• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
reklama
zeby bylo smiesznie, to ja zawsze mowilam ze wyjde za maz tylko za swojego zadnych obcokrajowcow, ale tak to jest jak sie zarzekasz;-);-);-);-)
poznalismy sie w czerwcu, a on przyjechal na ukraine w sierpniu, bo juz nie mogl wytrzymac do wrzesnia, bo ja we wrzesniu planowalam powrot do lublina po wakacjach, a gadalismy na skypie codziennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oswiadczyl sie batrdzo szybko w pazdzierniku 2005 bodajze
oficjalne zareczyny u mnie w domu w lipcu 2006 a slub w pazdzierniku 2006
rodzice nic nie mowili, bo my mmay duzo znajomych w rzeszowie, wiec non stop sie spotykamy, no i moja babcia ze strony taty i pradziadek ze strony mamy byli polakami;-);-);-)
heheh tak zawsze jest jak sie czlowiek zarzeka, ja tez mowilam, ze tylko odemnie z miasta i wogole bylam taka na obcych, a teraz mam z drugiego konca Polski... I dobrze, bo tesciowej nie musze za czesto widywac :PP:-D

sto pytań do......mamusi:-D
Przepraszam za te pytania, ale mnie bardzo interesuja inne kultury i narodowosci:tak::tak: Chcialam jeszcze zapytac mamusie czy jestes katoliczka, ale juz nie zapytam,bo sie obrazi :-D:-D:-D

moj dziec wariuje:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry