reklama

Grudniowe mamusie 2008

No poszukaj, prosimy:tak::tak:

Wariatka, ja uwazam, ze wygladasz super i sadzac po komentarzach nie tylko ja:tak::tak:

Przedewszystkim te wstretne kilogramu:no::no: Dawniej mialam troche wyzsza samoocene, dopoki nie uslyszalam jak w sklepie rozmawialy dwie dziewczyny, nie wiedzialy, ze jestem Polka i mowily po polski i jedna do drugiej "Patrz, ty narzekasz, ze jestes gruba, a co bys zrobila jakbys tak wygladala i miala takie cycki", zrobilo mi sie strasznie przykro i zdalam sobie sprawe, ze musze wygladac juz chyba chorobliwie otylo, skoro ludzie sobie mnie pokazuja za przyklad:baffled::baffled:

e tam...a ile Ci zostało po ciąży?
ja wsumie mam jeszcze 3 kg...ale czuje ze na 3 sie nie skonczy..najlepszy okres mialam 3 lata temu i wtedy bylo 10 mniej...wtedy bylam duuupaaaa...moj to za mna tak chodzil non stop:-p:-p a sztywne to mial nawet rzesy:-p:-D:-D i brakuje mi takiego sliniotoku...czasami mam wrazenie ze juz go nie krece:no::no:

oki jestem meza zaspokoiłam ..........................kulinarnie:-D:-D:-D:-D
on w nagrode przejal opieke nad Fifem zyc nie umierac hehhe:-D:-D:-D:-D

nooooo...i jak prosilas o reke?:laugh2:

reklama
e tam...a ile Ci zostało po ciąży?
ja wsumie mam jeszcze 3 kg...ale czuje ze na 3 sie nie skonczy..najlepszy okres mialam 3 lata temu i wtedy bylo 10 mniej...wtedy bylam duuupaaaa...moj to za mna tak chodzil non stop:-p:-p a sztywne to mial nawet rzesy:-p:-D:-D i brakuje mi takiego sliniotoku...czasami mam wrazenie ze juz go nie krece:no::no:

nooooo...i jak prosilas o reke?:laugh2:

oja pitole sztywne nawet rzesy:szok::szok::szok: ciekawe jak to musialo wygladac hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::eek::eek:

o reke kochana to musi sie klimat odpowiedni stworzyc wiesz szampan truskawki i te sparwy :-D:-D:-D a nie przy plackach ziemniaczanych i schabowym zero romantyzmu:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D

ech to sie nazywa zycie :-D:-D:-D:-D:-D dbamy poprostu o siebie i o swoje potrzeby kochana a co:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ten Fifi to ma rodzinke...:-D:-D

to ja wiem, ze tygrys ma nową ty, ale ty się sama krokietami opychasz....

2 tylko zjadlam:-p:-p

Ty Pyciol jakie caly dzien przy garach co????? ja caly dzien to na bb siedze a nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D

no tak...ale placki zaliczylas:-D ja rozmrozilam w mikroweli:rofl2:

i nawet sie nie podzieli/..........................:-(:-(:-(:-(:-(

Ty na placki mnie nie zaprosilas:rofl2:

:ninja2:zrobione zamowienie natalki i pyciolka

juz lece...

Przedewszystkim te wstretne kilogramu:no::no: Dawniej mialam troche wyzsza samoocene, dopoki nie uslyszalam jak w sklepie rozmawialy dwie dziewczyny, nie wiedzialy, ze jestem Polka i mowily po polski i jedna do drugiej "Patrz, ty narzekasz, ze jestes gruba, a co bys zrobila jakbys tak wygladala i miala takie cycki", zrobilo mi sie strasznie przykro i zdalam sobie sprawe, ze musze wygladac juz chyba chorobliwie otylo, skoro ludzie sobie mnie pokazuja za przyklad:baffled::baffled:
no bo jeszcze mnie nie widzialy:-D:-D:-D

oja pitole sztywne nawet rzesy:szok::szok::szok: ciekawe jak to musialo wygladac hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::eek::eek:

o reke kochana to musi sie klimat odpowiedni stworzyc wiesz szampan truskawki i te sparwy :-D:-D:-D a nie przy plackach ziemniaczanych i schabowym zero romantyzmu:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D

:-D:-D:-D masakra....TYGRYCH ja Cie kiedys karze wypisac z grudniowek...rozwalasz mi serce:-D:-D

kochana me drzwi zawsze dla Ciebie otwarte!!:-D:-D:-D:-D kuchnia i lodowka tez:-D:-D:-D:-D ba i nawet barek:-D:-D:-D

wiesz co Ty mowisz??????:laugh2::laugh2:

reklama
Wyłazić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry