reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrych jak Tygrych...ona mnie powala na łopatki jak nic....
ale rekordy pobiła mamusia.....
ja sie napatrzec kobietkpo na Ciebie nie moge....Jezusie jaka Ty masz piekna buzie...........
nie dziwie sie Twojemu ze wydzwaniam na skypie za TOBA....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masakra...TY to masz twarz:tak::tak:

Tygrych jak Tygrych...ona mnie powala na łopatki jak nic....
ale rekordy pobiła mamusia.....
ja sie napatrzec kobietkpo na Ciebie nie moge....Jezusie jaka Ty masz piekna buzie...........
nie dziwie sie Twojemu ze wydzwaniam na skypie za TOBA....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masakra...TY to masz twarz:tak::tak:
przestan, i daj spokojnie zjesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pozatym taka twarz miala prawie 3 lata temu, a teraz to juz stara jestem, i jak bede jadla te kaszke to moze wroce do tej twarzy
jakie rekordy, chodzi tobie o moj post numer 2800??????

reklama
przestan, i daj spokojnie zjesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pozatym taka twarz miala prawie 3 lata temu, a teraz to juz stara jestem, i jak bede jadla te kaszke to moze wroce do tej twarzy
jakie rekordy, chodzi tobie o moj post numer 2800??????

ooooo Boze....takich bzdur to nawet ja nie wypisuje....masz strasznie nisko samoocene....wez sie w garsc,stan prze lustrem i spojrz na siebie....inaczej...to tylko patelnia...albo jakas betoniara na Ciebie spadnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry