reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tadam wrocilammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dupa z oswiadczyn moj po szampana nie cjce isc i po truskawki wiec niech spada:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

oooooooo dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dideal!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D

ludzie tak mi sie chce pic ze normalnie nie moge wytrzymac a w domu tylko woda w kranie:eek::eek::eek::eek:

do sklepu do sklepu.....:-D:-D

Witam matki wariatki
oj Kajka się zdziwi ja zobaczy dzisiejszą produkcję:-D
Przespałm sie po pracy chwilkę z Młodą, potem zrobiłam jej miks poziomki z bananem i ciasteczkiem, wciągnęła az miło, i mówie zobacze co na bb, pewnie pustki, a tu:szok:

Ja pracowałam do końca, w piątek byłam w pracy, na sobotę pojechałam na wizytę i już musiałam zostac, a w niedzielę rano urodziłam. A macierzyński tylko 20 tygodni, wiec od połowy kwietnia jestem juz w pracy, a chętnie bym jeszcze pościemniała w domku

Moja w nocy wogóle nie je, zawsze daje mleko na leżąco, czasem tez na śpiocha

no i jak ja jestem to robią to samo:wściekła/y:

dobrze macie z tym zaspokajaniem, :zawstydzona/y:
mój dzisia wraca, wiec moze tez cos bedzie:zawstydzona/y::-D

uuuuu....bedzie goraco.....
ja tez bym sie chciala mojego pozbyc tak na max tylko 2 dni...a potem taki szał pał...:-p:-p:szok::szok:

Pojawiam sie i znikam i znikam mam na tym punkcie bzika mam bzika...........................tralalatralallaa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

kurcze dalej nie pamiętam jak to leciało:eek::eek::eek::eek::eek:

wariat,wariat....:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry