reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To Polacy??? A skad oni sie tam wzieli???? Z krupowek toz to prawie odemnie:-D:-D:-D:-D

bo jest jakis konkurs folklorystyczny i nie tylko polacy byli bo i amogosss w tych swoich kapeluszach omblerlo czy jak to sie tam nazywa no i inne narodowosci chyba do ranca bedzie trwal ten koncert :-D:-D jjeszcze spiewajaaaaaaaa

ja wlasnie ogladalam fotki pyciolaaaaaa na nk i trzeba przyznac ze niezlyyy pyciol z niej fiu fiu taka lasencjaaaaaa a ja nie wiem wyborazalam sobie ja w blad wloskach ale to pewnie przez synka Alexa :-D:-D

Landryn...ja mialam blond.......ale jak byla moja siostra zrobila ze mnie ciemna:-D:-D

jestem jetsem hej halo....moj dziec dopiero zasnal bo przeciez sie wyspal do 19.00:-D:-D

eeeejjj goralki ja tez chce piwko....

a ty landryna chyba serio pilas bo takie posty wypisujesz o mojej osobie ze ho ho ho...kolejna nawiedzona...powiesilas juz mojego postera na scianie???:-D

:-D
Landryn...ja mialam blond.......ale jak byla moja siostra zrobila ze mnie ciemna:-D:-D

jestem jetsem hej halo....moj dziec dopiero zasnal bo przeciez sie wyspal do 19.00:-D:-D

a ty landryna chyba serio pilas bo takie posty wypisujesz o mojej osobie ze ho ho ho...kolejna nawiedzona...powiesilas juz mojego postera na scianie???:-D

jeszcze nie powiesilammmm bo nie mam drukarkiiiiiii :-D:-D:-D
widzialam ze weszlas na moja stronke na nk to i ja twoja przyfilowalam :-D:-D inaczej sobie ciebie wyobrazalammmmm :-D:-D:-D ale ty fajnaaaaaaaa jestes
mamusia miala racje szkoda ze nie jestesmy facetami :-D:-D:-D:-D buahahaha

Pyciol Ty widze przyciagasz osoby tej samej plci:-D:-D:-D:-D Moze Ci sie orientacje pomylili:szok::szok::szok:

:-D

jeszcze nie powiesilammmm bo nie mam drukarkiiiiiii :-D:-D:-D
widzialam ze weszlas na moja stronke na nk to i ja twoja przyfilowalam :-D:-D inaczej sobie ciebie wyobrazalammmmm :-D:-D:-D ale ty fajnaaaaaaaa jestes

:rofl2::rofl2::rofl2: lo rany szkoda ze na facetow tak nie dzialam...na spacer nawet spokojnie wyjsc bym nie mogla:-D i bym tylko tak przebierala w kwiatach od adoratorow,perfumiki,bombonierki...:-D:-D

Pyciol Ty widze przyciagasz osoby tej samej plci:-D:-D:-D:-D Moze Ci sie orientacje pomylili:szok::szok::szok:

ja nie....!!!!!!!!!!!! to one na mnie leca...nie wiedzac czemu???:szok::szok:

reklama
A Ty Beciak nei placz, nie warto szkoda zycia na smutki:tak::tak::tak:

no już nie płacze naprawde:no:

ja mam poprostu dusze dzieckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D

tak trzymać:tak:

mam humora bo zobaczylam dzis gorolaaaaaaaa jol jol :-D:-D

:-D:-D:-D

mój tez ale usnął przed 21

:-Dale ty fajnaaaaaaaa jestes

nooo...fajna dupeczka:tak::-D:-D:-Dteż mi się podoba, chyba sobie drukarke jutro kupie:tak::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry