pyciolek87
Mama Alexa:*
Natalkaaaaaa a na ile jedziesz do PL?
sama z malym tak?
sama z malym tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jestem, wcinalam kaszkeo matulu jak ja sie wylonilam to juz wszystkie pospipczaly![]()

Pyciolku pomyliłaś mnie z Kanusią bo to jej skrzypi łóżko a mi tylko podłoga;-)kokusiu!!!!hihihiih i ty mowisz ze ja zbereznik jestem...przeciez to Wasze lozko strasznie skrzypi
pisalas kiedys...
![]()

a gdzie jest Agacia?????????????![]()
Bo Agacia szykuje imprezkę na inwazję przyszłej teściowejno wlasnie...ma imieniny swoejego K....ale zeby wczoraj dzisiaj co jest grane?![]()

ja wcinam ciacho z wisienkami, zaraz będzie sernik na zimno a to wszystko popijam kawą, ale skończyła się mrożonai normalną piję

jak na mnie to wygladasz swietnie, wiec wcinaj spokojnietakim sposobem to nigdy już nie będę szczupła![]()

Ja jestem i Oskarka nei obudzisz bo ona nawet spac nei chcehop hop hop....tak cichutko co by Oskarka nie obudzic...
jest tam kto?

Lobuz jeden Nie wiem narazie kupilam bilet w jedna strone bo mam nadzieje, ze moj M do nas dojedzie i wrocimy razem, ale nie widaomo czy dostanie wolne, bo my juz bylismy w Polsce miesiac wrocilismy niedawnoNatalkaaaaaa a na ile jedziesz do PL?
sama z malym tak?

Ty jestes szczuplatakim sposobem to nigdy już nie będę szczupła![]()

<zazdrosny
>
yesssssssssssssssssssssssssssssTy jestes szczupla<zazdrosny
>
![]()