reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie mam tylko zwykłe ale tez dobre:tak:

A jak tam noga?lepiej?

aaaa....że rozmiar...:-D

ja tez nie czytałam zaraz zobacze

juz nie boli ale szrame mam kurcze ale to byl duzyyyyyy noz najwiekszy jaki mialam w domu dobrze ze malemu sie nic nie stalo aby tylko do poniedzialku i jedziemy odebrac krzeslelko do karmienia przynajmniej bedzie wyzej siedzial a nie jak na lezaczku blisko podlogi...bede go miala bardziej na oku

reklama
O marzeniu i Twojej mamie, az sie lezka w oku kreci, chyba pisalas jeszcze jak bylas w ciazy:tak::tak:

:tak::tak::tak:

juz nie boli ale szrame mam kurcze ale to byl duzyyyyyy noz najwiekszy jaki mialam w domu dobrze ze malemu sie nic nie stalo aby tylko do poniedzialku i jedziemy odebrac krzeslelko do karmienia przynajmniej bedzie wyzej siedzial a nie jak na lezaczku blisko podlogi...bede go miala bardziej na oku

oj to dobrze, że nic sie nie stało, bo to nie żarty, mój ostatnio w pracy tak się dziabnął, masakra

m właśnie kupiliśmy takie:ninja2:bardzo jestem zadowolona na leżaczku to juz był strach bo cuda juz na nim wyprawiał

Moj maly wlasnie zaczol plakac tak z niczego, przez sen, jakby mu sie cos zlego snilo:-(:-(:-(:-( Utulilam go bo az mi sie serce scisnelo?? Wasze tez sie tak budza? to normalne, zeby takie male dziecko mialo zly sen?? Jak on nie mazlych przezyc zadnych:no::no::eek::crazy:

Moj maly wlasnie zaczol plakac tak z niczego, przez sen, jakby mu sie cos zlego snilo:-(:-(:-(:-( Utulilam go bo az mi sie serce scisnelo?? Wasze tez sie tak budza? to normalne, zeby takie male dziecko mialo zly sen?? Jak on nie mazlych przezyc zadnych:no::no::eek::crazy:

też czasem, ale ja tez lepiej go kocykiem przykryje(u nas chłodno, jakby kto pytał:-D) dam czasem wody, bo ostatnio bardzo dużo pije i ciągle pić mu się chce, utulę i zaraz spokojny śpi dalej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry