pyciolek87
Mama Alexa:*
nieeeeeeeeeeeeeeeee rozwolnienie to takie krepujace trocheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
krepujace bedzie jak wpadniesz tutaj w poniedzialek a ja sobie znajde juz inna ofiare

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieeeeeeeeeeeeeeeee rozwolnienie to takie krepujace trocheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

a ty myslisz ze co???? ze niezastapiona jestes????hehheo ty przebiegła....ja myslalam ze ty tylko mi takie pytania sadzisz...a tu masz ci no...![]()

uwazaj uwazaj bo konkurencja ci rosnie

heheheh a co tam raz sie zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a co się będziesz szczypać, idź na całość, idź na całość

no dobra pyciolku, zeby tobie nie bylo smutno, to ja tez z dzieciem teraz siedze, bo mezowy poszed sprzatac na tarasie, wiec nie jestes sama![]()

no wlasnie, co ona robi pod stolemnie zachowuj sie jak dziecko,wyłaz,raz,raz![]()

łoooops, niemąż mnie znalazł pod tym stołem a najlepsze, że zaczął szukać innego chłopanie zachowuj sie jak dziecko,wyłaz,raz,raz![]()

no wlasnie, co ona robi pod stolem![]()

lilac jestes tam jeszcze

????????????/

a ty myslisz ze co???? ze niezastapiona jestes????hehheuwazaj uwazaj bo konkurencja ci rosnie
heheheh a co tam raz sie zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

no wlasnie, co ona robi pod stolem![]()