Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tadam wrocilammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dupa z oswiadczyn moj po szampana nie cjce isc i po truskawki wiec niech spada
oooooooo dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ideal!!!!!!!!!!!!!1
ludzie tak mi sie chce pic ze normalnie nie moge wytrzymac a w domu tylko woda w kranie![]()

Witam matki wariatki
oj Kajka się zdziwi ja zobaczy dzisiejszą produkcję
Przespałm sie po pracy chwilkę z Młodą, potem zrobiłam jej miks poziomki z bananem i ciasteczkiem, wciągnęła az miło, i mówie zobacze co na bb, pewnie pustki, a tu
Ja pracowałam do końca, w piątek byłam w pracy, na sobotę pojechałam na wizytę i już musiałam zostac, a w niedzielę rano urodziłam. A macierzyński tylko 20 tygodni, wiec od połowy kwietnia jestem juz w pracy, a chętnie bym jeszcze pościemniała w domku
Moja w nocy wogóle nie je, zawsze daje mleko na leżąco, czasem tez na śpiocha
no i jak ja jestem to robią to samo
dobrze macie z tym zaspokajaniem,
mój dzisia wraca, wiec moze tez cos bedzie![]()

Pojawiam sie i znikam i znikam mam na tym punkcie bzika mam bzika...........................tralalatralallaa![]()
kurcze dalej nie pamiętam jak to leciało![]()

kurcze dalej nie pamiętam jak to leciało![]()
a ja to co?! pies?!no tak,standart....sama jak palec...![]()
pojawia sie i znika tak śliczny(???)..............mr ameryka(????) - tak mi sie coś kojarzy ale może zmyślam sobie, różnie tomoże być i Kuba mi troche pomagsa

;-)zdecydowanie nie to, o bziku nic tam nie ma........................pojawia sie i znika tak śliczny(???)..............mr ameryka(????) - tak mi sie coś kojarzy ale może zmyślam sobie, różnie tomoże być i Kuba mi troche pomagsa

?????

no tak a o bziku musi byc konieczniezdecydowanie nie to, o bziku nic tam nie ma........................

ja bym teskniła jakby mnie kto zapytał a tak???????????????Pyciolkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a będziesz za mna tęsknić jutrooooooooooooooooooooooooooooooooo?????
![]()