nie mowili, bo my mmay duzo znajomych w rzeszowie, wiec non stop sie spotykamy, no i moja babcia ze strony taty i pradziadek ze strony mamy byli polakami;-);-);-)

reklama
ale to dobrze...siedzcie siedzcie...bo ja za te 32 wezme slub wiec bedziesz musiala byc jeszcze w kraju...:-Dakurat splacicie kredyt i bedziecie mieli na prezent dla PYCIOLA:rofl2:
hahha
na glowe mi siada:rofl2:
no ja juz nie bede miala zebow to jak mam isc na wesel, i make up bedzie na zmarszkach, buuuuuuuu, szybcie sie ruszaj kobito:tak::tak::tak:

teraz czuje sie porzucona.:-D:-D
smarz smarz...zeby Ci nie odmowil Twoich oswiadczyn co do slubu koscielnego:-D
:-D:-D:-D:-D
albo w 2004:szok::szok::szok::eek::eek::eek: o cholercia nie pamietam:szok::szok:
starosc nie radosc:-D:-D:-D:-D

zeby bylo smiesznie, to ja zawsze mowilam ze wyjde za maz tylko za swojego zadnych obcokrajowcow, ale tak to jest jak sie zarzekasz;-);-);-);-)
poznalismy sie w czerwcu, a on przyjechal na ukraine w sierpniu, bo juz nie mogl wytrzymac do wrzesnia, bo ja we wrzesniu planowalam powrot do lublina po wakacjach, a gadalismy na skypie codziennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oswiadczyl sie batrdzo szybko w pazdzierniku 2005 bodajze
oficjalne zareczyny u mnie w domu w lipcu 2006 a slub w pazdzierniku 2006
rodzice nic nie mowili, bo my mmay duzo znajomych w rzeszowie, wiec non stop sie spotykamy, no i moja babcia ze strony taty i pradziadek ze strony mamy byli polakami;-);-);-)

o rany....polskosc w Tobie tak czy siak jakas jest...:tak::tak:
a ciezko Ci bylo przyzwyczaic sie do obyczai,tradycji..itp,itd?

juz wiem:-D:-D 5 listopad 2004:-D:-D:-D:-D

nie ma wyjscia hehe:-D:-D:-D:-D:confused2::confused2::confused2:

dobrze ze chociaz wiesz kiedy...:-)
teraz to Ci na bank nie odmowi...i jeszcze te placki...nie ma szans na NIE:-D

nio :-( 8 miesiecy ciaży i teraz 7 miesiecy:-(:-(:-( matko :szok::szok::szok:

kiepawo, ale najważniejsze, że Fifi na świecie, myślę, że to wcale nie tak dużo poświęcić się siedzeniu w domu, ale miec potem takiego skarbka:tak:;-)

ja cala ciaze pracowalam...odeszlam z pracy 3 tyg przed terminem ale urodzilam tydzien po wiec 3 tyg siedzialam na dupce...
a teraz juz 7 miechow...ale nie brakuje mi tej pracy ktora mialam,brakuje mi ludzi...,czlowiekow:eek:

a ja 2tyg przed, no człowieków brak jak nic:tak:

juz 6 rok będzie, przyjechałam na studia doktorancie do Lublina w 2003, a mężowego poznałam w 2005 na skypie:tak::tak::tak:zaczepil mnie skubaniec o 23.00 w nocy kiedy ja juz szlam spac:-p:-p:-p

no skubaniec:-D:tak:

jaka brame przeciez mamuski z BB beda za druchenki robily:-D:-D:-D:-D:-D a najpierw musze mezowego o moich planach poinformowac:-D:-D:-D:-D

a tak powaznie to mysle ze za 2 latka no moze gora za 3:tak::tak::tak:

superaśnie, a jakie kiecki będziemy miały rusofe cy nepeskje?:-D:-D:-D

Ale romantycznie:tak::tak: A po jakim czasie sie z nim spotkalas i pozniej kiedy Cie poprosil o reke?? A Twoja rodzina nie byla przeciwna, ze wychodzisz za Polaka ?

sto pytań do......mamusi:-D

mamusia2008;3950329no i moja babcia ze strony taty i pradziadek ze strony mamy byli polakami;-);-);-)[/QUOTE pisze:
to Ty nasza bez dwóch zdań jesteś:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry