pyciolek87
Mama Alexa:*
a gdzie AGACIA?widzial ja kto dzisiaj?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

??kaszka dopiero o 19.00mamuska...gdzie polazlas...obrazilas sie za to przesluchanie...?juz nie bedziemy
czy kasze wsuwasz?
no wlasnie chcial sie spytaca gdzie AGACIA?widzial ja kto dzisiaj?

to dobrze ze nie byl zly...focha nie bylo wiec spoko
haaaa...ty normalnie bez tej Kajki zyc nie mozesz
![]()

LANDRYNA tez sie sfoszyła??
wcale nie bo spalam z moim hrabiom drzemke sobie zrobilismy 

zawsze o tej porze WAs wszytskie posiewa...![]()

obiad juz dawno zrobiony i juz nawet prze mezowego zjedzonyjestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz myslalam ze obiad robisz:![]()
heheh tak zawsze jest jak sie czlowiek zarzeka, ja tez mowilam, ze tylko odemnie z miasta i wogole bylam taka na obcych, a teraz mam z drugiego konca Polski... I dobrze, bo tesciowej nie musze za czesto widywaczeby bylo smiesznie, to ja zawsze mowilam ze wyjde za maz tylko za swojego zadnych obcokrajowcow, ale tak to jest jak sie zarzekasz;-);-);-);-)
poznalismy sie w czerwcu, a on przyjechal na ukraine w sierpniu, bo juz nie mogl wytrzymac do wrzesnia, bo ja we wrzesniu planowalam powrot do lublina po wakacjach, a gadalismy na skypie codziennie
oswiadczyl sie batrdzo szybko w pazdzierniku 2005 bodajze
oficjalne zareczyny u mnie w domu w lipcu 2006 a slub w pazdzierniku 2006
rodzice nic nie mowili, bo my mmay duzo znajomych w rzeszowie, wiec non stop sie spotykamy, no i moja babcia ze strony taty i pradziadek ze strony mamy byli polakami;-);-);-)

Przepraszam za te pytania, ale mnie bardzo interesuja inne kultury i narodowoscisto pytań do......mamusi![]()

Chcialam jeszcze zapytac mamusie czy jestes katoliczka, ale juz nie zapytam,bo sie obrazi