reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
yesssssssssssssssssssssssssssss
Widzisz, nie tylko ja tak uwazam:tak::tak:

hahaha, myślcie sobie tak dalej :-p;-)
szkoda że tak nie wydaje się też np pani na kasie w Carrefourze, która sama mi pakowała zakupy żebym nie naciskała brzuszkiem i nie "zgniotła dzidzi" :szok::szok::szok::szok:

a Bartek już się wyspał :angry: i po co go godzinę usypiałam
A ta pani z carrefuora to pewnie sama zakompleksiona i nieatrakcyjna:-D

:ninja2: d.j. rozkręca imprezkę
Rewelacja:-D

Mamusia, ale Karolinka to mi się tak strasznie podoba w tym sklepowym wózku i jak sama sobie wybiera słoiczki :-D
Mi tez, wogole mi sie na kazdej fotce podoba, ma zniewalajace oczeta:-)
zaraz wyjde z siebie...moj dziec pieknie zasnal w lozeczku...po czym po 40 min zaczal wyc wstretny alarm na korytarzu i obudzil moje dziecko z krzykiem , wrzaskiem i w ogole...po 20 min raczyli go wylaczyc ale dziec juz spac nie chcial:no::no: i teraz marudzi za czterech:no::no:

no ale widac podloge tez zescie juz zajechali:-D:-D

hihihihi ty pierwsza zaczelas...:-D
\

hihihihi wstretna matka,sama synowi narzeczona wybiera:-):-D
To teraz sie dzieciem zajmij jak marudny a nie bb Ty nalogowcu :-D:-D

A moj przechodzi samego siebie, nie mozna odejsc na krok, ani sie odwrocic do kompa bo od razu wyje, caly czas chce, zeby go trzymac za rece i zeby chodzil:szok::szok::szok::szok:, normalnie ani minuty sie sam soba ie zajmnie to chyba nei jest normalne:baffled::baffled::baffled::baffled:

Widzisz, nie tylko ja tak uwazam:tak::tak:

A ta pani z carrefuora to pewnie sama zakompleksiona i nieatrakcyjna:-D

Rewelacja:-D

Mi tez, wogole mi sie na kazdej fotce podoba, ma zniewalajace oczeta:-)
To teraz sie dzieciem zajmij jak marudny a nie bb Ty nalogowcu :-D:-D

A moj przechodzi samego siebie, nie mozna odejsc na krok, ani sie odwrocic do kompa bo od razu wyje, caly czas chce, zeby go trzymac za rece i zeby chodzil:szok::szok::szok::szok:, normalnie ani minuty sie sam soba ie zajmnie to chyba nei jest normalne:baffled::baffled::baffled::baffled:

widzisz...TO wstrectwo sie tobie udziela..."zajmij sie dzieciem jak marudny anie bb Ty nalogowcu"

mój dostał wczoraj taką zabawkę od moich rodziców, taki domek-pianinko, są różne zwierzątka jak się je nacisnie to wydają odgłosy i taki hipek jest co jak się go naciśnie to spiewa "old macdonald had a farm ija, ija, oooo" i Bartek ciągle tylko go naciska i od rana słucham old macdonalda i już mam dosyć, ale jak chcę wyłączyć to wielki prostest jest :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry